Colectia de toamna-iarna 2005 (119)
Raspunsuri - Pagina 12
leea_cv spune:
Madutatrecuta fiind prin aceleasi furci caudine,iti iteleg cu virf si-ndesat groaza.Bine ca a trecut.
Anda saracu T numa combinatii din alea imposibile maninca si tot degeaba.Io as fi pe tron in urmatoarea secunda,el nici dupa a 3-a zi.Ma tem ca trebuie sa scot laptele de vaca.Sau ce naiba sa mai fac?
Raluca stiu ca lap de vaca da consipatie,da chiar asa? Sa nu poata fi contracarata cu nimic?
Buluci ma bucur ca sinteti pe drumul al bun.Era vremea.
Io ma duc maine dim la pneumolog si am pierdut (sau nu mai stiu unde am pus)biletelul ala pe care a scris dr tot ce are T ,tratament...etc.
Imi vine sa-mi smulg paru din capul asta patrat.In ultima vreme uit gramada.Parca as fi vo planta.Batrinetile astea-s de bai.Uit cheile de la casa pe masina sau in usa,masina sau usa descuiata,uit daca i-am dat medicamentul lui T,uit cite masuri de lapte am pus..samd.Is in anul mortii sau ce naiba.O sa ma dea aia afar maine fara bilet.
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
leea_cv spune:
Buluciam vazut filmuletul si sinteti o familie tare frumoasa.Pacat sa nu faceti si-o fetita cind va ies copii asa frumosi.Fondul sonor se potriveste foarte bine.
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
meems spune:
Pitic, felicitari pentru burtica!
Ilenutza, felicitari pentru inca un baietel! Daca va fi la fel de cuminte ca si Victor, te-ai aranjat.
Buluci, tare ma bucur ca sunteti bine. Mi-a fost dor de mesajele tale
Leea... nu stiu ce sa zic de constipatia lui T., poate ar fi bine sa-i scoti laptele de vaca pentru cateva zile si sa vezi ce se intampla. Uite, de ex. noi suntem tot pe formula ca Rianna nu accepta laptele normal. Abia de vreo 2 zile il bea dimineata, dar numai atunci - ca e pe stomacul gol si de foame/sete bea orice. Pupici dulci pentru o mamica super ca tine! Cu uitatul... ni se intampla tuturor, sa stii.
meems spune:
Cele ce indragesc gimnastica... bagati un ochi aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93579
si semnati petitia Andreei.
Hildegard spune:
Leea, ce sa zic...mai cauta biletul ala, poate il gasesti. Dar nu face bine stresul asta...si ai grija de usa de la intrare ca nu e de jucat. Dute la cetva ture de aerobic sau innot...sau ce sa zic. fa ceva ce te destinde! Poti sa ieie seara extraveral si te linistesti...
Asa zic si io ca Meems, sa-i scoti laptele de vaca....ca asta constipa serios, si mai ales ca tu le amesteci, nu e biner asa. Ai incercat sa vorbesti cu un pediatru despre lapte, sa vezi ce-ti zice?
------------------------------------------------------------------
Steff a dormit azi noapte...cu canin(ala care stre sa sparga in orice moment gingia) cu tot
De azi e week...ce bine!!!!
Aseara am tras o tarta cu piersici din compot decojite. Inca n-am inceput-o. E in frigi. Cine vrea s apofteasca la mine la o felie si o cafeluta
Luni e ziua mea, fac 30 ani deci, sambata tre sa trag asa o praji pentru mine si sotul ca in 10 avem invitati destui si vinerea viitoare am ceva gati....si sotul e pe 28. Deci, in 10 ne tinem la amandoi.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
felicia74 spune:
Hilde ma inscriu doar la o felie, ca am baut deja cafeaua!
Reteta e la linkul tau cu prajituri?
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
Hildegard spune:
felicia, inca n-am pus reteta.dar ti-o dau cand o pun.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
Madutza10 spune:
Buna dimineata !!
Ma declar super odihnita ,a dormit piticu' pina la 9:00 azi ,yuuuhuuuu ,poate ,,de vina'' e Ketof-ul care i-l dau seara ,ieri ni l-a recomandat dr. ,pina acum a luat Zyrtec dar era momentul sa-l inlocuim ,iar Ketof-ul da somnolenta ,m-am scos!!
Tot ieri ne-a zis sa luam Septilin pt imunitate ,citind prospectul am observat ca-i tare bun in comparatie cu alte produse pt imunitate ,sper sa nu se mai imbolnaveasca niciodata :) ,ii voi da 3 luni cel putin !
Hilde ,,imi plaoua-n gura '' gindindu-ma la tarta ta ,mai ales ca piersicile sint favoritele mele ,da-ne si noua reteta ,pleasee!!
Lavi ,sanatate multa Silviei ,sper sa nu se complice si la Nati ,cum a mai evuluat de aseara ???
Buluci ,am vazut filmuletul ,tare frumos ,acum am observat cat seamana Simon cu tati ,tu unde ai fost ???:)
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
felicia74 spune:
Lavi nu stiu cum e cu pneumonia asta, ca si pe biletul de externare al Ilincai (mai nou se zice "scrisoare medicala") scrie tot pneumonie interstitiala, care derivase tot din bronhiolita...
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
dordia2000 spune:
Buna ziua!!!
Am scris aseara un mesaj...dar mi-a pikat net-ul asa ca....reiau cat mai imi aduc aminte!!!
"Noi suntem ok, Stefan...muceste dar...foarte rar...ii dam cu Vibrocil dimineatza si seara si sa vedem cum evolueaza. deja ii dau de 2 zile.
Unde credeti ca am fost eu ieri??? La un interviu!!! Am postat pe un site si m-au chemat cam la toate dar...la doua nu m-am dus de teama si de proasta. Ieri mi-am luat inima in dinti si m-am dus...si cred ca ma vor angaja. De ce cred??? Pt ca dupa o discutie de o ora pe tema respectiva...a vrut sa cheme Directorul de dep. sa ma vada dar...nu era disponibil. Si dupa ce m-a lasat sa astept cam 10-15 min s-a intors tipa si mi-a zis ca daca pot veni 2-3 zile de proba...sa vad despre ce e vb ca sa stiu in ce ma bag. Deci...eu am inteles ca daca imi convine...raman. Altfel ce rost mai avea sa ma cheme 3 zile sa vad despre ce e vb??? Nu??? Pisi am inteles eu bine sau...ba??? Ca tu te pricepi la interviuri!
Asa ca de luni...ma duc la munca sper. Cel putin 3 zile."
Felicia sanatate muuulta lui Doru!!!
Sanatate muuulta tuturor copilasilor bolnaviori si mamicilor care sufera!!!
Va si ...sunt prin zona...numai sa nu imi pice net-ul!
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz