Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (150)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

cosmi de cine e facuta branza topita? o mananca bucata intreaga sau i-o pui pe paine?

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 7 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

pe b1, a inceput emisiunea monicai columbeanu...tocami ce a spalat-o ea pe irina....mi se pre ffffff schimbata monica. in bine. si e frumoasa foc irinuca lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

bumbita ii dau bucatele mici impreuna cu painica

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bumbitala branza ii zice Apetito Kidiboo. cred ca la asta s-a referit si Cosmi.
Eu i-am mai dat si Hochland, cu smantana, ciuperci sau sunca.
Marco asa fain imi face felia de salam....imi suge toata grasimea si ramane salamul fara punctele alea albe .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

ce nostim e marco!!! asa zici, ramane carnea macra, de fapt. pofticios mic!

pana la urma i-ati luat la voi in camera patutu', nu?

cosmi am vazut ca tu intrebai zilel trecute daca le dam la bebei lapte de comert. eu ii dau lui sebi dimineata si uneori pe seara...de la zuzu, cedra si dorna.

acum de cand suntem in plin proces de intarcare, nu mai suge decat la culcare si o data noaptea, am incercat sa-i dau in paralel din canuta si lapte de centru. si , spre bucuria mea, il accepta destul de bine.

Mergi la inceput

am mai pus si eu cateva poze de azi - sebi in lupta cu cotoiul!

Mergi la inceput

tocami mi-a mancat un iaurtel danone de 150 gr si o jumatate de banana. parca vad ca mai ia si de la noi cateva spaghete, preferatele lui...

maraki, bee, denissa, anasebe, luna noua si celelalte unde sunteti fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

A tras Diana de usa de la sifonierul mare de a iesit si din celelalte trei balamale (una era desprinsa de zilele trecute) Noroc ca era legata cu sfoara ca altfel imi pica in cap sau poate ei Nu ca nu mi-ar fi dat chiar mai devreme tot ea cu usa aia in cap Cred ca faptul ca-s legate o intarata si mai tare! Acum se chinuie Ghitza cu usa aia,da' la ce talente are in el ... parca vad
ANDIARORO pai nu mananca ea asa ceva ,le mai baga in gura , sa le roada,dar nu le inghite. Si scame,atze,pene si alte maruntisuri mi le aduce ... Chiar si hartia dupa ce o rumega bine ,o scoate si o arunca.
Eu seara ii dau tot cerele instant (d-alea in care pun doar apa - contin cica fructe si iaurt si lapte ) sau amestecate cu iaurt.Si pe urma lapticul de seara.Mai rar,improvizam altceva...de obicei mncare de-a noastra,daca avem facuta si e "compatibila" Diana nu e mofturoasa ,papa acelasi meniu zile in sir daca e cazul

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

am incercat si eu cereale de la nestle combinate cu apa sau lapte si nu merg, nu-i plac deloc. doar adaugate in iaurt sau fructe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Merg

Revin

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput