Prichindei martie - aprilie 2005 (119)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Gegea Multumim Asa e si Ioana, ne luptam din greu s-o adormim, nu stiu de unde are atata energie...

Ligia chiar ma intrebam ce faci de nu mai apari pe aici deloc. Multumim Nu sunt in concediu, desi mi-ar fi prins tare bine... sunt cam zombi si chiar fac eforturi sa ma concentrez la toate cele. Am o lipsa cronica de somn plus un soi de laringita-faringita idioata, dimineata abia vorbeam cu o voce din canal... Mama supravietuieste si ea cu greu cu maimutele amandoua racite acasa, dar rezista pe baricade.
Multa sanatate Raducului!

Nino bafta la noul serviciu!

De bine ce m-am laudat, Mariuca a facut din nou febra azinoapte, deja e a 4-a zi. Mi se pare cam ciudat, dar mai am rabdare pana maine. Daca merg la medic sigur ma aleg cu un antibiotic.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

uite ca azi dimineata s-a trezit cu o ora mai tarziu ca de obicei,a venit la mine in pat s-a cuibarit in brate si am mai motait cam 45 min.lucru f suspect,pt ca el o si ia la goana cum se trezeste,tinta principala sa mearga la calc.asa ca l-am pipait, nu parea fierbinte exact cum descriati si voi doar pe spate era mai cald.si cu toate astea avea 39 fix.la paracetamol sup ia scazut intr-o ora cu un grad si i-am dat si 3 pic de algocalmin.a si tusit de vreo 2 ori,dar cred ca se ineaca de muci care sunt prezenti prin gat,inca nu curg.acum ia scazut si doarme.nu vreau sa merg azi cu el la medic
,il astept sa vad ce face in continuare.Fetelor Nevralginul este picaturi pt. febra? eu stiam ca e calmant pt masele.am si sup cu novocalmin dar sunt pt copii peste 3 ani si i-am pus in vara cam 3/4.la nurofen nu-i scade .
Rrox e reteta f simpla eu o fac din ochi
1 l lapte cam 125 g orez sau gris(o cana de cafea plina) si o cana cu apa le fierb cu 4-5 linguri zahar.cand e gata amestec cu 1/2 cutie br de vaci (225g)si bat 3 oua spuma pe care le incorporez usor..adaugi si stafide daca vrei sau alte fructe uscate.se coace in tava unsa si tapetata cu pesmet sau faina,sau hartie de copt.mie imi place si cu caramel tapetul dar.se lasa la cuptor pana se rumeneste.daca vrei caut si o reteta din carte cu cantitati mai exacte.asa imparti in felii aprox. egale si stii cam cat ou,lapte,branzica contine.este buna si la cina ca e hranitoare sau la mic dejun.
Ligia imi pare rau sa aud ca si Rducu e bolnav.sa ne facem bine repede.
Geani am reusit cu bine ,insa tot mai tanjeste uneori dupa titi(daca le vede)a durat aproape o luna. carliontatei.
Coco deci peste o sapt."intri in paine"sa vinzi cat de multe.
Nino are dreptate Ligia gospodina nu gluma.asa repede ai rezolvat o multime de treburi.sa stii ca te chem la Tulcea ca noi inca mai avem de lucru.succes la noua slujba.faci naveta acum?

multa sanatate piticilor si mamicilor bolnavi.

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Chiar ca-i liniste mare pe aici.
Eu inca-s pe baricade la lucru, dar am abordat o alta tactica (deloc cinstita), adica am anuntat ca voi intra in concediu din 5 martie desi ma gandesc sa mai stau pana prin 15. Dar sunt nevoita sa mint, ca nici pana acum nu mi-au dat un inlocuitor, macar asa sper sa intre in viteza si saptamana viitoare sa-ncep sa predau.
Nici chef de lucru nu prea mai am, am senzatia ca pierd vremea clasa 1, nu cred ca se vede de altii, dar eu simt ca nu mai fac chiar asa de multe ca inainte. Pe la ora 15 mi se face cam rau, asa ca profit de programul meu de 6 ore (cel nerespectat pana acum) si plec acasa sau prin magazine (ca uneori imi revin de cum ies din cladire).

Gabrianah, mi-a prins tare bine mesajul tau cu ce-ai simtit vis a vis de bebe2. Si eu uneori imi reprosez ca parca bebe din burtica nici nu exista pentru mine, inca simt ca am doar un copil. Plec prin magazine sa cumpar pentru bebe una, alta si ma-ntorc invariabil cu o hainuta pentru Mihai, sau o carticica, sau o jucarie tot pentru Mihai si nimic pentru bebe. Nici de bagajul de spital nu m-am apucat.

