Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 23
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianocica
mesajul anterior am pus o virgula aproape intre subiect si predicat...dar nu i bai, nu? dam vina pe repezeala...
diana(03.12.06)
david 1 2 3 intalnire
Eu am vazut virgula...,dar nu staim ...sa-ti spun sa nu-ti spun...

D ,este minunat,sint inebunita...si eu si fimea...,o adevarata comoara
,sa va traiasca sa creasca mare...si sa ne mai pui poze asa sexy...
Ce bine ca te-ai apucat de gimnastica
...,bine a nu sint singura...,ca restul s-au dat la fund...,treaba lor...,eu vreau sa ma fac gagika de gagika
Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4Poze Dandusa
Mamici din C-ta
Ralumat spune:
Fetelor, raportez intentie indeplinita! Ieri am stat langa David, m-am rugat sa faca....
, nu de alta, dar a fost prima data cand am profitat si eu si ma programasem la pedichiura si epilat. In cele din urma, dragutul s-a executat...astfel incat mami sa aiba timp sa duca si proba in timp util si sa ajunga si la programare.....acum asteptam rezultatul, cam pe miercuri. Stiu ca mi-ati zis ca pediatrii vostri v-au linistit, dar eu am ceva cu verdele....sa nu fie prin secretiile bietului copil. Oricum, dupa ce mi-ati scris ca vinovat ar fi Baby Drinkul, de ieri am mai facut o schimbare radicala: nu Babycalm sau Babydrink, am trecut pe Tummy Tea. Davidut l-a savurat din prima (desi mie mi s-a parut tare rau la gust, e foarte aromat de la fenicul). Rezultatul? Nu s-a mai scremut 2 ore ca sa faca, iar productia din Pampers.....frumoasa, galbena-galbioara, cu "seminte" din acelea. Se pare ca noua nu ne pria menta din Babycalm si Babydrink....asa ca va multumesc fetelor ca mi-ati deschis ochii. Bine, va tin oricum la curent cu rezultatul coproculturii.
Si apropo de verde.....cand scoatem mucisorii cu batista bebelusului, iese cate un "liliac" din fiecare nara: un pic verde pe partea uscata, apoi transparent (mii de scuze pentru amanunte 

). Vineri mi-a zis o prietena ca verdele ala ar fi semn de stafilococ. Va rog, daca nu va e cu suparare, ce culoare au mucisorii bebeilor? Ca parca din nasuc mi-e mai greu sa iau proba decat din pampers 
Raluca
lui
David Calin (28 nov)
poze
adinazot spune:
PUn si eu niste poze cu printesa mea!!!
http://www87.rockyou.com/my_gallery.php?instanceid=55082759&islocal=true#
Adina si Alessia Maria
poze
Alessia Mariahttp://new.photos.yahoo.com/adinadorin/album/576460762333504226
http://new.photos.yahoo.com/adinazotinca/album/576460762386898595
dianocica spune:
dandusa multumim frumos pt aprecieri...
ralumat cu nasucul...nu pot decat sa te felicit ca poti sa scoti...noi de 2 zile ...ii fonfaie nasucul, e un liliac din ala prins acolo...si am pus si ser...sa se sature...nu se inmoaie(liliacul e pe drum...)deloc. si sta si fonfaie. cum inca n am luat umidificatorul (
) aseara i am pus caditza lui cu apa calda si am lasat o in camera...de obicei aveam vas pe calorifer, dar mic. asadar si prin urmare a dormitul le petit de la 12 la 7. de dimineata alex facuse mana microfon si ma intreba: si spuneti, doamna, cum e sa dormiti 7 ore? nici mie nu mi venea sa cred...si la 7 a supt 10min si s a mai culcat pana la 9....doamne ce drag imi e de el...
acum chiar ca va
pe toate, da semne de trezit...papam si iesiom in oras si speram ca pe seara avem si noi vizita de la un bb mic,de doar o luna jumate.... ![]()
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 intalnire
bamboletta spune:
Salutare 
Am fost cu Antonia la
sa o impartasim asa dupa botez
ca cine stie cand mai mergem ![]()
Dandusa-sa stii ca eu mai fac exercitii
chiar aseara am facut 100 abdomene
sa scap de burta asta
sotul rade de mine si zice ca asa raman cu ea 
Dianocica-
Dmic vrea sa suceasca mintile la toate fetitele de pe forum?
Antonia a zis ca-i plac muschii lui ![]()

Adina-super pozele cu Alessia
scumpica foc
Cleomoni-vrem poze cu printesa
sa stii ca nu scapi de noi

Dolores,Ruxandra_sb,Roxana_c si celelalte fete-sunte-ti bine?pe unde umblati? 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
adinazot spune:
BAMBO,mersi la fel,Antonia si mamica frumoase!!!!
Adina si Alessia Maria
poze
Alessia Mariahttp://new.photos.yahoo.com/adinadorin/album/576460762333504226
http://new.photos.yahoo.com/adinazotinca/album/576460762386898595
dandusa spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
Dandusa-sa stii ca eu mai fac exercitiichiar aseara am facut 100 abdomene
sa scap de burta asta
sotul rade de mine si zice ca asa raman cu ea
Bamboletta
de
poze
poze Antonia -luna 1luna 2
luna 3
luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Moamammma mia...,pai daca continui in stilul asta vei cistiga concursul national pentru cel mai frumos abdomen...
Eu fac maximun 30 ,acum...Mai incolo voi depasi 50 probabil...,dar 100,mai am de lucrat ca sa ajung acolo...
Sper sa le faci corect,sa nu trisezi...Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4Poze Dandusa
Mamici din C-ta
dandusa spune:
Si eu ,am vazut poze cu Alessia ,scumpica...,este frumoasa foc si foarte delicata ca si mami...,pooopam fetele frumoase
Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa
Mamici din C-ta
bamboletta spune:
Dandusa-as vrea eu intr-o luna sa scap de burta
dar nu cred,din cand in cand mai trag si eu chiulul

Kokorina-ai uitat de noi?ne-ai sedus si abandonat 

mai zine ceva de voi
antonia ii trimite pupici lui Pascal
si pt. Lady Sophia 
Laura13-te compatimesc te bucurai tu ca nu e soacra langa tine si cand colo
eu la socrosenia mea i le cam tai de cand o am pe Antonia
si nu se prea baga sta cuminte in banca ei ![]()
Bamboletta
de
poze
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
botez Antonia
Laura13 spune:
salutari fetele!
dianocica nu ma intelege gresit. si eu ma joc cu bebe, vorbim, gangurim, cand ma vede il apuca rasul aproape instantaneu (daca nu il doare burtica), il tin in brate. dar el statea si in balansoar pe parcursul diminetii cam 1 ora si seara inca o ora. in aceasta ora eu mancam (langa el si ma vedea), dar aveam si eu timp sa
. oricum cam din 5 in 5 minute ma duceam si mai stateam cu el vreo 5 minute. si tot asa. chestia e ca el scartaie. nu stiu cum sa zic altfel pt ca exact asta face... cere atentie. e suficient in momentele alea sa tip de la bucatarie ca vin imediat si sa vorbesc un pic cu el ca se linistea. acum..... soacra sare ca arsa cand scanceste un picut. si bineinteles ca in dimineata asta din nou..... m-am asezat la masa si in 10 minute m-am ridicat de vreo 20 de ori la el. si uite asa cand voi ramane singura imi va fi mult mai greu. nu stiu daca se cheama rasfat sau pur si simplu plictiseala dar eu ii facusem un program cu care eram amandoi multumiti... pt ca el e un copil tare tare vesel, rade si gangureste chiar si atunci cand este singurel. se joaca cu jucariile (are niste ursuleti care zgrangane si ii loveste cu foc, ii dau vacuta in manuta si o studiaza si o scutura sa scoata sunete si tot asa). nu ma certati ca nu stau tot timpul cand e treaz langa el pt ca nu fac fata... trebuie sa mai fac si una alta prin casa iar el dorme 40 min dimineata, afara la plimbare si inca o ora dupa-amiaza. 
vazut poze cu David.... ce grasut e!!! si frumusel foc!!! face concurenta lui Dani pe forum![]()
Dandusa i-am dat si eu gripe aseara si in loc sa aiba criza de colici la 3 a avut-o la 4. dar tot n-am scapat de ea!!
sa stiti ca Bambo e o mincinoasa
!!!! arata super fain, a slabit tare tare mult... nu are nevoie de abdomene!!
bambo ai fost la impartasit?? si ce a spus soacra? te-a laudat?
adina am vazut poze cu Alessia!!!! scumpica foc foc!! face concurenta serioasa celorlalte frumuseti de pe forum!!! are o poza in cadita.... am crezut ca sta in fundulet!!
fetele pupci ca vine copilul de la plimbare, mergem sa ne jucam un pic dupa care papam!!!
a! dupa amiaza ma scoate sotul la pizza!!! am zis ca daca tot sta numai soacra cu Dani macar sa profitam!! am sa ma fac
!!
pupici!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel