Piticlonti de iulie - august 2004 (212)
Raspunsuri - Pagina 3
leeloo2004 spune:
Va pup si eu, sa stiti ca suntem pe aici, dar nu prea sunt in apele mele, asa ca stau pe margine... De dimineata am ajuns cu Stefan la un nou dr. neurolog si de la el am ajuns in sfirsit sa facem o evaluare psihiatrica. Aceasta insa se va termina in citeva zile - azi ne-au facut citeva teste si un EEG, dar inca nu am un diagnostic - oricum stiu ca la prima vedere are un ADHD in stadiu incipient. Sa vedem de aici incolo ce ne mai loveste....
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg
speel spune:
Buna fetelor.Noi tot bolnavi,mie mi-a trecut si a doua serie de raceala,gratie antibioticelor,Ricu insa nu.Are o luna incheiata.Abia astazi aici in Germania,un medic i-a prescris Amoxicilina.Sper ca asta sa fie leacul.
Adela,ai perfecta dreptate.Unii copii chiar au nevoie de gradinita,a fost si cazul nostru.Din pacate noi ne-am imbolnavit din prima zi si o tragem si acum.
Gabi ce e ala ADHD?
Noi avem alta problema.Daca avem musafiri,Ricardo e o dulceata.La fel si daca mergem in vizita.De altfel singur cu noi acasa,nu asculta intotdeauna.Si al certam destul de des in ultimul timp.Iar el rade.....!
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by speel
Gabi ce e ala ADHD?
Dana, ADHD = Attention Deficit Hyperactivity Disorder , respectiv este suspect de deficit de atentie si hiperactivitate.
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg
kim222 spune:
Asa cum va spuneam noi am avut un we ..de bolit.. Febra este mica dar exista , tusea este la fe de productiva ...pina la voma (l-am luat la un scurt shooping si mi-a vomat de nu am stit cum sa plecam mai repede din amgazin :))..Cere la buda din juma'in juma de ora..Asa ca azi sunam pediatrul sa vedem ce-i de facut..
Simbata noaptea a avut o noapte ciudata...avea vedenii ..Si tot spunea..Look it mama! Si-mi arata perna , paturica..cearsaful ..miinile.. i se pare ca-i muradar..apoi la geam..si-n final imi prezenta gaina de pe perete!Nu visa pt ca aceste vedenii au tinut citeva ore..nu avea febra...si dimineata a continuat sa goneasca gaina de pe perete !
asa ca a fost un we interesant...
Andries spune:
Gabi eu inteleg ca este doar o suspiciune de ADHD, eu iti doresc sa nu se confirme si chiar daca s-ar confirma sa speram ca beneficiind de un tratament adecvat de la o varsta atat de mica impactul bolii va fi minim. Stiu ca la copiii cu ADHD mai ales in evolutia lor prescolara si scolara trebuie sa ii sustii, sa ii ajuti sa devina mai cooperanti si mai disciplinati, sa nu se izoleze si pana la urma ei reusesc sa intre intr-o rutina productiva, fara crize, furii si nervi. Hai ca o sa fie bine, ai sa vezi!!
Andries
kim222 spune:
Roxana we..plin..dar fara detalii?
Gabi eu nu pot intelege cum poate cineva pune diagnostic de..deficienta de atentie la un copil de 2 ani si juma!AA...socrela i-a pus acest diagnosticul lui Uka de la 1 ani si 9 luni! Eu zic sa nu te stresezi pt asta...Eu stiam ca acest diagnostic se poate pune dupa virsta de 6 ani..
Monicutule..vrei sa zici ca dormiti amindoua in patul ..acela frumos?Te cam compatimesc!Ma speriasem..cu nascutul natural...
Adela noi nu avem musafiri asa ca nu stiu cum reactioneaza..Si si ..Uka a inceput sa tipe si sa vorbeasca mai ales cind corbesc eu si tati...el care oricum nu vorbeste cum si cit ar trebui!
Andrea multa sanatate Stefaniei...poate ca ar trebui o pauza mai lunga de vreo luna..
Andries..ce s-a intimplat cu bona si cu suedezul?
Roberta astept rezultatele..Vreau si eu reteta de Krem...a la...Desi eu de azi am inceput cura de slabire...again!
edit..am vazut moscovita!!! cool! iar de ce-i iese pe gurita...nici nu mai am comentarii:))
Carmen sa mai spui ca nu te distrezi in we! Eu zic ca ai stricat tu lumina in scopuri "absconse"..ca deh..pregatitta erai ..si inca cum
roberta04 spune:
OLIVIA, uite aici:
http://www.culinar.ro/forum/lofiversion/index.php/t13697.html
(eu cu glazura nu m-am impacat, e buna la gust dar nu mi s-a intarit suficient, asa ca a fost culeasa de pe langa prajitura si papata cu lingurita)...si eu sunt la dieta de 2 saptamani, nu stiu daca lasatul de fumat e cauza, dar m-am ingrasat tare. Imi tot gasesc o scuza, am citit pe NET ca ar da chisturile ovariene cresteri in greutate, ce-i drept, mananc pe jumatate cat mancam in decembrie, fara paine, dulciuri extrem de putine si parca tot ma ingras.
Testul Papanicolau a iesit OK, doar o inflamatie redusa pentru care mi-a dat niste ovule.
Maine am o zi luuuunga si nu am ce face cu Matei, participam din nou la un targ si trebuie sa-l ajut pe Petro la amenajare, la 1 am progrmare la dentist si la 3 interviu pentru un job, apoi ar trebui sa il ajut pana seara pe Petro, trebuia sa-mi vina soacra si a intervenit ceva si nu poate, mama mea e racita. Offfff....
O seara buna!
carmenp spune:
io vreau sa salut gravidantele si sa le doresc sanatate. cristalule, n=am inteles bine, ce fel de dureri ai?
gabi,
vazut edi, rusoaica si din nou peisajele lui philip
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
philip spune:
carmen, eu sper ca n-ai sa ne arati spranceana in pozele alea...hehehe, tare m-ai mai amuzat
am vazut rusoiaca, duuulce si isteata
va pupam o saptamana minunata
ps ioana, sar'na pt complimente, eu zic ca pluto era mai chipes ca mine :)
gabi, aici nu se diagnosticheaza copilu de adhd asa devreme, eu zic sa mai vezi si alt medic
philip&andreea
roxanaz spune:
neatza
mai gagici 6 mesaje dupa-amiaza si seara? ce s-a intamplat?
Anca te pregatesti de mexico deja?
Olivia maaaiii.....voma si diaree? si un pic de febra? ce ciudat. sa sti ca alea nu-s vedenii....sunt plini de imaginatie si de idei proaspete..care de care mai zabauce. Patrick ne arata tot felul de nebunii prin colturi...si sub perna...unde "ascunde" el nu stiu ce minuni. da faza cu gaina de pe perete de tare de tot! pai nu am dat detalii ca am avut un week end plin in care nu prea am facut nimic....da ne-am pierdut ambele zile. lucrurile uzuale...cumparaturi, acasa, gatit, mancat, din astea. si de acum traditionalul bowling (la noi ). pupici.
Gabi....eu sunt de parere ca diagnosticul asta adhd la 2,5 ani....e aiurea in tramvai. nu exista asa ceva la varsta asta. tu asteapta linistita evaluarea psihologica si vedem pe la sfarsitul saptamanii. mai mergeti si in anglia sau va rezumati la doctorii de aici? la ce doctor ati fost?
Dana-ema insanatosire rapida si voua....ca ati tras-o destul!
nu am reusit sa vad poze ieri....incerc sa recuperez azi!
o zi frumoasa tuturor!