Mihai e un cumintel (daca ma ocup de el), daca vreau sa gatesc ceva si sunt singura in casa, ma taxeaza de numa'. Duminica l-am luat de pe masa de bucatarie de nspe ori, mi-aducea cartofii din camara, mi-a mutat de fapt toata camara in bucatarie, mi-a scos oalele pe masa sau pe aragaz ca cica sa faca si el de mancare, imi aseza cartofii rondele in tava (faceam cartofi frantuzesti), si cate si mai cate. Cand am terminat cu gatitul si m-am pus in fotoliu, a fost mult mai linistit, ne-am jucat, cantat, citit, povestit. Am rasuflat si eu juma de ora. Nu ma mir ca a doua zi mi-a fost rau dupa 3 zile de ocupat de una singura de copil, ca sotul era ocupat cu alte chestii si ne-a lasat singurei. Incercam sa ma incurajez ca nu sunt singura gravida cu copil mic, si ca n-o sa m-apuce nascutul din cauza efortului.
E acelasi copil tare vesel, incepe sa lege cuvinte intre ele (ma rog, fragmente de cuvinte). Le spune asa de sacadat, ca nu ne-am dat seama imediat ca el de fapt face propozitii. Ultima distractie este sa-i cant "Melc, melc codobelc" si "A ruginit frunza din vii", imi arata cate juma de ora intr-o carte cand melcul, cand frunza.

Daria, m-am gandit la tine zilele trecute cand Mihai pentru prima oara a alergat spre mine sa-mi sara in brate. Era la bunici, Vali deja ajunsese si a fost foarte derutat ca nu am ajuns impreuna, asa ca atunci cand am aparut si eu s-a manifestat. Aseara la cresa la fel. Iti doresc sa faca si Brien la fel, este un sentiment extraordinar.

Imi pare rau ca unii prichindei au pb cu racelile, cu somnul sau lapticul. Va urez sa fie doar de scurta durata, ca uite acus' incep petrecerile de 2 anisori.

Dana 33+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Am gasit un link interesant:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93904&whichpage=5

Este vorba despre exercitii Oberlander pentru copilasi pana la 5 anisori. Am citit cateva jocuri si eu o gasesc utila, cred ca prichindeii se vor bucura de o asemenea diversitate.

Dana 33+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by rrox3
Mamacita te inteleg perfect, am cate doua sculari pe noapte Ieri noapte am dormit fix 3 ore!!! si ma mai mir ca nu-mi trece raceala... Ioana se trezeste si vrea numai cu mami, mai vrea si utza-utza si "puiul mamii" - adica sa-i cant si adoarme la loc intr-o ora sau mai mult Sunt un zombi perfect... Din pacate nu vrea sa-l accepte pe tati noaptea cu nici un chip, asa ca sunt victima sigura... Va urez succes cu dormitul!

am ajuns un topic tare static si nu cred ca lipsa timpului e de vina...

Ba la mine e chiar lipsa timpului!!!
Cand stai 1,5 ore dupa-amiaza si 2 ore noaptea sa-l adormi pe print,mai ai treburi profesionale si bucataresti plus alte probleme,si numai cateva ore ai la dispozitie acasa,sa vedem de unde mai scoti timp...
Nici macar nu mai apuc sa va citesc
Oricum,multumim celor ce nu ne-au uitat si ne simt lipsa,mie mi-e dor rau de voi,va pup si sanatate multa!
Daria,LA MULTI ANI pentru maine!!!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Daria LA MULTI ANI !!!

Sa ai parte numai de lucruri bune si frumoase in viata ..sa nu iti prierzi niciodata frumusetea sufleteasca .....sa ai parte numai de bucuri si realizati alaturi de Mircea si de Brien si de multaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sanatate

Iti multumesc ca esti "dusul meu rece" si o prietena extraordinara care mi-a fost alaturi in toate momentele rele si bune ...Io te iubesc multttttttttttttttttt ..si ma bati ..ma omori ...Io tot sun azi

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani Daria. O viata frumoasa alaturi de cei dragi si sa fii iubita!!!

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani Daria! Sa fii fericita alaturi de cei dragi!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

La multi ani Daria!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

La multi ani, Daria!!!!

Sa fii sanatoasa, fericita si iubita si sa ai parte de o viata frumoasa, impreuna cu familia ta draga si prietenii tai!! Pupici de la noi pentru tine si pentru scumpul de Brien!!

Simona si Andrada (28.04.2005)

http://community.webshots.com/user/Simonela28

Mergi la inceput