Prichindei martie - aprilie 2005 (119)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

La Multi Ani Alex, sa cresti mare si sa aduci numai bucurii parintilor! Ninocikap,

Alessia, ma bucur ca vezi, incet incet, luminita de la capatul tunelui!

Coco, bafta la interviu, sa fie intr-un ceas bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

Buna dimineata mamici,
dar nimeni n-a avut chef de scris azi?era sa cadem pe pag 3.revenim dupa o perioada f urata din viata noasrta care sper ca sa incheiat aici.pe langa alte necazuri am fost si la o inmormantare,dar am incheiat saptamana celebrand viata.finutul meu a implinit 2 ani si am mers si la un botez.am retrait toate emotiile si temerile legate de nastere si bb,care la mine au fost mari de tot cand a nascut fina.pana sa nasc m-am mai linistit,eram chiar calma.si au trecut deja 2 ani,de cand suntem mamici.
George la fel de nebunatic ii ies si lui 4 canini odata si combinat si cu reactia de la antigripal mi-a facut febra 2 saptamani zilnic.nu a depasit 38 decat o data,dar totusi stateam cu grija.numara doar pana la trei unu,due,teiii.stalceste rau cuvintele pepe -peste,i coco -i love you.apte -lapte.ghete chi-chi,si tot asa.ni s-a comfirmat si incrierea la cresa si de unde pana acum deabia asteptam cateva ore libere acum incep sa am tot felul de temeri si emotii.nu cred ca nu s-ar adapta fara mine, caci se joaca singur in camera sau intr-un loc necunoscut,insa datorita caracterului vulcanic mi-e teama ca nu va avea nimeni rabdarea si intelegerea necesara.sau ca va fi vesnic pus la colt.si-mi zic nu e musai sa-l duc chiar pe 1 martie ca e joi si trebuie sa mergem si la control.n-am reusit sa-l fac nicicum sa faca mersul piticului cu genoflexiunile si mersul pe varfuri ne descurcam.pota de mancare i-a crescut un pic cred ca mai ales Peritolului luat pt cateva bubite (alergie)aparute la subrat care ii dadeau mancarimi.a luat 4 zile si a mancat atunci super.

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

La multi ani, Alex (scuze pentru intarziere)! Sa cresti mare, sanatos, norocos si sa-ti bucuri parintii! Nino, sa-ti traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii!

Da' chiar ca e liniste pe la noi pe topic.... Si ma simt si eu "cu musca pe caciula" ca nu am mai scris de ceva timp...

Am fost plecata cu Victor la munte in vacanta lui (Eva a ramas acasa cu Adi si mama), am stat la Rasnov si am schiat in Poiana Brasov. M-am bucurat tare mult pentru ca am gasit pentru Victor un monitor bun (ce-i drept costurile schiatului lui au fost aberant de mari) dar important este ca i-a placut tare mult si acum se descurca bine. In ultima zi chiar vroia monitorul sa-l ia cu el pe Postavaru (considerandu-l pregatit) dar era cam multa gheata dimineata si noi am plecat in jurul pranzului.

Acolo a fost bine, dar, cand m-am intors in Bucuresti am fost atat de racita cum n-am mai fost in viata mea. De mai bine de-o saptamana am fost la dr., am tratament (inclusiv cu antibiotice) si nu reusesc sa scap de o nenorocita de tuse. Plus ca sunt tot timpul stresata sa nu le-o dau si copiilor (Evei i-a cam curs nasul si a facut un pic de febra,iar Victor a cam tusit si el putin-sper sa nu evolueze).

Am demarat actiunea "bone" si dupa cum banuiam nu e deloc usor sa gasesti o persoana potrivita. Dar perseverez.... Iar cum Eva este o fire foarte analitica (seamana cu taica-sau) si nu foarte sociabila (adica trebuie sa-i trezesti increderea ca s-o convingi sa te bage in seama) tot astept s-o intereseze cat de cat cineva.

Imi pare rau sa aud ca atatia copilasi au fost bolnaviori si le urez multa sanatate!

Rrox, cum se mai simt fetele? Si la Victor am observat, de cand s-a mai marit ca suporta mai greu febra (cand era mic la febra peste 39 alerga cu tricicleta prin casa) dar acum imi spune el ca se simte moale si crede ca are febra (pentru ca-i tremura picioarele). Prietena lui, de cand a mai crescut, o doare capul tare atunci cand face febra. Multa sanatate!

