Mamici de ianuarie - februarie 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

hai Anca!!! a venit si ziua cea mare...

Marina mami de Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

ANCUTOOOOO cum m-ai lasat tu de izbeliste.....fetelor hai puneti o vb buna undeva sa NASC SI EU...PLZZZZZ

38+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

la ce spital te poti duce sa te puna la pompa electirca??? la CF2 nu au vrut de nici o culoare desi vorbisera cu medicul in persoana. cica numai mamicile care au bbii la reanimare au acces la pompa am cotizat, normal, dar nu m-am ales decat cu sfaturi si cu o seringa taiata cu care au incercat si am crezut ca mooor de durere....
cu tipa de care mi-a zis alinuk nu am rezolvat nimik, a incercat si ea sa scoata ceva si nu a reusit.
plizzz, helppppp!

39+3zile + Mimishoru'(2 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

anisule mercic, m-am mai linistit! Am muls un pic adineauri (au iesit efectiv cateva picaturi) si a scazut febra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Ana_Alx, incearca la Judetean Ilfov (fostul Titan) - cand am fost eu internata venise o mamica la miezul noptii si probabil a dat ceva la asistenta de la copii si a lasat-o sa se mulga la pompa electrica. Da un telefon si intreaba daca poti sa mergi sau, daca e chiar nasol-nasol, mergi direct... in principiu asistentele de la copii sunt dragute, cred ca te-ar ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ANCUTZO, TIN PUMNII LA INTALNIREA CU ANTONIO!!!!

cristiana mamica de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

Messa merci, ai un nr de tel la indemana, unde sa pot suna? iti multumesc oricum mult pt raspunsul tau.

39+3zile + Mimishoru'(2 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ana-Alx, ia mai bine comanda-ti tu pompa de la primii pasii, o agsesti pe buburuza, e electrica si f buna.e 1 milion.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MONU, la noi ritualul e ca iti dau o scrisoare medicala catre medicul care preia copilul, si in care se scriu vaccinurile facute in spital, caci carnetelul de vaccinuri nimeni nu-l baga in seama. Anyway, nu e trecut decat vaccinul anti hepatita B, iar pe brat nu am gasit nici cu lanterna + mama dotata cu ochelari vreun semn. Sunt cu capsa pusa...

cristiana mamica de David

Mergi la inceput