Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 25
Mirona spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
Fetelor, raportez intentie indeplinita! Ieri am stat langa David, m-am rugat sa faca...., nu de alta, dar a fost prima data cand am profitat si eu si ma programasem la pedichiura si epilat. In cele din urma, dragutul s-a executat...astfel incat mami sa aiba timp sa duca si proba in timp util si sa ajunga si la programare.....acum asteptam rezultatul, cam pe miercuri. Stiu ca mi-ati zis ca pediatrii vostri v-au linistit, dar eu am ceva cu verdele....sa nu fie prin secretiile bietului copil. Oricum, dupa ce mi-ati scris ca vinovat ar fi Baby Drinkul, de ieri am mai facut o schimbare radicala: nu Babycalm sau Babydrink, am trecut pe Tummy Tea. Davidut l-a savurat din prima (desi mie mi s-a parut tare rau la gust, e foarte aromat de la fenicul). Rezultatul? Nu s-a mai scremut 2 ore ca sa faca, iar productia din Pampers.....frumoasa, galbena-galbioara, cu "seminte" din acelea. Se pare ca noua nu ne pria menta din Babycalm si Babydrink....asa ca va multumesc fetelor ca mi-ati deschis ochii. Bine, va tin oricum la curent cu rezultatul coproculturii.
Si apropo de verde.....cand scoatem mucisorii cu batista bebelusului, iese cate un "liliac" din fiecare nara: un pic verde pe partea uscata, apoi transparent (mii de scuze pentru amanunte). Vineri mi-a zis o prietena ca verdele ala ar fi semn de stafilococ. Va rog, daca nu va e cu suparare, ce culoare au mucisorii bebeilor? Ca parca din nasuc mi-e mai greu sa iau proba decat din pampers
Ralucalui
David Calin (28 nov)
poze
Ralu - intr-adevar, si la mine s-a confirmat faza cu Baby Drink-ul. Am facut si noi coprocultura - pentru sufletelul meu - si a iesit totul in ordine.
bebe mic si va doresc sa va iasa un rezultat asemanator si voua.Mucisiorii bebelinei sunt albi. Vezi ca si din asta poti face analiza - analiza de secretie - si afli sigur ce e in nasuc.
chris - felicitari pentru marele K.
Alex si mie mi-a fost dor de tine. Spune-ne cum mai e sotul cu stomacul.

Laura
cuscra. Eu imi doream fetitza, sotul baiat - pana in momentul in care i-am spus ca imi va frange inima daca afla ca e fetita la eco si va fi dezamagit. Din acel moment si-a dorit el fetita si eu baiat (probabil pt el). Acum - cum ziceai si tu - nu am da-o pe 1000 de baieti.pupa-o-ar mama de fata - ia uitati-va la pozele ei - e superba in sarafan si apoi in centrul de activitate.
Mi se pare mie sau fetele noi nu mai scriu nici care???
Asa cum spunea si auras(un calduros BINE AI VENIT!) - noi ne stim fiindca scrie zilnic si am ajuns sa ne cunoastem. Daca voi nu scrieti ... nu vom ajunge sa va stim, sa comunicam etc. Ia nu va mai simtiti stinghere si postati fetelor zilnic - haideti sa ne cunoastem. Iesiti din umbra "DOAR CITIT-ului" si haideti cu noi la taclale.
fetelor sunt putin panicata. Rog mamicile cu vechime sa ma scoata din dilema:
acum doua zile in parc - o mamica m-a rugat sa-i tin putin fata in brate - pe o banca - cat ea ii aranja hainutzele pe ea.
Ieri a aflat ca micuta are enterocolita.
Este posibil sa-i fi dat si Karei - prin intermediul meu?
Kaka este moale - dar asa il face ea zilnic - nu are mai mult de 2-3 pe zi. Febra are acum 37.4 - deci daca scad 4 unitati - are doar 37.
In schimb cea mai grava faza e ca vomita - si in cantitati mari. Aseara mi-a umplut covorul - zic eu ca a vomitat tot ce a papat. Azi noapte a varsat - dar mai putin. Azi iar - la fiecare masa - dar in cantitati mici - deci pot spune ceva de ordinul regurgitarii.
