Nou stil de viata(126)
Raspunsuri - Pagina 26
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Cami - felicitarile mele, inca o data!! 
Eu raportez stagnare - mi-a venit si ciclul, dar si sotul din strainataturi incarcat de ciocolata si cum ambele momente au coincis (eu la ciclu daca nu maninc ceva dulce, de preferat ciocolata, fac urit de tot...), am lasat cura si concursul si m-am pus pe terminat cutia de bomboane de cioco..
. Spre norocul meu insa, raportul ade azi e de stagnare...
Nici eu nu am vreo sansa sa-mi ating targetul de 5 kg - dat fiind ca pina acum am slabit doar 1.7kg, insa am sa ma straduiesc saptamina asta cit de mult pot. Mi-am innoit si abonamentul la sala, insa pina nu imi trec rushii nu pot sa ma duc...
Meniul de azi:
MD: o banana
Gustare: un gref
Prinz: salata verde cu somon afumat
Gustare: kiwi
Cina: pui cu legume la abur, un iaurt.
Va pup si va urez o saptamina buna!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg
andre_ea spune:
Buna dimineata!
Raport: 55 kg, adica -1kg
Se pare ca licoarea magica a fost buna de ceva pentru ca ieri cantarul arata 55.5 kg. Dar mi s-a parut groaznica la gust. Aseara eram convinsa ca e prima si ultima oara cand incerc asa ceva.
Rosioarele, cum stati?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Tzuni spune:
Neata.
Raport: stagnare. Si asat dupa ce in we am mancat cu masura si sanatos si am facut in total 6 ore de sport. Habar n-am de ce nu se misca cantarul. Cred ca va trebui sa schimb bateria...
Mephala, SUPERBI pustii tai! Imi place cum i se contureaza deja fata lui Teo, devine mai...barbatzel
! Sa-ti traiasca!
Delidana, sanatate multa!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000
anangel_lexi spune:
Eu ma prezint rusinata la raport: stagnare 72 kg.
Si sambata seara nu m-am mai putut abtine: am papat 3 sarmale. Asa ca ieri n-am mai tinut ultima zi de daneza ca nu mai avea rost. Ieri am mancat cateva sandvisuri cu salam si seara o supa de pui.
Azi pana acum am papat un mar si o portocala si acum beau o ciocolata calda (ca n-am gasit cappuccino).
Da, inni, am poftit si la salata ta, ca mirosea sosul ala de usturoi de te baga in boli, da' mai era o tipa la o masa in fata noastra care baga in ea la cartofi prajiti...

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
mamica dulce spune:
Buna dimineata!!!
Si eu stagnez..de fapt sunt 200 de grame in plus,am fix 81
dar nu stiu daca nu se duc pana pe la pranz.Mai postez dupa cafea si va spun exact.
Daria eu sunt de acord sa incepem Scarsdale de lunea viitoare (de marti mai bine spus ca luni e sarbatoare mare aici,cea mai importanta zi din carnaval-atunci e bauta zdravana![]()
Saptama aasta eu vreau sa tin disociatul,azi e zi de fructe si maine de lactate,prea am tanjit dupa ele de cand cu daneza.
Inni si Puskin-saptamana asta salvati onoarea portocalelor
Eu mai am 600 de grame si imi ating telul concursului,de 5 kg.
Analexi-si pentru mine a doua saptamana de daneza a fost o dezamagire totala,desi am tinut bine.
Acum mai am un motiv in plus sa slabesc ...pe 2 martie suntem invitati la un party la niste prieteni la care am fost si de REvelion,colegi de-ai consortului si e musai sa arat bine.Apoi mergem la soacra-mea si restul clanului si va rog sa ma credeti,pe mine nimic nu ma stimuleaza mai mult decat cuvintele fermecate "AI SLABIT!!!"![]()
Dragelor ,va imbratisez cu drag si va urez la ttoate un raport frumos si o saptamana buna!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
mephala30 spune:
Tzuni,
din partea puilor mei.
Ce program ai azi? Ce filme ai mai vazut?
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
szivarvany spune:
Mamicadulce - atunci io tin de luni, dar repet meniul marti, vrei asa ? Adik incepi si tu pe 20.02. si asa avem acelasi meniu pe zile!
Dupa care tin disociat pana imi ating targhetul ! Cik ... 
Pe 8 martie vreau sa fiu slabanoaga ![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica ![]()
oLo spune:
Dupa ce-am citit rapoartee voastre, imi iau inima-n dintzi si raportez si eu: 1 kg. in plus!!!
In We asta m-am transformat in aluat de cozonac. Atat de rupta am fost dupa saptamana ce-a trecut, plus vremea de kko, ca n-am facut altceva decat sa dorm si sa pap. N-am exagerat cu papatul, dar cu dormitul da.
Am azi un rendez-vous pt job, dar de maine promit sa alerg! Ca tot mi-am luat adidasi noi ;)
Delidana spune:
Buna
Daria, si eu tot duminica voi face poza cu cintarul pentru ca luni dimineata nu am timp. Sa inteleg ca ai slabit 4 kg saptamina asta????
Tzuni, 6 ore de sport in weekend?
Ce fel de sport? ![]()
Raportez miine insa nu ma astept la cine stie ce minune, mai ales ca am si "rusii" in vizita si am cam rontait "interzise" in weekend.
Cu raceala o duc mai bine insa iau niste pastile care ma fac somnoroasa rau si atit de ametita de era sa intru cu ochelarii pe nas sub dus.
La munca mi-am luat pastilele si apoi am baut o cafea ca altfel cred ca adormeam mergind. 
Va pup.
Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Tzuni,din partea puilor mei.
Ce program ai azi? Ce filme ai mai vazut?
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
Programul? De la 4 azi dimi sunt pe baricade. O sa am o pauza de la 17 pana pe la 19 si apoi pana tarziu spre dimineata. N-am mai vazut filme ca, n-o sa crezi, n-am avut bani!
Tu? ce filme bune ai mai vazut?
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000