PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

Noi nu am iesit afara pe vant puternic si cand au fost odata -10 grde, si, desigur, 2 zile dupa vaccin. In rest iesim si de 2 ori pe zi. Si am observat ca daca nu-l scot, nu papa asa bine...e mai lenes si doarme mai mult.

ani_nutu si Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita POZEwww.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Multzumim pt ajutor si pt aprecieri la adresa lui Dari, m-am hotarat pana la urma sa pun si eu poze cu puiu meu cu toate ca nu prea vroiam sa-l arat asa pe net, sunt tot felul de ipocritzi, dar am zis ca trebuie sa vedetzi si voi minunea mea de baietzel

Dariana si Darius (30.07.2006)Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

dariana super dragut tau...nu-i asa ca merita sa te lauzi cu el???

ani_nutu si Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Incerc si eu sa pun o poza facuta ieri.

www.flickr.com/photos/29313542@N00/379069485/" target="_blank"> Nour

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

V-am vazut limbutzele...super...ne-am bagat si noi pe-acolo...
, din pacate noi suntem virusati cu totii de la Mara, in afara de Ilinca, careia nu stiu ce sa-i dau preventiv...am cumparat acum si Imunobaby si Oscilococcinum...ce ma sfatuiti? ( ca dr nu-mi raspunde ca e in vacanta la ski

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

http://new.photos.yahoo.com/ana_sabina_pop/album/576460762388251517

am reusit sa pun si eu poze noi.

Dariana, Ioana si Ani Nutzu foarte frumoase pozicile.

Geliza imi pare tare rau ca sunteti virusati. Uf nu e bine deloc. Nu stiu ce ai putea sa ii dai celei mici. Poate totusi iti raspunde dr. Sau nu mai cunosti pe altcineva, o dr de rezerva?

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.e-vacanta.com

Mergi la inceput

http://new.photos.yahoo.com/ana_sabina_pop/album/576460762388242370

si aici.

Fii-mea mai nou cand sta in carut sau in scaunul de masa vrea in picioare. Cred ca se apropie vremuri grele.

www.e-vacanta.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Mark Adrian

Maya Alexandra, David Andrei, Maria Ioana

Ariana-Irina, Timeea Elena, Vladut

LA MULTI ANI PITICILOR!!!!!!!!!!!!

Dariana, Ani-nutu, Sabana, Geliza, Norocutza, , v-am vazut minunile...sa va traiasca si sa vedem cat mai multe poze...

Sabana, felicitari pentru TATA

La noi a revenit perioada chiuielilor...ne-a terminat psihic...mamaaaaaaa are niste plamani...nush ce-or zice vecinii...

E ora mesei de pranz...papam supik si piureuil de legume...va uram pofta mare si voua!!!!

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lushk

Mark Adrian

Maya Alexandra, David Andrei, Maria Ioana

Ariana-Irina, Timeea Elena, Vladut

LA MULTI ANI PITICILOR!!!!!!!!!!!!

Dariana, Ani-nutu, Sabana, Geliza, Norocutza, , v-am vazut minunile...sa va traiasca si sa vedem cat mai multe poze...

Sabana, felicitari pentru TATA

La noi a revenit perioada chiuielilor...ne-a terminat psihic...mamaaaaaaa are niste plamani...nush ce-or zice vecinii...

E ora mesei de pranz...papam supik si piureuil de legume...va uram pofta mare si voua!!!!

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZE

sie u i-am facut supa de pui. Ii dau zeama goala si legumele cu carnea le-am pasat. Chiar sunt curioasa.

www.e-vacanta.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,
Inca n-am apucat sa citesc nimic din urma. Noi cu Cami suntem bolnavioare. Am inhatat si noi o viroza. Cami a avut febra acum 2 zile dar cu un Eferalgan am rezolvat problema. Acum doar tuseste. Eu imi revin incet.

Felicitari sarbatoritilor de astazi!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">http://www.dropshots.com/mamanatiPOZE[url]
Nati, mami de Lia dulcineea

Mergi la inceput