PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

dariana, ce voincel frumusel ai! ai scris bine, dar scoate spatiile din paranteze (la egal si la utimul url);
genie, pune-i compresa cu putin suc de lamaie stoarsa pe piciorus;
ani_nutu, puiul papacios;
lushk, ;

Mark Adrian

Maya Alexandra, David Andrei, Maria Ioana

Ariana-Irina, Timeea Elena, Vladut
nu-mi vine sa cred ca prima piersicuta are deja 8 luni!!!!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

alinaorezul cu lapte il fac din orez prefiert de la Scotti, lapte zuzu cu 1,8% grasime si il fierb pana se face orezul f, f. moale. Intre timp, daca scade rau...mai completez cu lapte. A...si adaug cam la 500 ml lapte 1 lingurita de zahar. Ultima data l-am fiert mult, aproape 2 ore.
anassiamultumim de pupatri...speram sa papam asa bine mult timp de-acum inainte...
Apropos de siluete...Mihaita are 5 luni si 3 sapt si are 68 cm si 7000g, cam putin, avand in vedere ca s-a nascut cu 2600. Dar recuperam, ca papam ca spartii!!!

ani_nutu si Mihaita(11.08.2006)
filmulet http://www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
poze POZE
www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete
http://image.lafemmebonita.com/c/a301723.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Hai fetelor ca am crezut ca nu mai ajung la voi...am de citit o gramada din urma.

Cam de o saptamana a fost sotul meu racit si...democratie fiind, "am impartit-o" cu totii, adica am luat-o si eu (mai putin) si copiii. Cel mare inca mai tuseste, iar Nour a facut febra si "se supara rau" cand il deranjeaza nasucul.

A trebuit sa ne luam un calculator nou ca aveam zilnic legat de subiectul "cine are prioritate la el: sotul la descarcat filme, Ali la jocuri, iar eu la .

Multa sanatate tuturor ca e tare importanta, apoi cateva mii de si incerc sa va prind din urma...fug...

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

bhg

ani_nutu si Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita
POZE
varsta lui Mihaita[/b]

Mergi la inceput

gata...am reusit sa pun poze noi si filmulete noi

ani_nutu si Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita
POZE
varsta lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Sabana,scoate fata afara,nu fi puturoasa!Noi azi ne-am plimbat prin ninsoare.Super fain.Si-am stat ceva.

Nu scot copilul in frig, mai ales in ninsoare. Nici sa nu aud. Maine mergem intr-o vizita, dar mergem cu masina.

[/quote]

Intentia noastra n-a fost sa iesim pe ninsoare,eram iesiti deja si la 15'a-nceput sa ninga.Ea,pt ca adormise deja,nu era sa ne-ntoarcem.Ningea frumos si nu era asa frig.Am stat vreo 2 ore,asa cum stam aproape zilnic.Si nu mai spun ca,de doua sapt urcam si coboram tancul de la etajul 4,pt ca nu ne functioneaza liftul..Primele 2 zile au coincis cu perioada-n care batea vantul puternic.Asa ca ,atunci am stat in casa,dar am crezut ca-nnebunesc pt ca pitica-mi doarme 3o' ceas .Pe cand afara,imi doarme si 3 ore neintrerupt..E normal sa-mi convina sa ies cu ea.Pupici.

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

pupam mamicile si bbicii! multumim ptr urari si uram si noi la multe lunutze sarbatoritzilor !
va invitam la o si ptr prima jumatate de an din viata unei printzese iubite!
dariana ,ce mare s a facut Dari al tau! imi amintesc cand era in port bebe cu nasucu' mic lipit de tine,ce de vreme a mai trecut!cand o veni caldurica trebuie neaparat sa ne vedem.
ani_nutu e un scumpel Mihaita!.nush de ce zici ca e slabut ca mie mi se pare ca arata tare bine!
sa va traiasca bbeii mamicilor!
pupici ca azi avem zi plina!!!andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 5luni +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

quote:
Originally posted by lucians

Sabana,scoate fata afara,nu fi puturoasa!Noi azi ne-am plimbat prin ninsoare.Super fain.Si-am stat ceva.

Nu scot copilul in frig, mai ales in ninsoare. Nici sa nu aud. Maine mergem intr-o vizita, dar mergem cu masina.

Intentia noastra n-a fost sa iesim pe ninsoare,eram iesiti deja si la 15'a-nceput sa ninga.Ea,pt ca adormise deja,nu era sa ne-ntoarcem.Ningea frumos si nu era asa frig.Am stat vreo 2 ore,asa cum stam aproape zilnic.Si nu mai spun ca,de doua sapt urcam si coboram tancul de la etajul 4,pt ca nu ne functioneaza liftul..Primele 2 zile au coincis cu perioada-n care batea vantul puternic.Asa ca ,atunci am stat in casa,dar am crezut ca-nnebunesc pt ca pitica-mi doarme 3o' ceas .Pe cand afara,imi doarme si 3 ore neintrerupt..E normal sa-mi convina sa ies cu ea.Pupici.

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

[/quote]

Te inteleg. Noi o scoatem in curte, dar numai cand permite vremea. Cu dormitul nu am probleme, doarme si 4 ore ziua. In reprize. Ea intre 12 si 12.30 se cere in patut. Adoarme instant.
Tocmai a zis TATA. Uraaa!!!

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.e-vacanta.com

Mergi la inceput