Hai ca revin.... ca suna la interfon o potentiala bona ( a ajuns mai devreme).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

buna dimineata din nou,sa-mi continui romanul ca aseara s-a restartat calc. la jum. mesajului.bine ca am avut inspiratia sa trimit ceva.
Ana succes cu bona.daca Evei nu i-a placut nimeni,tu ai gasit pe cineva care sa-ti inspire incredere?insanatosire grabnica .
Gabrianah,Ocrainic cat de putin mai aveti pana sa va dragaliti puiutii.nastere usoara si bb sanatosi.asa imi place cum povestesc mamicile cu 2 copilasi,mai ca imi trece prin cap sa mai fac unul.insa zau ca nu acum,doar daca e vreun accident.nu as mai sta 2 ani acasa,acum.
Rrox cum merge operatiunea "suculetul?"Mariuca s-a mai intremat?Budinci de fainos fiert in lapte cu ou si branzica i-ar placea?si niste stafide pe acolo.
Coco pana la urma ai ramas la dilerul de masini?ai gasit ceva pt Vlad?
crissa multa sanatate lui Adrei ,tinem pumnii sa fiti sanatosi pana in martie.si mereu.mult noroc in noua casuta.
Ionela ce mai face Dodo,cum i-au iesit analizele?
Ligia ,mai n-ai terminat proiectul ca tare mi-e dor de ispravile poliglotului Raducu.ce frumos s-a distrat la peretcere.
Raresionut pe unde sunteti?Rares nu a mai facut nimic demn de povestit? mai merge la gradi?tu ai incheiat cursul?
Cenia of,ma sperii deja dupa cateva zile la gradi s-a imbolnavit din nou?a inceput sa-i fie mai bine?
Andruzza voi cum va descurcati?Rares s-a mai imbonavit?
Danuta ce mai fac Mihai si burtica,cand intri in concediu.vad ca mai ai in jur de o luna.si pare marisor bb2.
Andira nu ne mai povestesti nimic de piscotel si strumfita?
Daria cum merge tratamentul lui Brien? ce a mai invatat?
Zuzu dar voi?cand veniti in tara?i-a revenit pofta de mancare lui Bubu?
Pisi si noi va pupam,albumul e inca in lucru.Matei tot cu tati sta?felicitari si la mai mare.
Alessia mai Benny al tau e din acelasi aluat cu George.de cate ori ne spui de el" il vad"in toate actiunile.doat ca Benny e mai mancacios.
Connie ce mai face scumpilici?s-a vindecat?ai gasit ceva de lucru?sa stii ca nu a patit nimic de la icre.insa erau batute de mine nu de la magazin.am incercat o data de pofta si de lene si nu erau deloc bune la gust.
Simonella ce face piciorusul Andradei?
Geani ce mai citeste Daria?
absenti nemotivati cam de mult:
Rp,Carmenduta,Caramella,Mamacita,Elinia,Ancamihaela,Nicelmic,Oml asteptam vesti de la voi.uite promit ca o sa scriu si eu mai des.
va trimitem multi,multi.

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Multumim de intrebari, inca ne razboim cu viroza asta turbata.
Mariuca tocmai si-a incheiat cele doua zile de febra nebuna (n-a cedat decat la combinatii nurofen - nevralgin, numai la unul din ele nici gand ), astazi a mai facut doar de doua ori febra si nu prea mare. Are gatul plin de porcarii in schimb. Si inca nu merge la scoala, spre supararea ei.
Ioana continua cu aerosolii si e din ce in ce mai razboinica... dam adevarate batalii.
Eu am un guturai de toata frumusetea si vorbesc, ca din canal... bine ca am sarit episodul cu febra...
Tusim pe 3 voci si cam atat.

Ana si Mariuca tot cu dureri de cap si-a manifestat febra. O fi tipic fetitelor

Mamacita te inteleg perfect, am cate doua sculari pe noapte Ieri noapte am dormit fix 3 ore!!! si ma mai mir ca nu-mi trece raceala... Ioana se trezeste si vrea numai cu mami, mai vrea si utza-utza si "puiul mamii" - adica sa-i cant si adoarme la loc intr-o ora sau mai mult Sunt un zombi perfect... Din pacate nu vrea sa-l accepte pe tati noaptea cu nici un chip, asa ca sunt victima sigura... Va urez succes cu dormitul!

Zuzu multumim

Rp tu esti bine? Da-ne o veste

Laura nu mai merge deloc operatiunea "suculetul" A tinut cateva zile si gata. Acum mancam cereale de copii mai mari de la Mariuca cu lapte. Deocamdata merge... Detaliaza putin, te rog, budincile alea de care zici

Va pup pe toate si pe toti piticotii, va urez sanatate si chef de scris si pe aici... am ajuns un topic tare static si nu cred ca lipsa timpului e de vina...

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna seara, fete dragi!
Oare de ce s-o fi inventat somnul asta? Si de ce o fi copila mea asa razvratita cand vine vorba de somn? Ufff, vad ca sunt si alti prichindei la fel de categorici, insa eu chiar sper ca e ceva trecator. Nu de mult timp, ma laudam ca nu a trecut zi sa nu perseverez pana Daria nu doarme de pranz, ei... uite ca joia trecuta, a ramas numai cu tati fix la orele somnului si nu a fost suficient de convingator ca micuta sa poata pune geana pe geana si, daca are fata precedent, uite ca de joi si pana in seara asta, are deja 3 pranzuri sarite la activ. Si asta nu ar fi totul daca nu ar mai fi nevoie de celebrul razboi la adormitul de seara. Doar in prima seara fara somn la pranz, a fost foarte "generoasa" si a adormit fix in 30 secunde de cum am pus-o in pat. Pacat insa ca minunea a intarziat sa se mai repete.
Si ar mai fi o "aventura"... spalatul pe dinti. Inca nu e convinsa de efectele benefice ale spalatului pe dinti in conditii optime {a se citi sa ma lase pe mine sa ma ocup de operatiune) si prefera sa plimbe si sa roada periuta cat are ea chef.

