Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (149)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Stiu ca e mai nasol cu o bona ,decat cu cineva din familie! Totusi acum sunt oleaca mai marisori ... trebuie sa ne obisnuim ca nu mai stau doar cu noi,incet incet.
Mie mi-a fost greu atunci pentru ca practic nu ma dezlipisem trei luni de ea,decat de vreo 3 ori si atunci am fugit pana in Selgros,in timp ce ea dormea
Dupa ce a mai crescut am mai lasat-o sa stea,pe langa Ghtza si mami si cu taica-meu (care a scos-o si la plimbare) si cu frate-meu - in casa. Ba chiar cu o verisoara de la tzara parca a fost la plimbare pe la 8 luni daca tin bine minte.

Eu zic ca dupa ce se obisnuieste putin cu bona,vor fi ca in familie.Eu am o matusa pensionara (deodata cu mami 59 de ani) care a fost bona vreo 2 ani la fetitza unuia cu bani multi in oras ,foarte cunoscut in zona. A primit 4 mil pe luna,mancare si nu trebuia sa faca si curatenie,doar ca ea mai punea mana din proprie initiativa. asta,cand dormea micutza si nu se uita la telenovele S-a atasat in asa hal de micutza ... cand venea la noi,numai de ea vorbea cat e de frumoasa si de desteapta si ... asa si pe dincolo. tare s-a mai necajit ca au trebuit sa se mute la tzara cam departe de Arad si nu mai putea sa aiba grija de micutza in continuare!
Cand a vazut-o pe Diana tot cu ea o compara "vaai e dulce ca..." "vaaai ..." Eu zic ca 99,9 % dintre bone iubesc copiii si n-are rost sa va agitati degeaba (sau sunt eu extrem de optimista )

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/content/bancuri/banc.php3?cat=5&banc=35

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Canda eu nu ii dau fier Ioanei, nu i-am dat niciodata. dar spre sf lunii o sa facem si noi niste analize sa vedem cum stam.
Ana esti tare si eu as fi facut la fel. Cati bani s-au strans pana la urma? baba curioasa.
Moni tu ce faci de la anu, o dai si tu pe Dia la cresa sau ramane Ghita bona pe viata?
Denisa pupici Emmei cumintele care sta ea la camin!!
Any cam nasol cu farmacia mai la tara ca sunt vanzari cam mici. Felicitari Ioanei pentru primii pasi.
Giova vrei sa deschizi farmacie?? Ce traznai a mai facut marcolino?
Ioana mea este maraita rau azi. Nu ii mai intru in voie. oare face asa de foame sau or mai creste ceva dintisori??

daniela14w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreaM spune:

Salutare la toate mamicile si spiridusii lor.
Noi suntem bolnaviori tare si ingrijorati. Andrea a avut vaccinul acum doua zile si acum e racita rau. Ieri a plans toata ziua, nasul ii curge tare si aseara a avut febra mare. Imi este asa de frica sa nu faca complicatii de la raceala asta din cauza vaccinului. Sper sa fie mai bine daca pana maine nu se simte mai bine fug la doctor.
Denisa insanatosire grabnica spiridusei.

Diana si bebe Andrea

Mergi la inceput

DIANA sanatate papuselei Andreea
DANIELA cum s-o dau mai la cresa??? Pai mami ce pazeste? Sau tati? Or sa mai stea cu schimbul ... In cel mai rau caz , pentru cazuri de urgentza,mai am matusi,verisoare sau nepoate in Arad
O sa o dau doar dupa 3-4 ani direct la gradinitza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni ai dreptate dar vezi tu alea 0,1% nenorocesc copii.
Eu pe net, la mamici cu copii mai mari numai traznai am auzit ca au facut bonele.
La cresa e riscul sa se imbolnaveasca, dar asta oricum va fi, ca e la 1 an, sau 3 tot nu scapam de integrarea incolectivitate.
March am un copil cuminte, azi nu a avut timp sa faca boacane, ca am stat mult afara, a dormit 3 ore si acum se joaca cuminte.
Ii place Ioanei catelul? marco e innebunit, vine la comp. ia mouse-ul si zice: c, c,c.
Farmacie...ne-a trecut asa o idee prin cap si chiar vroiam sa povestesc cu cineva din domeniu.
Diana insanatosire grabnica Andreei.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Eu nu o sa o dau pe ioana la cresa. Direct Gradinita. Bona nici nu se pune problema.
Diana, sanatate Andreei. Nu cred ca are ce complicatii sa dea faptul ca ati facut vaccinul, doar ca este febra mai crescuta.
Giova Ioanei nu prea ii place catelul ala, adica daca o iau si ii arat se uita dar in nici un caz nu vine sa ceara. Il prefera pe ala live

http://www.dropshots.com/marchplayer

daniela14w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Diana doarme de vreo ora si eu bantui aiurea pe net,in loc sa dorm si eu O sa merg sa ma intind un pic totusi,poate am noroc macar juma de ora sa mai doarma ...
Apropo azi a mancat in rand cu mine fasole uscata cu castraveti super acriii (m-am fentat de data asta ) ,mami era terminata ca de ce ii dau,dar era tot cu degetele intinse dupa ei se stramba da' rontzaia intruna!
Vad ca s-a invatat cu o faza: indiferent daca a mancat mai devreme,cand vin eu acasa si ma vede ca vreau sa merg sa mananc,vine la mine si incepe sa pleoscaie din buze sa imi arate ca vrea si ea! Si eu ii dau ... cu lingura mea si tot ma fentez ,ca uit sa ii zic lui Ghitza sa imi incalzeasca o portie mai mare ... eu vin lihnita de foame si mademoisele imi papa de obicei un sfert din farfurie Mie mi-e lene sa ma apuc iar de incalzit mancarea ... asa ca acum iar mi-e foame ,desi am bagat mai inainte si juma de cioco
Cred ca totusi ma trantesc in pat si pap dupa aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- tzi-o trimit pe sorela Dianei cel putzin vreo saptamian la reciclare de papa, opriemsti, dc tot ai 2 boneSomn usor is pofta buna, ce as mai dormi si eu!
Diana- snatate Andreei si numai bine si voua!
March-multumim si voua numai bine,Ioana sa isi reduca nr de scaune, si nu cumva mergi inaintea mea sa afli ce e bebe? cand faci eco?

Denisa
Denisa 17+ si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Momentan am 580 RON. Dar mai sunt pe drum si altii, plus unele fete care trimit de abia saptamana viitoare.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput