Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (149)
Raspunsuri - Pagina 6
monica70 spune:
Lasati mai Da' ce sa zic eu ca am lasat-o acasa la trei luni, trebuia sa fac inundatie??? Stiu ca inainte cu o zi doar l-am invatat pe Ghitza cum sa ii schimbe pampersii ... Si mami care venea cca 2 h pe zi era stresata rau,de parca nu a mai avut copii
N-a fost usor, ca eram inca zombie de oboseala ,nesomn,conta de acasa ...
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
anymony spune:
Moni -merci de forum...
Giova, intrebai de investitie...acum 2 ani cind am deschis cred ca am bagat la inceput 100 mil -lei vechi. fara medicamente-alea au mai fost inca 100 mil-dar le-am platit treptat...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
anasebe spune:
Toanca Eh, daca si tu, atunci mi-am mai luat de-o grija. Am crezut ca-s eu dusa!
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
anymony spune:
Fetele, da gata, voi mergeti la munca deja..?
Macar aveti parte de bone ok? Eu am o cunostinta..a schimbat cred 30 bone...ma intilneam si imi zicea..."deja suntem la a n-a bona.."
poze Ioana-Catalina
anasebe spune:
Am primit banii de la March, Monica, Anymony, Bianca, Ioana. Adica toti. Mai e plicul de la Bombo pe drum.
petrecere Tibi
varsta Tibi
Giova spune:
Anymony ok am inteles. Pai ai bagat multi bani si profit...sau depinde cat e leasingul la masina.
Moni si eu as pleca cu draga inima sa stiu ca il las pe Marco cu Clau sau mama, dar vezi tu ...nu e la fel cu o straina.
Anasebe ma gandesc ca ti-a fost greu. Eu ma gandesc cu jale ca urmeaza sa-l duc si eu la gradi. Cred ca alea 4 ore cat sta acolo, eu plang acasa si sun, ca si Denisa, din ora in ora.
Marco inca doarme, imediat se fac 3 ore, si au inceput uni cu bormasina. Sper sa-l trezeasca.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Denisam spune:
Giova- eu am sunat de 2-3 ori pe zi maxim pt 7-8 ore cat sta, deci inca am rabdare si le dau credit sa stii, azi probabil ca voi suna doar odata ca i-am dat eu micul dejun acasa.
Denisa
Denisa 17+ si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
anasebe spune:
Gio Norocul meu a fost ca am avut f multa treaba in casa azi, ca altfel, vorba ta plangeam cat au lipsit ei. Dar asa, am plans 10 minute si mi-am revenit.
petrecere Tibi
varsta Tibi
anymony spune:
ANA- ma bucur ca ai primit banii. Sa ii foloseasaca sanatoasa Mariuca!!Am vazut poze noi cu ea de la Craciun-e o dulce! Sa o pupi din partea noastra!
poze Ioana-Catalina
Giova spune:
Ana stai linistita ca nu esti dusa. Suntem mame si avem o scuza .
Putem cat vrem dupa spiridusii nostri.
Denisa eu cred ca te intrec la datul tel. Daca tu ai sunat de 3 ori in 8 ore, eu sun minuim de 2 ori pt. 4 ore.
Abia amncat 250 de iaurt cu o banana.
Sincer nu stiu ce e cu el, de nu mai mananca ca inainte.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra