Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 4
Laura13 spune:
bambo sanatate multa sa ne spui ce ai facut la doctor!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
angi_m spune:
UUUUFFFF, de ieri si pana adineauri avusei probleme cu netul.
De-abia acu ne depanara.
Vad ca ati scris o gramada, am mult de recuperat.
Revin.
PS: Am adaugat un album nou cu pozele Iuliei din luna a 3-a.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi
Iulia - 3 noiembrie 2006 - http://picasaweb.google.com/angighita
bamboletta spune:
Laura-nu nu trimitem fata la cluj wow si cina romanticaAntonia zice ca-i place
poze de la baita am pus poze doar imbracata sa nu dam de lucru la....
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
bamboletta spune:
Aelita-am vazut pozele tu arati super si Sofia e o scumpa si torturile sunt f faine
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
fatima spune:
ce bebelusi frumosi avem..!!! off.. off.. mai.. mai..
a venit tati al nostru..deseara ne ducem peste madam Culcer la Bucuresti..n-am programare, dar trebuie sa ma primeasca..numai sa fie acolo, ca am auzit ca ar fi si ea internata in spital..am inteles ca face tot felul de analize pe loc..super..
..pana acum n-a mai facut kaki..i-am dat 1/2 pliculet de smecta..
fatima de eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
slideshow eva
dianocica spune:
fetelor, baiatul meu injura! cand are cate un rand de parturi chinuitoare sau cand se supara...incepe...iiiii, gggiiiii, ngiii, tot repertoriul.... daca nu l doare nimic nu zice nici pas, iar daca stam la discutii suntem cu eeeeee, aaaaaa. deci g-urile sunt numai de scandal...
si ai vostri sug in somn? ca al meu e sef....l am si inregistrat...
diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire
Yagmur spune:
laura si bambo... luca e pregatit sa se pentru antonia...
nu se lasa el cu una cu doua ....
plange... e un baiat sensibil
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
madaluta spune:
...Vin si eu sa-mi barfesc soacra...Numai k la mine e invers...pe voi va sufoca, iar la mine nu vine...Este pensionara si ar putea sa vina sa ma ajute..dar nici vorba.Intr-adevar e la 400 km distanta..dar acasa nu are ce face, mai ales k e singura.
Saptamana ast avem botezul si ma asteptam si eu sa vina sa stea cu bb ca sa putem noi alerga..dar ne-a comunicat k vina in ziua botezuilui, ca ii este mai usor sa vina cu masina cu niste rude decat sa vina mai devreme cu trenul....In schimb e preocupata de tinuta pt restaurant....ne intreba dc sa vina cu rochie lunga.... Vorba aceea: "tara arde si baba se piatana"...dar asta este!
Noroc k este mami meu in vacanta( lucraza tot in invatamant) si vine ea maine...De-abia o astept...
Despre noi ce sa va spunem...Radem in fiecare zi mai mult si mai zgomotos decat in ziua precedenta si suntem foarte atenti la televizor..Seara nu adormim pana nu trece de 12 ..de am impresia uneori ca intelege cat e ceasul...Dar multumesc lui D-zeu k doarme pana spre dimineata, mananca si apoi iar somn pana la 9.30-10...
Pupam toate fetitele si salutam baieteii
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
asiza spune:
Nu stiu daca va amintiti (daca nu, va amintesc eu) ca Denis al meu s-a nascut cu hidronefroza (o afectiune a rinichilor). In consecinta, mergem lunar la control. Am fost si azi la un al doilea control. I-a facut eco din nou si nu s-a observat deocamdata nicio imbunatatire, ba chiar s-a observat o mai mare dilatare a rinichilor. Drept urmare ni s-a indicat efectuarea unei cistografii mictionale. In paralel i-am recoltat si urina pentru o urocultura (ffff important in aceasta boala, drept pentru care efectuam lunar si urocultura). Dupa aflarea rezultatelor la urocultura vom stabili si data efectuarii cistografiei. Fetelor, mi-e asa o groaza!!!!
Doi: ne-au aparut iar bubitze pe corp, de data asta intr-o forma mai violenta. Le-am pozat sa le vedeti si voi...Bubitze bb...sunt mai multe pe ambele laterale ale trunchiului si pe spate, dar are si pe alte parti ale corpului, insa o forma mult mai usoara...asaaa...si cum tot eram la spitalul de pediatrie unde lucreaza si soacra-mea, zic sa ne vada un pediatru...ala vine, se uita asa intr-o doara si zice ALERGIE si-mi da sa-i administrez AERIUS oral, o.5 ml timp de 10 zile...io m-am uitat cas si n-am zis nimic ..vin acasa, dau search pe google si ghici ce vad...AERIUS se administreaza doar la copiii peste 2 ani, in niciun caz mai repede...si iar m-a luat cu calduri la adresa sistemului sanitar romanesc si la superficialitatea cu care esti tratat de catre unii medici ...
Si doctorita aia care i-a facut ecografia trebuia sa smulg cuvintele de la ea ca sa aflu starea de sanatatae a lui fiu-mio......
Am ajuns acasa de la spital numai buna de nimic...si mai hotarata sa emigrez dracu' de-aci...
V-am zis ofu' meu...acuma ma duc sa citesc si eu din urma...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis
asiza spune:
Aelita, pune fata la sanul cu problema mai des, sa-ti desfunde canalele...ca nicio pompa din lume nu efectueaza operatiunea asta mai bine! Si nu te mai mulge ca prea inmultesti productia de lapte..lasa lactatia sa se regleze singura...
Acs si sraluca...sa aveti parte numai de bucurii, sanatate si fericire in viata alaturi de familie!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis