Bucurii de sept-oct 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata!
Am spicuit din urma, dar merg intai sa prestez activitatile de dimineata si va raspund.
Pupici! Sa aveti o zi buna!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata.haideti laAzi ne-a trezit la 6si are o logoree mama mama ea e odihnita deh nu ca mami.

Ignatica tu ziceai de tarc....si eu as vrea sa ii cumpar dar mai tirziu nu acum nu m-am gindit daca o sa-i fie frig mai pune si tu o paturica nu stiu ce sa spun.

Mai nou fetei mele ii place sa stea in scaunul de masa sa o plimb cu el si sa fie si ea la nivelul meueu stau la calc si ea sta undeva pe linga mine.

In rest papam bine dim si la prinz ca seara tot titzi bagam ca altceva nu "poftim".La capitolul cereale m-am lasat pagubasa momentan ca nu vrea nimic.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Acum voiam sa scriu: Monique_new si Mexxa unde sunteti si unde-i cafelutza?

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Buna dimineata si de la noi Am un somn in mine...sar'mana de Monique_new

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Eu acum ma uitam printre hainutele ei si am constatat cu stupoare ca unele dintre ele care ma gindeam eu ca ii vor veni la primavara vara ii sint bune acum.Problema este ca unele sint chiar de varasi imi pare rau ca o sa i le dau asa prin casa.

In legatura cu salteluta, nu am retinut care e buba dar eu am din aia cu fin si tare e gloduroasa si denivelata nu stiu ce sa-i mai fac ca o tot scot o bat o pun pe alta parte degeaba.

POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

neata Bucurii,

in primul rand: Vauva La multi ani! mult noroc, fericire, sanatate, implinirea tuturor dorintelor si tot ce vrei tu (cu scuzele de rigoare ca nu am putut sa-ti zic tote acestea sambata cand ar fi fost normal, dar am fost plecati la parinti)

apoi: imi pare tare rau sa aud ca iar ne-a fost perturbata linistea intr-un mod cat se poate de rusinos. Sunt curioasa sa vad oare ce a mai putut scrie acea persoana cu carcter de kk, deci daca careva dintre voi mai aveti da-ti si mie.

gety felicitari pentru apartament , sa-l stapaniti sanatosi!

CristinaGoji, cand iti mai spun prietenii ca e soare la Oradea, vino aici la plimbarica. Sotul meu merge aproape saptamanal la Cluj, iar la intoarcere imi spune de multe ori ca, la Cluj vremea e ca si la Londra

Itzy, multa sanatate puiutului! Noi de cate ori plecam cu masina cu asta mica nu dam drumul la caldura decat foarte putin, tocmai ca sa nu transpire. Sau daca ii dau drumul, ii dau jos costumasul acela gros. Multi pupici sa va faceti repede bine!

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

ramomarraspuns PM

Azi dimineata intr-un exces de zel de ai mai "steriliza" din jucarii m-am gindit sa le bag un pic intr-o apa fiarta si urmarea.......am deformat vre-o doua din jucarii...bine ca nu am pus si cele gingivale ca puteam sa-mi iau adio de la ele.

POZE COSMINUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Monica, primit, multumesc

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna dimineata fetelor
Avem si noi o poza mai www.dropshots.com/day.php?userid=190258&cdate=20070204&ctime=204915" target="_blank">haioasa si voiam sa vad daca va place.
Noi suntem bine in fiecare zi descoperim chestii noi de facut..ieri a fost ziua descoperirii limbutei, a suptului buzitelor cu balonase de saliva...deh. Bugs Bunny cred ca se pregateste de vizita ca ma taxeaza de cate ori controlez gingiuta chiar foarte tare iar pumnisori sunt cei mai buni prieteni daca ar putea i-ar introduce pe amandoi o data..mai vedem va tinem la curent.
Despre decalotare mie mi-a spus medicul sa-l curat la baita si o fac zilnic doar ca pe la doua luni iesise caputul afara dar acum parca din ce in ce mai stramt e acolo si nu vreau sa trag prea tare de pielicica....
Caruselul nostru e tot de la Fisher Price , suntem super incantati de el dar cum nu prea dormim decat ziua in patutul oficial nu folosim luminile foarte des... bateriile se consuma super repede la el.
Noaptea eu il iau cu mine in pat..in primul rand ca suntem singurei si mi se pare aiurea sa-l tin pe el intr-o camera iar eu in alata..doarme in landoul de la carucior(cu toate ca abea mai incape in el)iar cand va veni tati acasa ne vom chinui impreuna sa-l obisnuim sa doarma si noaptea la el in patut.

Cam atat despre noi..va pupacim si multa sanatate mamicilor si bucuriilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Susa - dragutel si foarte haios aricelul tau! Intr-adevar de ce sa dormiti in camere separate daca sunteti numai voi doi, iar cand vine tati ati putea sa puneti patutul lui bebe in camera voastra. Poate asa o sa-i fie mai putn amara despartirea
Ramomar - zau ca-mi vine sa ma mut la Oradea cateodata

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput