Dieta de astazi!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marichiri spune:

Bravooooo Andruzza!Felicitari! Dar da-ne mai multe detalii.Sport ai facut?
Cu maaaaare rusine va spun ca eu am de dat jos vreo 25 de kg.Sunt disperata.Dupa ce am tinut regim cateva luni bune si am reusit sa ajung la o forma care chiar imi placea, am ramas insarcunata si va dati seama ca nu m-am mai abtinut de la nimic.Acum imi cam vine sa ma impusc.Problema cea mai mare e ca ma doare foarte tare spatele. Trebuie urgent sa iau masuri.De ceva timp am redus painea, dar cam scap la dulciuri.Cand am tinut regimul de dinainte de sarcina vreau sa va spun ca eram atat de croita pe slabit incat daca-mi era fffff pofta de ceva ma saturam mirosind.Colegele mele se amuzau si se minunau in acelasi timp.
Dar trebuie neaparat sa iau masuri.Gata, de luni austeritate totala.M-ar ajuta totusi si ceva sfaturi de la voi. Va multumesc si multa bafta in continuare la regimuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

La mine merge bine ,in sensul ca nu tin o dieta propriu-zisa ,maninc cit mai sanatos ,dar maninc ;am venit intr-o seara de la servici cam pe la 19 si-mi era o foameee...m-am tot gindit ce sa maninc sa limitez dezastrul si m-am oprit la o pulpita mica de pui si salata .
Incerc sa ma tin departe de dulciuri ,pina acum am reusit

Luni ma cintaresc ,sint f curioasa ce si cum .Nu ma grabesc ,sigur o sa reusesc chiar daca mai lent .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Spuneti-mi un regim alimentar (daca exista),cu care sa slabesti dar sa nu mai pui inapoi kg .dupa ce te lasi,ca doar nu poti tine regim o viata.Eu am alaptat-o pe fetifa pana in Noiembrie 2006 ,am baut ceai de plante(laxativ....),nu puteam merge de acasa ca imi trebuia la baie subit am tinut concomitent si regim alimentar fara:dulciuri,paste fainoase ,sucuri ,paine),am slabit dar pe urma cand nu am mai tinut regim am pus tot la loc ,iar acum ca vine vara si scapam de haine groase as vrea sa slabesc iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Ieri am facut 15 minute de stepper, am consumat 103 kcal.
Ce mindra sunt!
Si am scapat si de foamea aia permanenta care-mi macina creierul!
ina C

Mergi la inceput

Soanso , nu cred ca e posibil ce vrei tu ,sa maninci orice si sa slabesti , e clar ca mincam mai mult decit consumam ,deci nu slabim fara efort !

Mergi la inceput

eu cred ca e vorba de a adopta un mod de viata si nu un regim, daca vrem sa nu mai punem la loc.
Deci: sa ne obisnuim cu trei mese( cantitati rezonabile) si doua gustari, fara grasimi, alcool si mese dupa ora 19 si cu putin sport.
E greu?
ina C

Mergi la inceput

Ina ,esti pe gustul meu ,si eu sint f mindra ca fac exercitii in fiecare zi ;au inceput muschii burtii sa se tonifice ,sint multumita de rezultate pina acum .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

quote:
Originally posted by ina C

vad ca nu mai dau nimic jos, dar beau si foarte multe lichide.
Probabil e o perioada de stagnare.

Ai grija ce mananci sa nu cazi in extrema cealalta si sa mananci prea putin. Daca consumi mai putin de 1200 calorii/zi cateva zile la rand organisumul crede ca 'mori de foame' si schimba metabolismul, devii mai obosita, mai lipsita de energie si nu mai dai jos decat foarte greu pentru ca organismul tau se lupta sa pastreze rezervele ca sa te tina in viata cat mai mult . Ideal este sa consumi 1200 calorii zilnic si sa faci cat mai multa miscare. Daca iti tonifici muschii ai sa consumi mai multa energie atunci cand ii folosesti pentru ca muschii sunt mari consumatori de energie. O persoana care este fit consuma mai multa energie decat una care este sedentara facand aceleasi exercitii si ii este si mult mai usor.

Mergi la inceput

Hai ca abia am gasit subiectul pe pag. 4 !
Trec la raport ,am slabit un kg !As fi vrut mai mult ,dar ce pretentii sa am ca nu am facut foamea !
Asa ca merg tot asa ,pina in aprilie sper sa ajung la cite kg mi-am dorit .

Ina ,tu cum mai stai ?

Mergi la inceput

Bravo, diana!In cit timp ai slabit un kg?Cam ce maninci?
Eu am facut vineri si simbata cite 15 minute de stepper.Aseara am fost la o petrecere, insa nu am mincat cum obisnuiam.Inconvenientul este ca am mincat tirziu si jumatate de portie de tort( de obicei mincam si portia mea si a sotului).
Cintarul meu a coborit sub 80...cam 10 mm, dar e bine!
Raportam de acum lunea viitoare,nu?
ina C
sa mai scriem si menu-ul, orele etc...vreti?

Mergi la inceput