Sa ma ingrijorez? Maine oricum sun pediatra - dar azi??? Ma scoate cineva din dilema?
you allMiro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
Dia1609 spune:
dianocica, da, pampers 4 e cu porcaria aia verde de la care Oana face reactie alergica urata.... ne-a adus cineva acum 2 baxuri de pampers 4 din austria si bineinteles ca nu au porcaria aia de banda verde ... dar sunt un pic mari, iar nr. 3 o strang... mergem deocamdata pe huggies 3 ca sunt inca buni ... am mai primit un bax de pampers 4 din ungaria si-s ca astia de la noi, cu banda verde .... nu stiu ce naiba o sa fac, ca nu pot sa-mi iau pampersii numai din germania si austria multa vreme de acum inainte ... tb sa gasesc o solutie ...ofofof
ralumat, mucisorii verzi sunt de la streptococ, eu asa stiu ... noi am facut de la conjunctivita mucisori verzi, ca trece streptococul si in nas
dianocica, mai incearca varianta cu prosopul ud pe calorifer, poate mai cresti umezeala in camera ... la noi nu a functionat, ca era prea mica umezeala oricum (aveam si 30-35% cand in mod normal tb sa fie intre 60-70%)
Dorsilia, nici Oana nu mananca atata lapte cat trebuie pt varsta ei, dar ia in greutate conform graficului, si asta inseamna ca asimileaza bine, ca nu are nevoie de cantitati mai mari de lapte ... ea mananca cam 600 ml cand ar trebui sa manance cam 800 ml daca ar fi sa ne luam dupa carti .... dar nu mai ii contorizez laptele atata timp cat ia in greutate ... poate asa e si la voi
aka, kk verde e de la colici sau de la ceaiul de colici
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
alexandra_25 spune:
Adinutza si Mirona....
....sunteti niste scumpe!
Marius e mai bine....dar ii gatesc tot la regim...si deja nu mai stiu cum sa-i fac mancarea sa fie cat de cat mai gustoasa...a fost la control si ii va face numai peste o luna iar endoscopia....atunci vom vedea rezultatul final!
Mirona....si Mark are asa perioade cand vomita...si inca destul de mult..se poate sa fi mancat mai mult ca de obicei....nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi!...
Iar nu mai pot scrie......nu stiu cand o sa pot recupera din urma................
Va iubesccccc
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
ramsan spune:
Salutare dragelor!
x 1000 de dor
Mii de multumiri pentru urarile trimise de voi pentru implinirea celor trei luni ale lui Rares. Si noi dorim asemenea celor care au implinit doua sau trei lunisoare de viata, precum si mamicilor si piticilor care au implinit ceva mai multi ani!
Deasemenea le multumesc mamicilor care s-au gandit la noi cand am trecut prin momente dificile (stiu ele cine sunt si le pup pe toate din suflet ca sunt fete bune de pus la rana) ...
Acum avem vesti bune. Infectia urinara cu e.coli s-a tratat si speram ca si dilatatia pielocaliceala sa se fi rezolvat macar partial (vom vedea pielicica foarte frumoasa, vindecata de dermatita atopica, dar eu continui cu acelasi ritual obositor... curatenie anti-praf, spalat, calcat si regim alimentar. In plus am trecut cu bine si de vaccin.. l-am facut pe cel de stat si mi-a facut trei zile de febra destul de mare ca sa ma tina cu sufletul la gura (38,5).
Am vazut ca discutati despre kk verde... si Rares a facut asha dupa tratamentul cu antibiotice si m-am speriat de numa, chiar daca am folosit si Biotics Baby. Dar si el face o data la trei zile si nu pun supozitor nici sa ma tai. Eu am insa o nelamurire... daca face la trei zile e ok sa fie pastos, cremos...fara granule mustarii? Mentionez ca il alaptez exclusiv.. fara ceai, apa sau alte lichide.
