Dieta de astazi!
Raspunsuri - Pagina 6
diana2004 spune:
Eu vreau sa tinem legatura ca parca e mai usor .
Am slabit 1 kg intr-o sapt ;meniul meu arata cam asa :
- D :sunca praga ,sau brinza + rosie ;sau lapte cu fulgi de porumb
-pe la 11 un fruct sau iaurt
-P :carne + legume ,poate un polonic de supa
-pe la 17 un fruct
-S :carne + salata sau lapte cu fulgi daca dimineata am mincat sunca
Am facut aproape zilnic pilates .
Si eu sper acelasi lucru ca si tine ,sa ma obisnuiesc sa maninc mai putin si fara dulciuri .
matildasep spune:
Cam tarziu ma prezint si eu. Ca in fiecare luni, m-am cantarit si astazi, sa vad ca nu am slabit nimic, si asta pt. ca de valentine's day sotul mi-a luat o inimioara din ciocolata si nu m-am putut abtine, si am mai mancat si niste spaghete bologneze cu carne tocata si sos, asa ca tot la 63 am ramas, bine ca nu am luat in plus.
Dar saptamana asta o iau de la capat.
Multa bafta si voua!
ina C spune:
Buna fetelor!
bird , nu e cazul, inca nu am redus drastic numarul de calorii.
diana, dupa ce faci pilates?
matilda, bine ai venit!
eu dimineata maninc o felie de piine prajita cu ceva: brinza, piept de pui etc, o maslina, o jumatate de rosie sau un ou si neaparat o cafea.
la 11 maninc un fruct, iar la prinz maninc tot o felie de piine prajita cu ceva, un iaurtel.
seara maninc ce este (gratar, legume, lactate) in cantitate rezonabila si cit mai devreme posibil.
Astazi la prinz am mincat doua felii de pizza.
Ceai si apa cit incape (2-3 litri/zi) si Elixir din fructe de soc.
Raportul luni!
ina C
diana2004 spune:
Ina , am un cd de 30 min cu ex pilates pt incepatori ;imi plac f mult ,pina acum nu m-am tinut de alte exercitii ,faceam de citeva ori si renuntam .Felicitari pe depasirea pragului psihologic de 70 kg ! Nu conteaza ca sint 79,9 ,incep cu 7 !
Matilda ,spor la treaba ,gata cu inimioarele de ciocolata
!
ina C spune:
am facut si 15 min de stepper aseara!
diana, nu ai putea sa-mi trimiti si mie filmuletul cu exercitiile, daca te rog?
o zi buna tuturor!
diana2004 spune:
Ina , pe email nu se poate ,dar pot sa ti-l trimit prin posta recomandat .Da-mi PM cu adresa ta si se rezolva dar cred ca abia sapt viitoare ca mi-e greu sa ies in oras cu Andreiucu meu care are 2 ani .
Eu sint virusata si nu am pofta de mincare ,sapt asta cred ca ajung sigur la 63 .In we plec la o sedinta la Sinaia ,sper sa nu dau iama in mincare pe-acolo !
ina C spune:
diana, multa,multa sanatate!Si eu sunt putin racita.
Meniul de astazi:
d-doua felii de piine prajita cu miere si o cafea
p-o banana, o portocala si o cafea
s-doi cartofi fierti si suc de rosii, citiva pufarini
mult ceai si apa.
ina C
multumesc pentru oferta, iti trimit adresa si platesc la destinatie.
ina C spune:
diana, matilda, nu vreti sa ne inscriem si noi la concursul de la "Nou stil de viata"?
eu as vrea, dar echipele sunt de patru si s-ar putea sa nu am coechipiere.
ina C
matildasep spune:
Nu m-am putut abtine sa nu scriu pana lunia viitoare. Am o saptamana decand n-am mai mancat carne, de la bolognezele, exceptand pestele, si astazi dimineata am avut 62 kg, nici nu a trecut o saptamana, sper sa le dau mai repede jos, daca merge si fara carne.
Ina despre ce concurs e vorba? unde ? da-ne mai multe detalii ,pls.
Niobe spune:
Buna la toata lumea.
Sunt si eu noua pe forum, primiti-ma si pe mine in clubul vostru.
Eu nu am probleme cu greutatea, dar am cu celulita. M-am chinuit foarte tare cu asta, desi am facut mult sport.
Mai nou m-am apucat de o cura noua pe baza de plante - care mi se pare simpla si care chiar a inceput sa se vada. Acum nu stiu daca merge la toata lumea, dar eu sunt multumita.
Culmea e ca am gasit-o tot aici pe site, cineva a recomandat site-ul asta si m-am uitat si eu pe el: www.slabesti-online.ro
Cine stie, poate va este de ajutor.