Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

proba 3..sau ma las batuta...

www.photos.yahoo.com/ph//my_photos" target="_blank">pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Vedeti ceva, oameni buni?
Eu am intrat pe forum fara sa ma loghez, am dat click pe link-ul meu de poze si le-am putut vedea, deci n-ar mai fi probleme...sper...

Daca nu , fac cont de poze pe alt site, va dau id si parola (ale mele )si va uitati.

Oricum, aceleasi poze sunt pe pe mail-ul comun de pe yahoo, le-am trimis ca pe un mesaj normal cu attach.

ruxmax cu bebe Tudor -maiine -2 luni

www.photos.yahoo.com/ph//my_photos" target="_blank">pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ruxmax cum sa renunti? gata, se vad!!! pacat ca nu se vad si cand le ai pus frumos....adica link...acum nu mai ramane decat sa iti faci semnatura!!!!in stanga, la menu ai profil personal.acolo treci la semnatura ce vrei tu(retii cum se scrie daca vrei prescurtare gen ) si bifezi sa se trimita automat. hai ca tre sa reusesti si sa mai capeti un pic de incredere...vazut poze, supersimpatic soricelul...hai ca in cateva zile facem ticker

diana fericita de davidutz 03.12.06

david 1 2 3 diana intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

ruxmax se vad pozele.

ce baiat frumos are mama. pupici de la Adinutza

Raluca cu Adina Andreea (12.11.2006)

poze Adina

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Ruxmax...si eu am vazut pozele cu bb Tudor....imi place la nebunie poza cu nr.3....e un scump...serios fetelor ar trebui sa facem un catalog cu ei...sunt buni de pus la nekerman....!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, Maya a luat in prima luna 800 gr, iar acum, in a doua, in cele 3 sapt care au trecut, a luat 600 gr. Sapt asta a luat numai 120, cel mai putin pana acum, dar per tota cred ca suntem ok, nu? Noua pediatra ne-a spus ca e normal sa ia cam 750 gr/luna in primele 4 luni. In l1 suntem pete, iar in l2, tre sa luam min 150 gr sapr urmatoare...
Pe 13 avem programare la eco la fontanela si sold (asa face pediatra, bb nu are nik, sper) si vaccinul de 2 luni.
Noi acum, cu vremea asta frumoasa, stam afara cam 3-4 ore.
Voi cat stati afara?

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

aici mancam jucaria
si aici e clar ca sunt fetita

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

quote:
Originally posted by Laura13

sa revenim la problema ochisorilor...
i-am pus picaturi si a trecut zicea eu, ca numai bine azi i-a curs din nou ochiul. e drept ca mult mai putin, dar
asa ca ? pt mamicile ce au mai avut probleme... doctorita a spus ca are canalul infundat. dar daca pana acum el nu a avut probleme e posibil sa apara acum la 3 luni? oricum vineri mergem sa il vada, dar pana atunci poate ma lumineaza si pe mine cineva. picaturi nu mai avem voie sa ii punem, doar sa il stergem cu ser. si ? cum se face masajul pt ochi? ca habar n-am.
offffffff

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

Am citit si eu la topicul "ochisorii si problemele lor": masajul se face in coltul ochiului, langa nas.
Aceeasi pb. o avem si noi la ochisorul drept, am inteles ca trebuie sa ai f. multa rabdare.
Cica in general trece pana la 1 an.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Am fost la plimbarica si tare bine a fost...,copii nostrii?...cei mai cuminti...,dorm la aer de n-au treaba...,facut pictorial pe malul marii...,baut cafeaua...si vorbittt,mama,mama...,nu ne mai saturam de vorbit...Ce bine ne-am simtit...
ADINUTA,
imi pare rau sa aud ca Alessia sufera,mititica...Lasa-l naibi' de suc,de morcov...,laptele tau este cel mai bun...,probabil ca de la suc au luat-o durerile de burtica.Eu ,una ,nu am sa incep diversificarea mai devreme de 5 sau 6 luni.Daca voi avea laptic,ca si acum...si bb se satura,ia in greutate...,nici nu vreau sa vad suc in fata ochilor...Va poopam tare pe amindoua.
DIANOCICA,
sint trimisul special al Aelitei,pentru situatii de urgenta...,ce sa fac...,pe cine sa impusc?Aaaaaa,doctorii?,doar pe cei pediatrii sau si pe ceilalti?
Poza..,bestiala...,ce ochi are,bai nene...,o sa fie un baiat belea de belea...,vai de voi,ce-o s-o mai alergati pe fimea ,in jurul blocului(vostru)
RUXMAX,
l-am vazut pe Tudorel,cel frumusel...,mai,mai...,ce baiat mumossssCrinutza pooopacioasa il pooopa tare
RALUCA,
vazut si buflica de Adinuta cea frumoasa...,frumoasa foc,seamana tare cu Ionut...,dar are si de la mami ceva...,ce...,nu stiu...,mai studiez...Pooopam tare fetele frumoasele

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

pun si eu imediat poze cu oana cu agrafa in par .... si e adevarat, m-am uitat si eu, fata lui angi are mai mult par si mai des..... da' al nostru parca-i mai lung in varful capului ... si noua tocmai ne creste parul nou si in curand o sa luam pe oricine la capitolul pleata

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Trebuie sa iau si eu agrafe ca in curand ne intra si noua parul in ochi.
Astept pozele Oanei ca sa vad ce trebuie sa cumpar.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3

Mergi la inceput