Despre jucarii, Rares prinde si mozoleste o sunatoare de plus cu iepurash si una cu omida si chiar ma gandeam cum sa procedez sa le curat. Inca nu folosim inele gingivale, dar va veni si timpul lor.
Adinazot slava Domnului ca stai bine cu simturile si ati scapat de o nenorocire. Esti o mamica curajoasa (o stim deja demult) si te tii tare chiar daca esti singurica mai tot timpul. Sa-i treaca repede Alessiei viroza si reactia otica 
Carla totul va fi excelent la botez, vei vedea 
Ralumat buna ideea cu detectorul ala... poate gasim aici la Dedeman ca nu avem Bricostore 
Dianarus ne gandim la tine dar mai ales la Marc micutzul.. sa scapati cu bine si din incercarea asta nenorocita
sa fie bine operatia si sa refaca repede repede.
Asiza pupam mamica si bb Denis 
Auras_v bine ai venit la noi in club... posteaza mai des si spune-ne despre cele doua minuni ale tale
La inceput mesajele tale vor fi moderate, vor aparea cu putina intarziere, dar daca scrii mai des vei scapa repede de moderare.
Lauricea las' ca vine si momentul cand pleaca soacra nu? Eu una i-as spune ca mi-l cresc cu cred.. ma cunosti doar ca nu's dusa de multe ori pe la biserica.. nu? Daca nu ii spui astea, atunci respira adanc de cateva ori si gata. Si inca ceva... sa creasca mare si frumos si sa treaca odata coliceii astia nesuferiti 
Dorsilia cand e mai frig eu il imbrac asha pe Rares: body+ ciorapei+ pantaloni (sau salopeta de bbc usoara)+ botosei si salopeta-cosmonaut+ eventual fular (cu nu-l suporta pe gurita). Daca e mai caldut ii dau in locul salopetei de bbc una din catifea matlasata si geaca. E bine daca papa 500 ml pe zi daca ia in greutate cum trebuie... la 8 sapt. ar trebui sa ia 750 g pe luna conform cartilor de specialitate. Iesirea dureaza cam o ora si jumatate.. doua ore depinde de circumstante (adik de ora de papa).
Cristina sa creasca mare si frumoasa brunetica ta Georgia Helia 
Cleo sa treaca si pata aia... spor la toate
si sa nu ne uiti de tot...
Alex vazut poze faine cu Mark la baitza.. e un frumusel.. iti seamana perfect. Sa se faca bine si tati Marius 
Dianocica fain de tot davidutzul tau.. rupe inimile pe aici 
Miro eu as suna pediatra.. se deshidrateaza copilul daca vomita tot ce papa! Sa ne dai vesti bune despre voi! 
Va pup dulce de tot.. si sper sa mai pot intra curand
Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Rares in burtik - filmuletze
dianocica spune:
scurt de tot una f tare de la prietena mea moooni: el:mai dar a crescut, pe cuvant a crescut.ea:pai daca nu vii acasa cu saptamanile...normal ca ti se pare ca a crescut.... asta asa...singura chestie aproape de realitate din ce se intampla acolo...mi a placut la nbunie...si asta e doar promoul...![]()
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 intalnire
asiza spune:
Va pup pe toate...asa...pe fuga...vazut pozici cu bebici...Alessia, Davidut de Dianocica (mama, ce brand!!!), Alexia Iarina...toti bb-i ffff frumosi, grasunici, cu falci numa' bune de tzucat!
...

Aura, bine ai venit printre noi...asa cum te-au sfatuit si fetele...posteeeeaaazaaaaaaa...si nu te simti exclusa...
Ramsan, pupici si sa ne tii la curent cu starea lui Rares...Doamne ajuta sa treaca si dilatatia aia pielocaliceala...
Alex,
...si
si bb Mark...
Fetelor, acuma ma faceti sa-i controlez si mucii...nu m-am gandit ca ar putea fi ceva in neregula in nasucul lui..ok...streptococ, da' de care? ...si de ce????? (poate-mi si raspunde careva)
Miro, pupam fata...
Dandusa...Denis tzuca pe amandoi obrajii pe Crinutza...

Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Ingerasul nostru drag
Varsta Denis
ramsan spune:
Am uitat sa va mai spun ceva....
Daca sunteti interesate, sa va uitati in seara asta pe National Geographic la ora 22.00 ca se difuzeaza documentarul "In pantec - sarcina multipla"
Poate asa aflam si noi ce faceau Pascal si Sophia in burtika Kokorinei sau cele doua printese Isabel si Stephanie ale Mamaanei ori cei doi baieti ai lui Pet72.. nu?
Va puuuup de 1000 ori din nou
Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Rares in burtik - filmuletze
Laura13 spune:
salut fetele!
miro habar n-am ce sa iti spun!! doar ca Dani o pupa tare tare sa treaca buba!!! (iti dai seama ca viitorul ginere va avea acelasi nume cu sotul?
) pup pt tine de la mine si de la Dani pt Kara (apropo... imi place tare tare numele ei!)
Ramsan
quote:
ma cunosti doar ca nu's dusa de multe ori pe la biserica.. nu?
lorym ai luat marsupiu? maine cred ca o trimit pe soacra la plimbare, dar ne vedem noi, nu?
hai ca am musafiri va pup
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
bamboletta spune:
Ne-am intors de la plimbarit ![]()
am iesit cu nasa la o pizza 
Mirona-
super Karina in sarafan si ce-i place in centrul de activitati
tare scumpa 
Laura13-
nu zic ca nu am slabit dar burta ma enerveaza
dar scapam noi de ea 

da am fost la impartasit azi
a fost multumita socrosenia
Se anunta o intalnire miercuri?
nu ar putea fi joi?ca miercuri nu pot veni 
Ramsan-ce bine ca trecut infectia cu e coli
si dermatita
va pupam dulce 
si dermatita Antoniei merge spre bine
Alexandra25-

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Dorsilia spune:
hello!
io scriu cu-n deshti, ca in brate e ....cine credeti? Dea mica, doarme bustean de relaxata la mine-n brate.
as scrie zau, mai des, dar credeti ca apuc cu astia doi atomici mici?
Miro...nu cred ca ai putut transmite fetei enterocolita- doar te-ai spalat pe maini cand ai ajuns acasa, si de pe haine nu se ia asa tam-nesam. Regurgitarile dese sunt o coincidenta cred. Uneori credeam si eu ca Dani dadea afara tot ce papase dar nu era chiar asa. Varsatul e altfel decat bac-bac-urile lor cand dau afara 2-3 lingurite de lapte.
Am senzatia ca te-am vazut in Dacia...nu-s sigura insa. Aveti un carucior albastru inchis chicco?
A luat Dea 240 de gr saptamana asta, desi n-a depasit 500 ml zilnic.
Daca e vreme ploioasa o pot duce afara? In marsupiu o fi cam devreme?
duminica placuta tuturor si multa-multa sanatate!

, nu de alta, dar a fost prima data cand am profitat si eu si ma programasem la pedichiura si epilat. In cele din urma, dragutul s-a executat...astfel incat mami sa aiba timp sa duca si proba in timp util si sa ajunga si la programare.....acum asteptam rezultatul, cam pe miercuri. Stiu ca mi-ati zis ca pediatrii vostri v-au linistit, dar eu am ceva cu verdele....sa nu fie prin secretiile bietului copil. Oricum, dupa ce mi-ati scris ca vinovat ar fi Baby Drinkul, de ieri am mai facut o schimbare radicala: nu Babycalm sau Babydrink, am trecut pe Tummy Tea. Davidut l-a savurat din prima (desi mie mi s-a parut tare rau la gust, e foarte aromat de la fenicul). Rezultatul? Nu s-a mai scremut 2 ore ca sa faca, iar productia din Pampers.....frumoasa, galbena-galbioara, cu "seminte" din acelea. Se pare ca noua nu ne pria menta din Babycalm si Babydrink....asa ca va multumesc fetelor ca mi-ati deschis ochii. Bine, va tin oricum la curent cu rezultatul coproculturii.