Piticlonti de iulie - august 2004 (212)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna dimineata!!

eu iar am pierdut sirul, nu mai stiu cine si ce a facut, nu mai stiu cine e bolnav (dar ii urez multa sanatate!!), cine a mai ramas gravida (ce bine-ar fi sa raman si eu ), care pe unde s-a mai plimbat...dar ce pot sa fac?? sa va spun de la mine, Victor e bine mersi la gradi, sambata dorea iar la gradi, azi s-a bucurat cand l-am dus, vad ca a trecut razant pe langa toate virozele de pana acum, cred ca si vitaminele isi faca efectul, eu sunt la birou, as vrea concediu, as vrea sa plec o luna undeva in niste insule...hi hi ce vise pe capul meu luni de dimineata!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Io's rupta, terminata, ma dor toate oscioarele! Ne-am mutat in camera Mariei, ea a dormit ca un prunc, n-are treaba, intreaba "mami?!" pune mana si ma simte langa ea asa ca nu a comentat, s-a trezit razand. In schimb io am paralizat. Am niste dureri atroce de cateva nopti, ca si cum mi-ar deschide cineva operatia pe viu...sunt paralizata vreo juma de ora, nu pot sa ma misc. Si nu am dormit de frica sa nu ma apuce iar durerile...ca la nebuni...
Sa vedem in urmatoarele nopti cum o sa fie...
Oricum weekendul a fost mai linistit decat se anunta, incepuse vineri cu vomitaturi in jet pe toata familia si pe canapeaua din sufragerie...continuate cu urletele de rigoare ca e mami murdara si sa se schimbeeeee! Distractie de weekend...

Carmen, recunosc insa ca suntem mici copii pe langa voi..Aia da distractie!
Olivia, eu as naste natural da' nu ma lasa...:)
Liliana, las ca-i creste parul, o tunsei si o mai tund, ca face scheme si nu ma lasa sa o pieptan!...:))
Ce mare a crescut Adeluta!! AMR sub 100...hai liberare!!!...:)))
Ioana, o dulceata Svetlana, pupam obrajorii bucalati...:)))
Philip, tare frumos acolo la Florida lor.
Lio, eu pe "tante" a noastra am luat-o pentru ca era vecina cu noi ...femeie de la tara, vorbeste numai in dezacorduri, dar Maria se intelege fantastic cu ea...
Amironeanu, sanatate multa va doresc! Ai grija de tine.

Pupam grupat. O saptamana frumoasa sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

vA SALUT SI EU PE FUGA!

Nu am apucat sa citesc din urma ultima data cand am scris am zis ca revin si nu am mai reusit, Edi a fost ff racit dar acum suntem bine eu sunt ff prinsa cu diverse si ajung mai greu pe aici desi mi-e dor de voi si asa ca sa nu ne uitati las mai jos noutati in materie de poze despre noi.

Aici sunt poze din ianuarie 2007.

http://family.webshots.com/album/557145151lqhajB

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

Si noi am avut un we cu sanius si cu vizite. Ce am observat eu si va cer si voua parerea.
1. copilul meu are tendinta sa strige cand vorbeste, mai ales daca vorbim si noi intre noi, sau daca avem musafiri.
2. cand e singur e cuminte, se joaca frumos. Cand avem musafiri, e jale, nu il mai recunosc, face prostie dupa prostie, se intrece...stiu ca vrea sa obtina atentia, dar e tare neplacut, sa vina cineva la noi, si sa nu putem discuta, ca trebuie sa disciplinez copilul, sau sa fiu atenta la el tot timpul.

La voi se intampla asa? Ce faceti?

Lia, ca ma intrebai de ce il duc asa devreme la gradinita. Si daca nu mi-e frica de viroze. Ba da, mi-e frica, nu atat de viroze, cat de chestii ca scarlatina, varicela, etc...dar pe de alte parte, anul asta, desi a stat acasa a racit in fiecare luna, si a facut si o pneumonie, cu toate stimulentele imunitare pe care i le-am dat. Asta pe de o parte...pe de alta parte (si asta e argumentul principal pentru care vreau sa il dau), il vad ca are nevoie de socializare, de copii, de lucruri noi, il vad pregatit pentru gradinita. ca acasa, se plictiseste deja repede de jucarii, are tendinta sa stea o gramada la televizor, si daca il sting face istericale. Cred ca acolo ar invata lucruri noi, ar cunoaste copii. Aici acasa, nu ne vede decat pe noi, trei femei in fiecare zi si pe tati seara. Oricat am fi de interesante, e clar ca s-a plictisit numai cu atat. Asa ca eu vreau sa-i ofer o experienta noua, chiar cu riscul asta de a se imbolnavi. Oricum la toamna va avea 3 ani si 2-3 luni, deci nu mai e asa mic.
Nu ma vad stand acasa cu el inca o iarna, casa nu ii mai ofera stimularea necesara ca sa se dezvolte, asa mi se pare mie acum, cand il vad cum reactioneaza.
Un argument in plus, ar fi ca poate acolo va dormi de amiaza cu toti copiii, ca acasa nu mai reusesc sa-l culc. si e cam devreme sa nu mai doarma de amaiaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Buna ziua si de la mine!
Lia, eu cred ca temerile tale nu sunt nejustificate, si eu ma uit la detalii din astea, si uneori spun mai multe decat orice referinta. Eu zic sa-ti asculti instinctul si daca simti ca nu, nu o lua. In plus, si reactia copilului spune multe. daca are pb. asa mari cu dantura, e posibil sa nu fie tocmai sanatos sa se apropie prea mult de cea mica...in fine...Eu i-as cere analize: TBC, sifilis, exudat faringian, cam asa ceva. Si bineinteles, acte clare care sa dovedeasca fara dubiu unde sta. la urma urmei, daca dispare cu copilul, ce spui la Politie? Ca banuiesti ca sta acolo? Eu sunt mult mai paranoica si mai exagerata decat majoritatea mamicilor, dar paza buna...stii tu! Eu am mare noroc cu bona noastra ca sta in bloc, la eajul 1, isi face de doua ori pe an analizele, a fost educatoare 30 de ani...mai bine nu se putea. Uite o idee! Fa-ti timp si fa-i o vizita! E foarte important, vezi si cum traieste si unde sta. Cum e la ea acasa va spune tot ce vrei sa stii despre ea.


Eu m-am hotarat s-o dau pe Ianca la gradi abia la anul,pentru ca va aavea exact 4 ani si o luna. Nu are rost s-o tin patru ani in gradi, ca la scoala o dau la 7, clar!




Ianca Printesica si Super Mamica

Ianca Nasturica
Poze mai vechi


www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Dialoguri strumfesti



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by mitzura

Neata!

Si noi am avut un we cu sanius si cu vizite. Ce am observat eu si va cer si voua parerea.
1. copilul meu are tendinta sa strige cand vorbeste, mai ales daca vorbim si noi intre noi, sau daca avem musafiri.
2. cand e singur e cuminte, se joaca frumos. Cand avem musafiri, e jale, nu il mai recunosc, face prostie dupa prostie, se intrece...stiu ca vrea sa obtina atentia, dar e tare neplacut, sa vina cineva la noi, si sa nu putem discuta, ca trebuie sa disciplinez copilul, sau sa fiu atenta la el tot timpul.

