Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (150)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Apropo de E-uri tocmai am rasfoit un nr mai vechi din MAMI si am gasit un articol super interesant. Daca oi avea vreme o sa incerc pe seara sa-l redau.....macar esentialul!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Ziceam eu ca stau azi in casa dar se pare ca trebuie sa iesim totusi m-au sunat de la compania de asigurare a Jasminei si trebuie sa ajungem pana acolo.
Moni eu stau in Livonia -Michigan si inca aici nu e atat de frig cum este in partea de nord . De vre-o 3 zile vad ca o tzine numai cu -14 , -22 azi dimineatza iar zapada avem ceva ceva dar nu exagerat , merge de o sanie numai sa ne lase frigul .
Am plecat acum , sper sa nu stau prea mult i sa ma intorc repede la caldurica

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi am aspirat, am papat si acum il certam ca era cu degetele la priza. S-a apucat de .

Anymony mersi de info, dar eu nu am cum sa ajung in 2 ore de cand a facut kk. Cam toata lumea il tine la frigi pana a 2-a zi. acum am auzit pt. prima data de la trine asta.
Miere am gasit si eu in cereale de 6-8 luni parca.
Bombo [waw] -20 grade? Noemy ce mai face?
Moni pai atunci nu se va intelege Diana cu mario. trebuie sa fie diferiti, daca sunt amandoi la fel...scantei vor iesi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai ce s-a mai crizat fata asta: am vrut sa ii fac niste coditze,ca are deja parul destul de lung,dar niste urlete ce mi-a tras ... Cum mi-am permis sa o deranjez ??? Acum i-am dat de lucru,piaptana papusa ... (intai a hidratat-o )
Am pus si niste poze in drops si niste filme.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Diana mi-a adus un fir de par luuuung si blond de la papusa Ana (o atza ) Am crezut ca e un accident - doar o pieptanase! Acum a mai adus unul Ziceti-mi ca n-o s-o cheleascaaaaa
GIOVA si eu sunt extrem de curioasa cum s-ar intelege Diana cu Mario Vad ca cu Mark a fost f.bine in ansamblu ,el e mai cumintel si doar pe lopatica s-au cam ciondanit.Dar am scos si grebla si am rezolvat problema
Dar si cu Marco cred ca ar fi de coma Haideti la Arad,ca voi aveti masina! Nu mai veniti la neamuri?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

fetelor, ce le mai dati seara sa manance?

eu am epuizat toata imaginatia: orez, gris, piure de cartofi, melcisori cu lapte, ou fiert crenvusti, iaurt.

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 7 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bumbita eu i-am dat painica cu branza topita si muschi file e de porc.
Moni nu stim zau cand ajungem. de cand ne tot asteapta aia si nicio sansa. acum nici nu mai mergem la Alba prin Arad, ci prin Lugoj.

Mi-a tras fiu-mio o zgarietura pe fata.....m,ama-mama.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

giovatu ce branza topita ii dai?
i-am dat si eu o data o felie de salam uscat-uscat. si ar mai fu vrut, da'....

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 7 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Moni-mie nu mi-ar fi teama ca lasa papusa cheala(cate n-or mai fi in starea asta) ci ca-i mananca parul ala!!!

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

noi papam seara iaurt la greu si branza topita apetito kids parca i zice chiar azi am aruncat cutia ,ii dau de vreo 2 luni si ii place

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput