Intrebare pt. blonde

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allisi spune:

VA SALUT BLONDELOR ,DEFAPT SI EU MA NUMAR PRINTRE VOI .MA PRIMITI SI PE MINE IN CLUBUL VOSTRU?HAI SA VEDEM POATE MAI NE AUDE CINEVA SI NE MAI DA SI ALTE SFATURI INAFARA DE A TE DA CU VIOLET SAU NUANTATORUL ALA DE LA KALOS CARE SI EL ESTE UN MOV ,EU DEJA FAC ALERGIE NUMAI CAND AUD VIOLET,IES CA NAIBA NUANTATOARELE ASTEA NUMAI MOV FARA PIC DE GRI ASA CUM MULTE NE-AM DORI.AM MAI VAZUT PRIN MAGAZINE DE LA PALLET NUANTATOR GRI STIE CAREVA CUM SUNT ALEA?A FOLOSIT VREO BLONDA NUANTATORUL ALA.SI EU DUPA DECOLORAREA LA RADACINA ARATAM CA NAIBA TREBUIA SA-MI PUN CEVA SA NU SE MAI VADA DIFERENTA ,AM 2 CUMNATE COAFEZE SI UNA DIN ELE FIIND BLONDA MI-A SUGERAT CA ATUNCI CAND MA VOPSESC SA-MI PUN 2 BUCATELE MICI DIN VOPSEA NEAGRA PUSA IN CEVA BIDONAS DIN ALEA CUM SE MAI DAU LA ANUMITE VOPSELE SI PE LANGA VOPSEAUA NEAGRA SA PUN SAMPONUL CU ,CARE MA SPAL A 2- A OARA.SI POT SA SPUN CA MI-A IESIT SUPER FARA DE MOVUL OLA ORIBIL,MIE PERSONAL NU-MI PLACE CUM IESE,SCUZE DACA SUPAR PE CINEVA.MAI VB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Lidia, dragutza, nu ai suparat pe nimeni, orice sfat e bine venit!!

PS: mie personal imi place la nebunie cum iese gri, cu ajutorul solutiei mov de la farmacie!! tot secretul consta in cantitate!!

Mergi la inceput

asa e YASMI e foarte adevarat ca trebuie sa sti foarte bine ce cantitate trebuie sa pui.la fel mi se-ntampla si mie uneori cand ma fac cu vopseaua neagra,mi-e teama sa nu se-nchida prea tare .,si apoi sa vezi cum la foc automat ma limpezesc.la mine de exemplu la cateva spalari merge orce vopsea ,pun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Eu folosesc sampon nuantator Silver Reflex de la Kallos. Daca nu-mi iese din vopsea nuanta de blond pe care o vreau, aplic la cateva spalari acest sampon care face din blondul 'pui' un blond argintiu.
Pentru a evita nuanta de mov, las samponul foarte putin timp pe par, circa 3 minute, nu mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

M-am vopsit si eu aseara si am iesit ca un pui la radacina, nu e rau dar nu imi place. samponul de la Kallos nu mai vreau sa il folosesc pentru ca si mie imi iese mov pe suvite si nu imi place. Imi mai spune cineva cum se face cu violet de gentiana sau cu albastru de metil ca sa fie bine? Sunt blonda si nu mi-am dat bine seama . Spuneati ca trebuie 20 de picaturi la 1 litru de apa? Si ma clatesc cu el?

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Angelique, eu nu pun o cantitate anume, nu am o "reteta", ci dupa ochi, pun doar asa cat sa fie apa un pic mov, mov deschis de tot.

se pare ac suntem multe blonde pe forumul asta, ce ar fi sa deschidem un subiect : Clubul blondelor..... unde putem veni cu fel si fel de sfaturi, pareri, "patzenii"....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

In multiplele mele teste (printre care si Silver Reflex de la Kallos) m-am decis sa raman la L'Oreal Professionnel silver.- il cumpar de la coafor.
Kallos - lasa parul prea mov, insa in plus mie nu mi s-a potrivit nici ca sampon in sine(mi se parea unsuros).

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Aoleo..a luat foc subiectul asta..:)) Ne muta moderatorii la "prieteni dintotdeauna" sa infiintam un club..:)..al blondelor:)

M-am mai obisnuit cu mov-ul asta..dar nu sunt impacata ...

Am sunat la coafor sa intreb exact cum se numeste smecheria aia....si daca-mi vind si mie o sticloanta..se numeste intr-adevar L'eau d'argent..cum au spus si fetele mai devreme...doar ca nu vor sa-mi vanda...cica-i de uz profesional..bla-bla..

Nu se gaseste oare pe nicaieri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Am o colega care are la par o superba nuanta de blon cenusiu. Am intrebat-o cum face si mia spus ca se vopseste blonda (mi-a marturisit ca si ea iese blonda ca puiul ) dupa care isi da cu nuantator de la Palette, sunt in niste tuburi mov, ca de sampon, mai micute asa, si este unul gri argintiu. Oricum ei ii iese superb, exact un gri cenusiu, fara nici o tenta de mov. Am spus ca o sa incerc si eu sa vad cum e, insa nu am avut ocazia pana acum. Asadar se pare ca numai din vopsea este foarte greu sa iesi platinata. Cred ca numai daca nuanta naturala de par este deschisa, altfel fara un nuantator, un violet de gentiana ceva, acolo, nici o sansa.

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

HEI BLONDINELOR CE-ATI PATIT UNDE ATI DISPARUT TOATE ? SPER CA NU VA-TI FACUT NEGRE?VAI CE NECAZ PE MINE AM FOST LA COAFOR LA TUNS DOAMNE CE MI-A FACUT AIANOROC CA NU MI-A TAIAT MULT DIN LUNGIME,ORCUM AM LUAT EU FOARFECA SI DAI LA INDREPTAT ,ASA ZISA COAFEZA CU STUDII PE NU STIU UNDE MA TUNS INTR-O PARTE MAI PUTIN SI IN ALTA PARTE MAI MULT.ASTA E .NOROC CA MA MAI PRICEP EU CAT DE CAT.

Mergi la inceput