Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 26
Donia spune:
Va zic si eu buna dimineata Nu mai tin minte cine intreba, diferenta de fus orar e de 7 ore, de exemplu aici e 11 dimineata, iar in Romania e 18. E soare si aici, din casa pare tare placut, de abia astept sa ies la plimbare.
Puiul meu a fost tare plangacios ieri, inca nu am avut asa o zi. Acum gangurea si radea la mine, acum se apuca de plans pentru cate o jumatate de ora si nu se linistea nicicum. Doar la san, era linistit cat manca si vreo 10 minute dupa aceea, asa ca tot la san a stat. O fi avut vreun nou puseu de crestere... sa vedem cum va fi si azi, deocamdata are chef de discutii, inca e bine.
miki, daca ai posibilitatea du-te cu Adi in spital, el o sa aiba nevoie de tine. Bebe o sa fie bine, dar Adi o sa fie putin speriat, o sa aiba ceva dureri si o sa vrea sa fie mama cu el.
adinazot, ma bucur ca te-ai mai gandit cu sucul de morcovi si mai astepti putin. M-am zburlit si eu cand am citit ca pediatra a spus de fetita ta ca e fitoasa, dar apoi am citit ca parerea vine de la o prietena de familie si mi-a trecut zburleala. Pai copiii nostri sunt cei mai cei, nu? Normal ca ne atacam daca ni-i ataca altcineva
asiza, sper din suflet sa fiti bine cat mai curand. Nu am nici o indoiala ca va fi bine pana la urma, insa cred ca deocamdata nu iti e prea usor.
Ieri am cautat pe internet, am citit si materialele pe care le-am primit dupa ce am nascut si nicaieri nu scrie ca trebuie sa opresti alaptatul daca ai febra, ci din contra. Si prin lapte anticorpii trec de la mama la copil si in felul asta e mai mic riscul ca sugarul sa se imbolnaveasca si el. Asa ca raman la parerea mea
Nu mai stiu ce vroiam sa mai scriu... dar cu timpul imi aduc aminte, mai am sperante.
Edit ca mi-am adus aminte. dandusa, esti tare tonica! De unde ai atata buna dispozitie?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by angi_m
Trebuie sa iau si eu agrafe ca in curand ne intra si noua parul in ochi.
Astept pozele Oanei ca sa vad ce trebuie sa cumpar.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3
Ai putea sa-i faci codite impletite la cit par are Iulia..., gen "afro"Sau poti sa-i pui pampoaneChiar ca are par si cred ca bate recordul la "fulguleti".Fatuca ei dragalasa ,are ceva oriental...,ochii si parul...,nu mai spun ,cit imi place...,in unele poze sta de parca l-ai fi dat cu fixativ.Am o curiozitate,sa vedem daca se potriveste...,tu ai avut arsuri in trim 3 de sarcina?Pooopam tare fetele frumoasele
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa Mamici din C-ta
angi_m spune:
quote:
Originally posted by RUXMAX
proba 2
www.photos.yahoo.com/ph//my_photos" target="_blank">pozele mele
incearca sa pui asa: http://www.photos.yahoo.com/...
in loc de ... pune ID-ul tau de yahoo
Angi poze
angi_m spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
aici mancam jucaria
si aici e clar ca sunt fetita
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
Gata, am vazut pozele.
Am plecat la magazin dupa agrafe.
Angi poze
Laura13 spune:
salutari fwetele!
bebe e tare marait sta si cu tati un pic.
noi iesencele am facut o intalnireeee super tare: ramsan, bamboletta, avdanaarhire, lorym si eu cu tot cu bebeii. am ajuns la concluzia ca am facut copii tare frumosi! pana la urma fetele au fost in superioritate numerica dar Dani si Rares au facut fata onorabil!! poze au facut Roxana si Ramona, eu am uitat aparatul foto acasa
miki imi pare tare tare rau ca ai probleme cu copii, multa sanatate micutilor!!
ruxmax vazut poze cu Tudor! super baietelul... sa va traiasca!!
ingeras eu am stat afara si 4 ore pe zi, acum ies numai o data pe zi o ora si 1/2 (nu mi-a permis nici vremea, dar sunt si tare obosita si al meu plange daca stau jos... si 4 ore de mers )
fug sa schimb poponetul si sa dau papica!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
ingeras26a spune:
Am si eu o intrebare: bebilor vostri le-a cazut parutzul cu care s-au nascut? si apoi le-a crescut altul? La cat timp???
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
angi_m spune:
quote:
Originally posted by dandusa
Ai putea sa-i faci codite impletite la cit par are Iulia..., gen "afro"Sau poti sa-i pui pampoaneChiar ca are par si cred ca bate recordul la "fulguleti".Fatuca ei dragalasa ,are ceva oriental...,ochii si parul...,nu mai spun ,cit imi place...,in unele poze sta de parca l-ai fi dat cu fixativ.Am o curiozitate,sa vedem daca se potriveste...,tu ai avut arsuri in trim 3 de sarcina?Pooopam tare fetele frumoasele
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa Mamici din C-ta
aveam arsuri doar cateodata, cand mancam ceva mai aiurea (prea mult acru, prea multe fainoase, etc.)
dar in general nu aveam
tati vrea sa o tunda, dar nu il lasa mami
la ochi seamana cu mami
din cauza ochilor (oblici) si a limbutei pe-afara ne-au pus doctorii sa facem analize ca ziceau sa nu aiba sindrom down
le-am demonstrat (acum avem si acte) ca e sanatoasa.
Angi poze
danidani74 spune:
quote:
Originally posted by ingeras26a
Am si eu o intrebare: bebilor vostri le-a cazut parutzul cu care s-au nascut? si apoi le-a crescut altul? La cat timp???
Emma
Dana mamica fericita de Emma 5-11-2006
Poze noi
Poze calde
veronici spune:
Am vazut ca a luat cineva umidificator de la Vapolux.Cine a luat si de unde??????????????PLEASE!!!!!!!!!!!!!La bebeul meu in camera e umiditate 40 si ar trebui sa fie peste 60!!!!
veronici
mamica lui Rares Stefan
danidani74 spune:
quote:
Originally posted by ingeras26a
Emmei i-a cazut aproape tot parul dupa 2-4 sapt., iar acum, la 3 luni, are doar ceva-ceva.(poti vedea pozele si diferentele).
Emma
Dana mamica fericita de Emma 5-11-2006
Poze noi
Poze calde