PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 10
ani_nutu spune:
Noi nu am iesit afara pe vant puternic si cand au fost odata -10 grde, si, desigur, 2 zile dupa vaccin. In rest iesim si de 2 ori pe zi. Si am observat ca daca nu-l scot, nu papa asa bine...e mai lenes si doarme mai mult.
ani_nutu si
Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita
POZEwww.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita
dariana spune:
Multzumim pt ajutor si pt aprecieri la adresa lui Dari, m-am hotarat pana la urma sa pun si eu poze cu puiu meu cu toate ca nu prea vroiam sa-l arat asa pe net, sunt tot felul de ipocritzi, dar am zis ca trebuie sa vedetzi si voi minunea mea de baietzel
Dariana si Darius (30.07.2006)Poze
ani_nutu spune:
dariana super dragut
tau...nu-i asa ca merita sa te lauzi cu el???
ani_nutu si
Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita
POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita
norocuta spune:
Incerc si eu sa pun o poza facuta ieri.
www.flickr.com/photos/29313542@N00/379069485/" target="_blank"> Nour
geliza spune:
V-am vazut limbutzele
...super...ne-am bagat si noi pe-acolo...
, din pacate noi suntem virusati cu totii de la Mara, in afara de Ilinca, careia nu stiu ce sa-i dau preventiv...am cumparat acum si Imunobaby si Oscilococcinum...ce ma sfatuiti? ( ca dr nu-mi raspunde ca e in vacanta la ski
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Sabana spune:
http://new.photos.yahoo.com/ana_sabina_pop/album/576460762388251517
am reusit sa pun si eu poze noi.
Dariana, Ioana si Ani Nutzu foarte frumoase pozicile.
Geliza imi pare tare rau ca sunteti virusati. Uf nu e bine deloc. Nu stiu ce ai putea sa ii dai celei mici. Poate totusi iti raspunde dr. Sau nu mai cunosti pe altcineva, o dr de rezerva?
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.e-vacanta.com
Sabana spune:
http://new.photos.yahoo.com/ana_sabina_pop/album/576460762388242370
si aici.
Fii-mea mai nou cand sta in carut sau in scaunul de masa vrea in picioare. Cred ca se apropie vremuri grele.
www.e-vacanta.com
Lushk spune:
Mark Adrian 
Maya Alexandra, David Andrei, Maria Ioana 
Ariana-Irina, Timeea Elena, Vladut 
LA MULTI ANI PITICILOR!!!!!!!!!!!!
Dariana, Ani-nutu, Sabana, Geliza, Norocutza, , v-am vazut minunile...sa va traiasca si sa vedem cat mai multe poze...
Sabana, felicitari pentru TATA 
La noi a revenit perioada chiuielilor
...ne-a terminat psihic...mamaaaaaaa are niste plamani...nush ce-or zice vecinii...
E ora mesei de pranz...papam supik si piureuil de legume...va uram pofta mare si voua!!!!
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZE
Sabana spune:
quote:
Originally posted by LushkMark Adrian
Maya Alexandra, David Andrei, Maria Ioana
Ariana-Irina, Timeea Elena, Vladut
LA MULTI ANI PITICILOR!!!!!!!!!!!!
Dariana, Ani-nutu, Sabana, Geliza, Norocutza, , v-am vazut minunile...sa va traiasca si sa vedem cat mai multe poze...
Sabana, felicitari pentru TATA
La noi a revenit perioada chiuielilor...ne-a terminat psihic...mamaaaaaaa are niste plamani...nush ce-or zice vecinii...
E ora mesei de pranz...papam supik si piureuil de legume...va uram pofta mare si voua!!!!
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZE
sie u i-am facut supa de pui. Ii dau zeama goala si legumele cu carnea le-am pasat. Chiar sunt curioasa.
www.e-vacanta.com
mamanati spune:
Buna fetelor,
Inca n-am apucat sa citesc nimic din urma. Noi cu Cami suntem bolnavioare. Am inhatat si noi o viroza.
Cami a avut febra acum 2 zile dar cu un Eferalgan am rezolvat problema. Acum doar tuseste. Eu imi revin incet.
Felicitari sarbatoritilor de astazi!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">http://www.dropshots.com/mamanatiPOZE[url]
Nati, mami de Lia dulcineea