La voi se intampla asa? Ce faceti?





punctul 1 si punctul 2 la Victor s-au rezolvat dupa ce a reinceput sa mearga la gradi. Al meu a fost la gradi de la 1 an pana la 1 an jumate, apoi l-am retras pentru 11 luni si de la 2 ani si 5 luni iar merge la gradi si e foarte incantat. Si cu musafirii se poarta frumos, doar ca ii obliga sa il asculte cum spune poezia si apoi sa bata din palme dupa ce "isi face numarul" nu mai am treaba cu el se joaca in camera lui.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by mitzura
il vad ca are nevoie de socializare, de copii, de lucruri noi, il vad pregatit pentru gradinita. ca acasa, se plictiseste deja repede de jucarii, are tendinta sa stea o gramada la televizor, si daca il sting face istericale. Cred ca acolo ar invata lucruri noi, ar cunoaste copii. Aici acasa, nu ne vede decat pe noi, trei femei in fiecare zi si pe tati seara. Oricat am fi de interesante, e clar ca s-a plictisit numai cu atat. Asa ca eu vreau sa-i ofer o experienta noua, chiar cu riscul asta de a se imbolnavi. Oricum la toamna va avea 3 ani si 2-3 luni, deci nu mai e asa mic.


exact asta este si parerea mea Mitzu, de aia se duce Pat la gradi.
despre circoteci cand avem musafiri...subscriu. la noi e crima cu adusul jucariilor de la el in camera in sufragerie, sa vada lumea. nebunia de pe lume. daca ii zic sa le duca la loc se basicaaa....mama mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mitzule, `poi ionu se da si-acu in stamba cind e vorba de mosafiri; ter` sa-i amintesc din timp ca daca face chestii necujetate pleaca in camera lui, adevaru`i ca de multe ori uit sa-i zic iar el nu rateaza sansa.
edit, mitzule, la punctu` unu treaba sta asa, ionu`si acu cind merje fuje si cind vorbeste tipa; ilinca ie mai domoala, seamana ma-sii. la capitolu` mosafiri, ilinca ocheste un barbat mai acatarii si nu se lasa pina n-ajunge in bratele lui, aici nu cre` ca-mi seamana mie ca io`st mai toanta;))
bey, nu va povestii toate aventurili mele din uichend ca-mi fu rusine da` va zic acu ca-s intr-un moment de maer nesimtire;)), ar mai fi una, fusei la epilat si-n locul tipei mele ierea o alta noo, care s-a miscat ca melcu` (pe neon ierea scris PIHLIPS40w/lpc52;)) apoi ca sa-ncerce sa-mi cistige dragostea si simpatia, imi facu pasarika cit spinceana la grosime, asta dupa ce m-o-ntrebat de muulte ori daca sigur nu mi-as fi dorit-o altfel adecalea cheala
is restanta cu pozele, da` le vad de acasa

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elodie spune:

Pup fetele sexoase, si pe puiuti vostri cei scumpi si dragi.Dumnezeu sa fie cu voi.
P.S mamagiliuei,cred cred ca am nevoie de ochelari

www.totsites.com/tot/elodie" target="_blank">SITE ELODIE,MY PRINCESS
<img src="http://www.smilieland.com/graphics/cinderella1.gif">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello! Mie imi merge NET-ul din doi in doi, asa ca scriu repede, sa nu fuga iar.
CARMEN- ...pentru faza de no comment si sincere compatimiri pentru restul cu inundatii, cabluri sinucise, lumini cazute! Sigur nu a vrut dl.Pasa sa creeze o atmosfera holiudiana care sa se combine cu noua tunsoare?
MITZU, Matei in prima faza cand vin musafiri se ascunde, e foarte timid, apoi se da in barci de nu se mai aude om cu om in casa. Probabil gradinita ii va mai domoli.
Nu mai stiu ce am citit, incerc sa vad acusi poze, dar nu stiu daca reusesc (ieri a adus Petro un nene sa-mi repare calculatorul si de atunci albastru e bleu ciel deschis, rosul un caramiziu abia vizibil...).

Aaa...am facut ieri Krem a la krem, e cea mai buna prajitura din cate am mancat eu vreodata. Pe cuvant! Nu am mai apucat sa fac poze ca nu mai era cand m-am dezmeticit eu!
Fug sa ma dichisesc, ca merg la doamna ginecologa sa-mi dea rezultatul la Papanicolau si sa o intreb de ce (mai nou) imi curge un san

Mergi la inceput