Bucurii de sept-oct 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 19
eleņia spune:
buna dimineata s de la noi
azi cam tarziu c pe mami o doare rau de tot spatele
cafeluta ][cafeaff buna multumim
votat luca 215 voturi merge bine baiatu la mai mare
darius e un marait ca ii este somn s cum plec un picutz din camera cum il gasesc invers in patut decat lam pus eu noroc c nu are loc sa se suceasca dea binelea ca las gasi cu capul la picioare s invers
se pare c si la noi vine bunny c tare ma tacseaza cand controlez gingiuta s noi ne sugem buza de jos da rau de tot s nu vrea pe suzi decat cand plecam la plimbarica s prin somn ca mar tine s pe post de suzi cand doarme
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
sa fii mama este sublim,numai cine are copii poate sti
www.dropshots.com/darius_2006
eleņia spune:
scuze am scris ca o cizma
se cunoaste ca nu sunt in apele mele
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
sa fii mama este sublim,numai cine are copii poate sti
www.dropshots.com/darius_2006
CristinaGoji spune:
Lullabay - multumim de mesaj pentru Vladic
Cum a fost prima zi de munca?
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Monique_new spune:
Pus si noi Poze noide aici in colo.
Si noi aveam pb cu limbuta zici ca e catelus, sta cu ea numa afara....ma tot uit in gura ei dupa vre-un dintisor.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
beatrix spune:
Buna dimineatza si de la noi!
Noroc ca exista net la servici si asa va mai citesc si eu ca de acasa nu-mi mai permite timpul! Daca s-ar face ziua de 24 ore si nopatea de 12 ore cred ca as reusii si eu sa ma incadrez in timp!
Acum: Vauva, La multi ani! cu intaziere! Sa fii sanatoasa, fericita si numai succese!
Referitor la apa, eu folosesc Envian! La inceput ii dadeam alternativ cu Spa dar fiindca al meu copil are tendintza spre constipare am renuntat la Spa! Pediatra mi-a zis ca Spa-ul constipa si Envianul il desconstipa ca sa zic asa!
Referitor la decalotare, nici eu nu-i fac nimic! Pediatra mi-a zis ca se curata singur si ca atata timp cat nu e nici o problema sa nu-i umblu acolo! Il spal normal cu apa si cu sapun!
Unghiutzele, eu i le tai cu o forfecutza cand doarme adanc!
L-am votat si pe Luca in dimineatza asta!
Cred ca m-ai vroiam sa zic ceva dar am uitat!
O saptamana excelenta sa aveti,
Beatrix si Eric
Mirabelac spune:
Ignatica patut care se face tarc am si eu, mi se pare cam jos insa la mine nu e frig, chiar e prea cald.
Roxana felicitari pt. lacrimioare!![]()
![]()
![]()
Monica am patit-o si eu cu hainutele, dupa botez i-am selectat o parte din hainele mai mari si le-am pus intr-un raft unde n-am mai umblat si de cateva zile mi-am adus aminte, cand colo, mare parte din ele ii sunt deja mici... asta e... sanatosi sa fim...
Susa bestiale pozele! Vazut si putzulica de Cosminuta.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
anangel_lexi spune:
Vauva, imi cer scuze pentru intarzierea cu care iti urez La multi ani, multa sanatate si fericire alaturi de pui si de sot!

Eu n-am apucat sa intru deloc in week-end si n-am citit nimic din urma. Sunt pana peste cap in hartoage la servici dar va urmaresc.
toate Bucuriile si pe mamicile lor!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
ramomar spune:
Susa, frumoasa poza cu cei doi protagonisti
. Ma gandesc ca ati facut-o special pentru tati.
avem si noi o pozitie ciudata (2 poze)
si mi-am descoperit picorusele (4 poze)
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
edit: puiutii vostri se arcuiesc ceva de genul cum e Patri in primele doua poze?? pe mine ma sperie cat de tare se poate arcui.
e normal sa se intoarca asa?
ramomar spune:
am vazut o Cosminuta tare vesela 
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Mirabelac spune:
Ramo vazut Patricia frumoasa foc. Al meu s-a rotit in patut adineauri la 180 gr, s-a impins cu piciorushele de margini, era super incantat.
Fetele care nu au vazut mesajul cu pricina, precum reiese si din mesajul lui eloise, sa va spun cum s-a intamplat: s-a spart contul uneia dintre noi (parola era destul de simpla), i s-a copiat un mesaj privat si a fost postat aici sub id-ul comun mami_so06, asta pe la 1 noaptea. Mie mi se pare foarte grav acest lucru, foarte bine putea sa intre sub id-ul persoanei respective si sa scrie in numele ei cine stie ce prostii, slava domnului ca nu s-a intamplat asa. Ulterior mesajul a fost sters pt. ca era normal asa, fiind un mesaj privat. N-am vrut sa mai aduc in discutie asta, insa am vazut ca multe fete sunt curioase, cu asta am incheiat si speram sa nu ne mai perturbe nimeni linistea. Va pupik si o zi buna!
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.