Cu papica suntem bine, mancam in acelasi ritm si nu ne schimbam preferintele alimentare defel, iar alte probleme majore nu avem.

rrox, sanatate intregii familii! si refacere rapida!
laura, oau... ce revenire... Il pupam pe nazdravanul tau! Ati reusit intarcatul? Bine ca a trecut perioada mohorata, sa vina soarele in viata voastra!
ana, sanatate si tie, iar copilasii tai sa fie feriti!
crisa, parca ziceai mai demult de bb2 (sau m-am inselat?)). Nu ne dai vesti? pe Andrei si sper ca v-ati refacut complet!

Va las si va doresc o noapte linistita! A' da! Si spor la scris, vorba lui rrox (valabil si pentru mine, e drept)

Geani si Daria (03.04.05)

Daria, carliontata pupacioasa

Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Buna dimineatza!!!

vin si eu repede repede putintel asa...

multumesc mult de tot pentru urarile voastre si vi le intoarcem inzecit.

sunt la servici de pe 9 februarie , undeva in Bucuresti. Alex va sta o perioada la mama mea... desi saptamana asta e la tara la socrii mei pentru ca a murit tatal mamei mele si nu putea avea grija si de copil.

incet incet ne-am aranjat apartamentul, mai avem putin la dormitorul nostru si ma rog diverse maruntisuri pentru care momentan nu mai avem bani...

o sa incerc sa pun ceva poze, sper sa reusesc in week-end, de la ziua lui Alex si din apartament...

ma scuzati ca nu va adresez fiecareia cate ceva... nu prea am mai citit.

va pup pe toate si va uram multa, multa sanatate ca e mai buna decat toate.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna dragelor!
Ma bucur sa va mai citesc din cand in cand. Sper ca sunteti bine si voi si prichindeii!

La multi ani Alex! Sa cresti mare si voinic!
Parca nu-mi vine sa cred ca au trecut doi ani!
V-am pupat!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Laura-da, deocamdata ma voi duce cu 1 martie la dealerul de masini, e mai interesant deocamdata. Vlad va ramane cu soacra-mea o perioada. Il inscriu la cresa cu 1 septembrie cred.
Bine ca s-a incheiat perioada urata de care spuneai!

Nino- la servici deja? bravo! cum e?! Te-ai acomodat cu noii colegi?

Gegea- si noi facem la fel cu spalatul pe dinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Ca sa nu facem exceptie si ca sa nu ne mai laudam ca nu am mai avut muci din septembrie , ete ca suntem raciti!
Radu de ieri e racit, luni noaptea nu a dormit nimeni in casa, nu putea respira din cauza de muci, apoi a facut si febra acrea desi nu era f mare (38.7) nu a scazut decat la algocalmin (supozitor ca doar din asta avea in casa) Intre timp ne-am dotat cu nevralgin dar nu a mai fost cazul, nu a mai facut febra!
Ii dau Nurofen seara si dim, de azi pt ca tuseste sirop de brad si bronhicum si cam atata!
Azi a venit si doc, care a zis ca suntem ok, doar un usor rosu in gat si mucisorii buclucasi!
Ne-a dat totusi antibiotic , iar tre sa decid singura daca ii dau sau nu! Cred ca iar nu il dau, cel putin inca o zi sa vad cum evolueaza, ca de ieri pana azi se vad semne bune!
Virusul l-am cules de la tati, care a zacut simbata , dum, luni.
Eu inca nu l-am luat, dar ma astept!
Ma imunizez cu Septilin si vit C cu propolis!

cenia, tu intrebai de Septilin.
Eu am luat la inceputul iernii (daca se poate numi iarna) 2 sticle de Spetilin si acu iarasi iau, asta dupa ce culegeam toti virusii posibili. Cred ca mi-a facut bine, am avut o tuse prin dec, dar atata!

nino, ce harnica esti! Deja v-ati mutat, ai si serviciu! Rapide miscari faci!
Asteptam sa ne dai vesti, cum e la serviciu, cum v-ati distrat de ziua lui Alex!
Apropo : La multi ani pt Alex!

elinia, mai aveti un piculet si vine marea sarbatoare! Cum veti sarbatori?

rrox, sanatate printeselor! (la toate trei )
Tu esti la servciu sau esti in concediu?
Eu mi-am luat 4 zile de concediu medical, ca saraca socrela nu prea face fatza la stres (adica la stat cu copilul bolnavior)

Mai sunt cateva zile si incept aniversarile in plin , sper ca asha se mai animeaza topicul, ca mi-e dor de o groaza de mamici si pitici!

Daria, Zuzu, mamacita,connie, andruzza??? asta ca sa strig doar ultimele absentze, nu mai zic de cele care nu au mai intrat de muuult!

O zi buna!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput