Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (41)
Raspunsuri - Pagina 15
virgi spune:
Oana - ce scump este Paul. Cum a muncit el sa ajunga in final la acel cablu.
Vivi - multumesc pentru raspuns. Sunt de acord cu tine, dar nu stiu cum sa procedez. La mesele de noapte nu putem renunta. Singurul lucru pe care-l fac dupa orice fel de masa ( lapte, solide), ii dau apa..si cum bea destul de multa, ma gandesc ca-i curata putin si dintisorii. Alta solutie nu am. Cred ca in cel mult o luna doua o sa trecem la spalatul pe dinti in cursul zilei si noaptea tot apa ramane solutia. 
camelia.t spune:
Fetelor, hai ca inca de mancatul lui Andrei nu m-am plans. Sa va zic de lapte: de cateva zile nu mai bea decat maxim 100-120 ml la o masa (dimineata si seara).El nu bea nici 250 ml pe zi mai nou, ce sa mai zic ca ar trebui sa bea 500 ml la varsta asta.Mai mult de 180 la o masa n-a depasit niciodata, da acuma deja a redus la jumate si portia asta.In schimb, cu mancarea solida, n-are nici o treaba, mananca la fel de bine. Alte lichide pe langa lapte nu bea mai mult de 150ml pe zi.Ati mai patit asa ceva? O fi ceva trecator?
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami
AICI
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594508141255/" target="_blank">POZICI NOI
virgi spune:
Cami - m-ai innebunit cu viitorul tau BMV. Trebuie sa-l achizitionezi. Eu mi-am ales acel Ferari rosu. Ti-l dau si tie sa te plimbi macar o data. ![]()
Mikiion - cate baloane a primit Marc!!! 
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
Si acum, pentru ca am vazut ca multe mamici si-au facut cont pe flickram sa va dau un pont! Cum iti face flickr viata mai usoara? Va spuneam ca puteti uploada poze in cateva secunde doar cu click dreapta pe poza. In cateva secunde poza este dimensionata si trimisa pe net direct.
Trebuie sa instalati www.flickr.com/photos/micampe/458376/" target="_blank">FlickrUploadr0.1! Imediat se instaleaza si gata cu pusul pozelor rapid pe net.
edit: dupa ce s-a instalat, mergeti pe o poza si apasati click dreapta . Apare in bara de meniu send to flickr. Daca aveti mai multe conturi pe flickr, cum am eu un cont numai pt poze cu prajituri, Puteti sa selectati pe ce cont sa fie trimisa poza x.
Sper sa va fi fost de ajutor.
Virgice domnisoara mare! Ce hainute cool
. Foarte frumosa.
Ce repede cresc copii astia!www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss
Andreea,unde trebuie sa dau install ca nu ma descurchez neam!!1Pe pagina data de tine,nu gasesc nimic,dar nici mai departe nu stiu sa cat!!!Te rog sa imi zici si kie,ca nu ma "precep" deloc!

iulyp spune:
Lyly multumesc pt. raspuns. De ce n-ai aplicat WendyPlan? Eu am slabit inprima sapt. 2 kg intr-un wk de excese am pus juma de kil la loc iar sapt trecuta am slabit aproape un kg.
Noi suntem muciosi. Luam scillococcinum si sper sa ne revenim. Spre deosebire de surioara lui, Andrei nu face febra. Eu sunt convinsa ca e din cauza ca alaptez.
amiss_zip spune:
Dana ai dreptate!
Pentru FlickrUploadr01 AICI . In josul paginii il gasiti. Dati click pe el si se slveaza un fisier in calculator in cateva secunde dupa care intrati in fisier si se instaleaza programelu' minune!
Sa imi spui daca iti place! ![]()
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by virgi
Oana - ce scump este Paul. Cum a muncit el sa ajunga in final la acel cablu.
ici inapoi Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006 la 7 luni
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
Dana ai dreptate!
Pentru FlickrUploadr01 AICI . In josul paginii il gasiti. Dati click pe el si se slveaza un fisier in calculator in cateva secunde dupa care intrati in fisier si se instaleaza programelu' minune!
Sa imi spui daca iti place!www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss
Nu mi se instaleaza.Sa fie pt ca folosesc Mozilla? Are vreo legatura?.....ca nu ma pricep la chestii din astea....
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami
AICI
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594508141255/" target="_blank">POZICI NOI

puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by OanaRusuLa multi ani Andrei
(anticipat cu 1 zi)
Oana Rusu - mamica dePaul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni
si multumim de urare!Adela,Virgi,Cami,Carmina,Arleena frumosi protagonisti!!!Copiii si masinile.

Laura,bine ai revenit printre noi!
Si parca am mai vazut poze,dar nu mai stiu ale cui...scuze...da' imi aduc eu aminte si va zic.

am sa va dau un pont! Cum iti face flickr viata mai usoara? Va spuneam ca puteti uploada poze in cateva secunde doar cu click dreapta pe poza. In cateva secunde poza este dimensionata si trimisa pe net direct.
ce domnisoara mare! Ce hainute cool
La multi ani Andrei