Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (149)
Raspunsuri - Pagina 4
anymony spune:
Mira-da am farm mea..dar e greu cu casa de asigurari. plafoane mici anul asta
Moni-habar n-am dar toata lumea stie de modificari...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
marchplayer spune:
Bonjour madamelor.
Si noi putintel pe aici..azi sunt tare amarata ca m-am certat cu dr. ioanei la telefon. M-a facut in toate felurile ca n-am respectat ce mi-a spus el, ca i-am dat fetei sa bea lapte, m-a amenintat cu internarea, desi mie nu mi se pare ca ar fi grav bonlava, adica scaunele sunt cat de cat consistente nu apoase si are doar 4 max 5 pe zi!! M-a facut sa si plang. Asadar mi-a dat voie sa-i dau azi doar supa de morcovi, orez fiert si ceai de menta. ca tratament mi-a dat furazolidon si bagam in continuare ecoflorina..
Mirela parca tu intrebai daca a rezistat Ioana fara lapte, nu stiu ca n-am rezistat eu la plansetele ei dar se pare ca voi afla la noapte cum rezista copilul meu infometat.
Miri foarte bine ca te-ai hotarat sa-i cumperi aparat lui Dani, sunt sigura ca se va rezolva totul suuuper repede acum si o sa uiti desecretii nazale.
Moni ma bucur draga mea ca esti pe val. Go, go!!
Ingrid cred ca ati petrecut frumos de ziua Dianei, foarte frumoasa papusica. Si tu arati foarte bine.
Bombon este totala Jasy cu pisica!! Nu o zgarie??
Am mai pus si eu un filmulet cu dansatoarea mea mica si harnicuta(plimba lucrurile prin camera.http://www.dropshots.com/day.php?userid=167376&cdate=20070131&ctime=214415
daniela14w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
monica70 spune:
ANYMONY AM SUNAT-O PE AIA DE LA CAMERA DE MUNCA SI CICA IERI LE-AU VENIT INSTRUCTIUNI INTERNE ASA VOR FI: 440 ,528 (CICA NU 532) SI 880 EFECTIV SUNT NEBUNI,O SA IASA UN CIRC
ACUM EU DE UNDE STIU DACA E 532 SAU 528 CA TREBUIE SA FAC LA VANZATOARELE LUI MAMI SI IN WE TREBUIE SA STIU SIGUR,LUNI TREBUIE SA DUCA FRATELO STATUL DE PLATA,CA AVU CONTROL OMU' SI TREBUIE SA RAPORTEZE CE A REZOLVAT
REVIN CA TREBUIE SA COBOR PNA JOS ...
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
anymony spune:
moni e 528 ok
poze Ioana-Catalina
canda_h spune:
Salutare,
Azi am avut zi plina si n-am avut timp de Dc, dar tot intru sa va salut inainte sa plec.
Luni stau acasa cu Filip
Am vazut poze cu Razvan ... e un baiat de nota zece si ma bucur ca ati petrecut fain de ziua lui.
Ingrid am vazut-o si pe Diana printzesa mica ... yammi ce tort mare si bun ... ce scria pe el?
Mirela ... sper sa isi revina Dani dupa aerosoli. Si Filip a facut cand a avut laringita si i-a prins tare bine ... si eu mi-as lua aparat din-ala.
Giova vad ca nu mai plecati la Alba ... pupici de la noi. L-am vazut pe Marcolino cum se uita dupa catei
Anasebe am vazut ca incepi lucrul din martie ... sper sa se obisnuiasca Tibi cu bona si sa fie ok.
Moni pupici la Terminatoarea mica ... e o dulce!
va las ca e timpul sa plec
pup u
Angi de motanel (5.02.2006)
www.dropshots.com/canda" target="_blank">filmulete Filip
poze Filip
canda_h spune:
Hai ca am uitat ceva.
Daniela am vazut ca Ioana are probleme cu burtica. Imi pare rau ca te-ai certat cu doctoritza. Si Filip a avut multa vreme 4/5 scaune pe zi si l-am tot tinut la regim, dar nu isi mai revenea ... dupa vreo luna mi-am dat sema ca de la Fier face asa multe scaune si nu i-am mai dat.
Multa sanatate si pupici de la noi!
Mira sper sa isi revina Daria ... si pupici speciali pentru Selin ... nu am uitat-o si am vazut ce mare si frumoasa este.
Angi de motanel (5.02.2006)
www.dropshots.com/canda" target="_blank">filmulete Filip
poze Filip
Denisam spune:
Salutare,
Am citit tot, va pup pe toate si sanatate bebeilor, dar ma iertatzi ca nu raspund individual ca nu ma simt prea bine.
EU sunt un pic suparata ca Emmei ii curge nasul, alte simptome nu are, in afara ca papa cam putzin, dar dc ii ies si maselele, e normal.Nu a luat de la gradi ca nu e nimeni bolnav, este ori din aer chestia, ori de afara cand a stat cu soacra prea mult acum 2 zile, dc o sa ma calce pe bataturi, o sa ii spun de unde e.
b]Anas[/b]- vreau sa itzi zic doar o chestie, si apoi am o intrebare.
Nu cantitatea timpului petrecut cu Tibi conteaza ci calitatea lui, potzi sa stai cu copilul 4h pe zi si sa fie super ok si sa il invetzi o groaza, in loc sa stai 10 din care 3 doarme, 2-3 maninca si mai raman tot doar vreo 5 -asa ca nu e tot aia?Pupici si fii tare!
Intrebarea: cand incepi jobul si cand incepe Tibi Gradi, in mai?Potzi sa imi scrii unde vrei tu, doar ca eu is un pic in ceatza despre asta,de aia intreb.
Denisa
Denisa 17+ si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Anymony am o intrbare: ca sa ai propria ta farmacie e musai sa fi farmacista?
Moni vezi draga mea...prea mult timp pe Dc strica. uite nu esti la curent cu noutaile de ieri .
Chiar asa vor fi salariile?
Mira mie nu-mi prea place pestele, adica deloc. Dar asta de ocean, e ok, ca nu miroase asa tare.
Denisa asa e in colectivitate, e bine ca ii curge nasul si nu e mai grav.
March am vazut dansatoarea mica. pe ea.
Canda si weekend fain.
Marco doarme de 2 ore deja. e clar ca azi nu mai face un si va adormi mai repede deseara .
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Giova spune:
Am uitat ceva:
maine tot familionul e la tuns. asta dupa amiaza, caci dim. il ducem pe tati la birou si noi ne facem de cap prin oras, caci avem masina.
Si daca tot e sarbatoare: am bagat vasele in masina de spalat, chira nu aveam chef de ele.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
anymony spune:
GIOVA,cam asa ar trebui dar sunt si cazuri in care firma e a altcuiva si au angajat farm diriginte...cu acte in regula.
poze Ioana-Catalina