am renuntat la regenon si am inceput cu reductil
Raspunsuri - Pagina 16

Porumbita spune:
la mine nu prea a functionat chestia cu cromul sincer...
in plus dulcele nu e dulce dc nu are inghetata/ciocolata...

Marilena12 spune:
Am mai luat crom si nu am sesizat nimic, bine...nici nu am avut vreodata pofta de dulciuri, doar acum am patit asa ceva.
Dulciurile fara zahar din comert, acelea pt diabetici nu prea imi plac, contin o groaza de grasimi si alte alea. In schimb obisnuiesc sa gatesc prajituri cu zaharina, am facut si torturi fara zahar, alea imi plac, dar si la ele caloriile abunda.
Mari

maryam spune:
Este doar experienta mea, fiecare organism reactioneaza diferit.
Ptr ca am tangente cu modul in care se fabrica medicamentele la noi, am sa va spun experienta mea cu reductil, am luat cateva saptamani si reusisem sa slabesc vreo 4 kg...oricum era vizibil, dar problema a fost ca dupa m-am ingrasat la loc.
Ptr ca efectiv ajunsesem obsedata sa dau jos kg l-am somat pe sotul meu sa-mi aduca din syria redact, un medicament cu exact aceeasi compozitie.
Cand am desfacut prospectul: surpriza! Diferentele erau foarte mari. Nu in privinta compozitiei ci a efectelor adverse, contraindicatiilor.
Am cam 3 luni cred si am dat jos 10 kg.
Nu am tinut nici dieta si nici n-as putea renunta la cafea si la inghetata.
Atat doar ca n-am mai avut pasiunea aia obsesiva ptr dulce. Dar am mancat mult mai mult ca atunci cand luam reductil.
"Citeste...in numele Domnului tau care a creat!!!"

zvinca spune:
fetelor,care poate sa ma ajute?am inteles ca sunt orase unde se elibereaza reductil fara sa ai reteta.Ajutati-ma si pe mine:vreau o cutie de reductil 10 mg si platesc la primirea pachetului.
va rog sa ma ajutati.Termin cutia si sunt nevoita sa intrerup.
multumesc si sper sa ma ajutati!

idda spune:
Eu am mancat doar lactate degresate, carne de pui si peste la gratar,
fara sucuri si multe legume si fructe. Pentru a da rezulatate dupa intreruperea tratamentului trebuie sa nu-ti schimbi alimentatia o perioada egala cu tratamentul cu reductil. Cunosc persoane care au intrerupt tratamentul de mai mult de un an si nu au pus la loc. Asta depinde si de organismul fiecaruia, e un fel de loterie dar merita sa incerci.

J G spune:
Marilena am inteles. Ai dreptate, si eu facut prajituri cu Splenda dar nu sunt chiar de dieta.
Singurul lucru cu care chiar ma pacalesc este iaurtul 0% cu magiun fara zahar, bagat putin in congelator (dar trebuie frecat din cand in cand) pana ajunge de consistenta unei creme, semi-inghetat adica. E chiar delicios.
Tot asa, iaurt 0 cu cereale si muesli. Merge.
E adevarat eu nu prea mananc ciocolata, deci variantele de mai sus functioneaza la mine.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

un_ingerash spune:
Hello fetele... am citit multe chestii despre Reductil...unele persoane il recomanda, pe cand altele, resping ideea de Reductil. Eu sunt un pik cam disperata.. am 23 de ani .. proaspat absolventa de facultate si am 100 de kg :(( la 1.56 m. Nu stiu de ce dar in fata voastra pot sa o recunosc. SUNT DISPERATA!!!! Incerc ca in afara sa nu se vada lucrul acesta dar sunt foarte complexata de corpul meu. In societate incerc sa evit discutiile despre kilograme sau diete. Ma simt pur si simplu jenata. Am incercat 90% din dietele pe care le-am auzit, am incercat cu Herbal Life, am incercat cu Crom combinat cu Zinc, nici un rezultat.... si ma gandeam sa iau si eu Reductil, pt k sincer nu ma mai suport... si ce e cel mai grav e ca si relatia mea cu baiatul cu care vb are de suferit, pt k nu am incredere in mine si sunt complexata.In august vrea sa mergem la mare , dar mi-e rusine.Ajutati-ma va ROG!!!!!

zvinca spune:
fetelor,de ce nu incercati sa ajutati si pe cele care va cer ajutorul?aveam impresia ca cele care sunt membre aici sunt persoane intelegatoare si cu bunavointa.Eu sunt una dintre cele care au cerut ajutorul,dar citeam si alte mesaje si sunt si alte persoane care striga:HELP!!!!!!!!
Insa,nici un rezultat!
Ingerash,daca as avea posibilitatea sa fac rost de reductil,te-as ajuta.Poate ,totusi,primim un ajutor de la colegele noastre de forum.
Ramona,mama celor doi ingerasi:Edera si Sergiu-George

Giova spune:
Ma bag si eu in discutia voastra.
Janina nici la mine nu a functionat cromul.
am luat 3 luni jumate Herbalife si am slabit 4 kg si 20 cm. putin zic, eu, la cat efort am depus.nu mai vb. de bani.
De o luna jumate iau Elit Heritage, am slabit 1 kg, mananc orice si oricand, doar ca nu prea am pofta de mancare.si totusi o masa trebuie sa manac, caci nu vreau sa ma anemiez.pe haine se vede ca am slabit, cred ca dau jos cm, si mai putine kg. nu m-am masurat de comoda ce sunt. Oricum continui cu astea, si sa vedem pe urma.
am uitat sa spun ca vroiam sa scap de cele 10 kg in plus, acumulate in timp de 3 ani si dupa nastere. acum mai am de dat jos vreo 4 kg, sau cm.
problema mea e BURTA!!!! am facut si electro si tot degeaba, nu se vedea mai nimic. abdomene...cred ca e singura solutie si nu-mi convine.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

flisa spune:
un_ingeras, inainte de toate, cred ca ar fi bine sa faci un drum la un dr endocrinolog pentru a verifica daca greutatea ta este rezultatul unui dezechilibru hormonal; si poate dupa analize iti va recomanda reductil. Sa nu crezi ca e un medicament minune pt ca ai vazut ca la unele fete a functionat, la altele nu. Pe mine m-a ajutat, combinat cu dieta iar starea euforica pe care ti-o da, poate doar la unele persoane, pentru mine a fost mai mult decat binevenita pt ca am un baietel de 8 luni si nu sta locului 5 secunde. Stiu cum e la 100 kg pt ca atunci cand am nascut atat aveam iar dupa nastere, am slabit 6 kg apoi m-am chinuit cu daneza pana la 85 dar am urcat dupa ea la 91. Am inceput dieta disociata de 2 sapt si reductil si am -4kg. Mai am o groaza pana la 60. Deci bafta si spor la slabit!
Rares
baietelul mamii