Nou stil de viata(126)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata , vin si eu la raport, am reusit sa dau jos 1 kil in primele zile de regim si de cand cu raceala am reusit sa-l pun la loc asa ca la mine tot 61 ramane, si inca nu m-am facut bine , dar o sa recuperez saptamana viitoare, o s amuncesc mai mult sa dau jos ce trebbuia saptamana asta , macar s ama fac eu bine

la toata lumea si sa n-aveti pofte

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Delidana, am pedalat pe bicilceta, am facut stepper, am lucrat cu ganterele si bara elastica pt sani, am facut abdomene pe planul inclinat, am facut de doua ori un program de aerobic general si de doua ori un program de exercitii speciale pt abdomen. Marea mea mirare este nu am facut febra musculara, in ciuda efotului! Si-am transpirat mai rau ca un cal de curse!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

ancadragoman, hai nu fi trista pt problema cu trompele! Uite, un sa-ti treaca!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

am o rugaminte la cine se ocupa de listutza , sa modifice si la mine inaltimea, am 1,65 nu 1,67, as vrea eu sa fiu cu 2 cm mai inalta

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

ancadragoman, hai nu fi trista pt problema cu trompele! Uite, un sa-ti treaca!

_

Multumesc ptr pupic ,parca mi-a mai trecut supararea

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buna dimineata. Ptr raport, stagnare.

De azi incep Monti, ca vad ca nu mai merge.
Meniul de azi:
cateva feliute de cascaval si salam
pulpe la cuptor cu legume (fasole, brocoli, varza de bruxelles)
fructe
lapte 0,1 cu cereale integrale si poate un iaurt 0,1.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, care-i scopul nobil? Sau e secret...deocamdata?
Filme bune, , de cateva saptamani ma uit la un serial, 24, asa se numeste. Am vazut 5 sezoane (un sezon are 24 de episoade ).
Pana si Iustin cunoaste eroul principal, Jack Bauer....

Sigrid, si la mine te rog sa modifici inaltimea: am 1,64 cm, potrivit unui cantar din farmacie (de ala care face tot felul de masuratori)

Chiar asa, Daria, 4 kg ai slabit saptamana ce-a trecut? De fapt, nu e de mirare, daca n-ai mancat nik....

Olo, felicitari pentru kg in plus!

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mia - tu pe unde esti? Delegatii, ceva?
oLo - nu-i nimic, de kg in plus - se duce el!
Daria - felicitari pentru kg pierdute! Vezi ca depresia nu isi are locul??
Tzuni - pe mine m-ai dat pe spate cu activitatea sportiva...bravo tie!
Delidana - multa sanatate!
ancadragoman - din cite stiu eu problema cu trompele se rezolva. Multa sanatate si o veste de bb cit mai curind!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,

Ma pasuiti si pe mine cu raportu' pana maine? Am mancat aseara pe la 9 ( de regim, nu interzise) si azi dimineata cantarul arata mai mult cu 500g ca ieri...de la asta e sigur.

Eu ma tin si de regim si de sport, am fost sambata si am patinat 1 ora si duminica am alergat 45 de min, azi dimineata iar alergare 45 de min. Vreau neaparat sa imi ating targetul de 5 kg.

Miercuri plec in Italia si stau pana duminica, sper sa gasesc salate pe acolo si sa nu fac foamea.

Va pup pe toate,
Ruxandra

Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna Dimineata! Pentru raport: 88 kg. si cu rusii pe cap. Probabil ca din cauza asta nu se schimba cantarul in bine saptamana asta chiar daca eu eram pe baricade.
In orice caz ca de fiecare data in weekend am luat-o pe aratura de suparare ca nu se intampla nimic si acum chiar imi pare rau. Dar cred ca si din cauza rusilor am rontait.
Tzuni servici usor!
Cami Bravo! esti tare.
Delidana sanatate multa si o zi usoara azi. Ai grija cu medicamentele "somnoroase" ca eu am patit-o. Am adormit la munca fara drept de apel. Norocul meu ca sefu' era plecat inconcediu. Am inchis usa biroului si 1/2 de ora n-am stiuti de nimic si de nimeni.
Andreea multumesc de reteta. Pana la urma cam cata lamaie ai pus in potiune?
Olo bine ca nu-s singura care a luat in greutate. Las' c-o sa fie mai bine saptamana viitoare.
Mia tu cu ce te mai lauzi????
Carmen felicitari si tie si Doinei noroc cu voi ca se mai intampla ceva bun si-n ekipa noastra.
Sigrid daca si la tine-i Carnaval ca la MamicaDulce atunci sigur nu te-apuci de nimic drastic saptamana aceasta.
Mik cu toata abaterea tu tot dai un raport bun. Felicitari.
Ancadragoman si sper sa devi cat mai curand.
Diana am inteles meniul tau de azi dar nu prea inyteleg ordinea in care le papi. Sa inteleg ca cerealele cu lapte le vei servi diseara la cina?
Daria chiar 4 kg s-au dus? Parca nu-mi vine sa cred ca se poate slabi asa mult intr-o saptamana?
O saptamana frumoasa tuturor.

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput