Colectia de toamna-iarna 2005 (119)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
dordia2000 spune:
Pisi la asta ma gandeam si eu ca ar fi ideal dar....cum sa propun eu asa ceva??? Nu o sa ma ia aia de...nustiu'ce? Adica...sa imi permit sa le propun asa ceva? Poate am noroc si imi propun ei!
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pisi-si-boscu spune:
Pai Dordia, eu iti ziceam exact sa ai grija daca iti propun EI. Ca e si in interesul lor. Dar daca zici ca e o firma mare...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maria_alexia/maria_alexia.jpg)
maria_alexia spune:
Dordia, eu cel mult as zice sa le sugerezi ca pana in nov ai mai putea beneficia de CIC si sa-i lasi sa le vina ideea
Numai ca atunci ei o sa-ti propuna automat doar ceva completare la CIC, caz in care, vorba lui Pisi, atentie mare la ce te angajezi pe mai tarziu, cand iti vor face contractul!
Desi in firma asa mare, cum zici, probabil lucrurile sunt transparente si clare, cel putin asa imi imaginez eu ...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Guten morgen si de la noi! Dupa-amiaza am examne, asa ca-s stresata peste masura. Si ca de obicei cand a doua zi e ceva important, Titi - care altfel nu se mai scoala noptile - s-a trezit la 4.30 si pana la 5 cand i-am dat d epapa nu a fost chip sa se culce, ca avea chef de povesti!
Nu am citit decat postarile de 2-3 randuri si cele bolduite. Voi raspunde putin la astea:
Ilenutza- sa fie intr-un ceas bun! 2 baietzi! Wooow...bafta mare de tot, mai ales ca stii cum se zice, daca primul e ingerash, al doilea...Dar speram sa nu fie asa.
Madutza- spanac i-am dat de vreo 3 ori pana acuma. deci rar de tot.
Lavi- bine ca Nataliciul nu a mai facut ferbra! Sanatate multa la ambele printese!
Despre noi, sa ma laud putin ca avem ceva progrese:
- dupa ce face kk = coco pe limba ei si zice de fiecare data, ia singura pampersul si-l duce singura la cosul de gunoi, unde il arunca
- de ieri o striga pe mama mea pe nume - Aghi - prescurtarea de la Agnes - ca a fost ieri mama cu ea intr-o vizita si-i tot zicea prietena ei pe nume si Titi a tinut minte
- azi de dimineatza cand a sunat mama si i-am dat-o pe Titi la telefon a recunoscut imediat vocea si a inceput de zor: Aghi, Aghi
Cam atata imi amintesc. Sa-mi tineti pumnii la examen, ca mi-e frca de aici ca e licentza...m-am prostit de toooooot
Intru pe seara sa va zic ce am facut!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
dordia2000 spune:
Noki bafta muuulta!!!
Pisi asa e...sigur nu voi accepta o completare a CIC-ului decat...daca ar fi mai mare decat sal negociat+3mil. Asa da...dar...altfel...nu! Ms mult pt avertizari si sfaturi!
Ilenutza sa cresca samburelul sanatos si sa fiti fericiti cu 2 baietei!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Gandacel spune:
quote:
Originally posted by leea_cv
Pe mine iaaar ma bintuie ginduri negre.T iaaar a dat in constipatia aia rebela.Cu kk la 3-4 zile numa cu supozitor si singe la fiecare defecare.Nu mai stiu ce sa-i fac.Maninca si fructe si iaurt si miere,bea suc de mar si porto.Laptele de vaca sa fie devina?Io ii dau 1,8 tocma ca sa nu-l constip si degeaba.Ce sa mai faaaac?[[/b]
Leea, tu parca il pui la olita. Renunta o vreme. Nu vreau sa isc vreo polemica pe aici, insa din cate am citit eu la varsta asta sunt frecvente cazurile de constipatie, chiar grave, la copiii care sunt pusi la olita si pur si simplu se abtin sa faca (nu vor!) pana nu mai fac deloc. Sangele e normal la kk tare, plus ca supozitorul irita, dar nu e deloc bine! Doctorul lui ce zice? Despre combinatiile recomandate de fete... eu le-as evita. Dau niste dureri crunte care pot tine chiar mai mult de o zi. Incearca separat.
Ilenutza, sa fiti sanatosi!!!
Lavi, eu am avut o pneumonie care m-a tintuit la pat o luna, dar ce pare sa fie la Silvia este ceva usor, cauzat probabil de niste raceli care au trecut neobservate si deci netratate. Nu-i cazul sa te sperii. Sanatate.
Bic, medicii nostri nu sunt mai constiinciosi, poate doar mai dornici sa ajute prosperitatea lor personala si a farmaciilor, a producatorilor de medicamente... daca nu sti, se intampla si ca ficare episod de raceala sa fie tratat cu alt sirop... Daca nu te duce mintea sa intrebi "dar cutare nu e bun?" (ala pe care deja il ai acasa, cumparat de data trecuta) mai cumperi altul nou si tot asa... Get it?
Uitam sa zic: avem prima masea! Asteptam a doua zilele astea. Urmatoarele cat de curand, dupa cum arata gingiile.!!!!
Eu mai am cateva investigatii de facut pana intru pe ultima suta de metri, apoi ma bag in cursa alturi de Corap, ca nu se stie niciodata care ajunge prima la linia de sosire!
![](icon_smile_big.gif)
Pupici tuturor.
Gandacel
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maria_alexia/maria_alexia.jpg)
maria_alexia spune:
Leea, cu laptele de vaca ar fi tocmai pe invers: mai gras constipa mai putin!
(Ca si in cazul formulelor: cele sub 1 an au mult mai multe grasimi si glucide decat cele peste 1 an, care in schimb au procentul de proteine mai mare. De unde si pb cu constipatia la formula 3...)
Gandacel spune:
Noki, multa bafta!!! daca iti e frica, inseamna ca esti pregatita!
Am o intrebare pentru toata lumea: care este metoda prin care i-ati invatat pe copii (ori aveti de gand s-o faceti) sa faca kk la olita? Ca al meu de cate ori l-am pus pana acum (el are ora sigura de kk dimineata, imediat dupa lapte) se constipa si nu mai face pana dupa masa de pranz! Refuza clar sa faca "acolo". Se joaca, nu se mai sperie, se scoala de o mie de ori, imi arata scutecul ca sa-l imbrac adica... Dar nu face. Voi cum ati trecut peste incapatanarea asta?
Gandacel 28+ si Bogdanel (14.11.2005)
pisi-si-boscu spune:
Asa cum ii recomandai chiar tu Leei, incearca sa il mai lasi o perioada. Poate ca il speie nitel faptul ca il pui acolo, nu e ceva obisnuit pentru el. Si in principiu, cand face totusi unde si ce trebuie, incearca sa te bucuri excesiv, sa ii arati ca esti foarte multumita de ce a facut.