Intrebare pt. blonde

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Inga spune:

Stiu ca la coafor ii spunea eau de arjent-apa de argint,nu sunt sigura ca am scris bine in franceza,si era o combinatie de violet de gentiana cu albastru de metil.Dar nicio coafeza nu a vrut sa imi spuna cate picaturi din fiecare si la ce cantitate de apa se pun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Dragelor...
AM cumparat violetul...care-i proportia??? (de amestec apa-violet)?
La kallos n-am ajuns sa iau sampon nuantator si in supermarket nu am gasit..deci probez violetul azi...O lingurita la 1 litru de apa- ajunge?

Sotul meu se amuza si-mi spune "la cat esti de blonda putin mov n-o sa-ti strice":)

Eva...-mi-am adus aminte ca in liceu mi-am dat la un moment dat cu "albastru de metil"...eram verde..si la spalat devenea incet si sigur verde-galbui..(eram satena pe atunci)..

Azi "bagam putin mov"..deci ..care-i proportia...

Pupici,
Mama_lui_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inga spune:

eu cred ca e mult o lingurita la un litru,incearca cu cateva picaturi.

Mergi la inceput

Gata...ne vedem peste juma de ora..ma duc sa prepar...
Pateaza unghiile, mainile..pun manusi?

Mergi la inceput

Hai ca am comis-o..si nu a durat decat vreo 20 de minute..Mi-am pus repede uscatorul in cap sa vad ce a iesit (de regula nu-l usuc cu uscatorul..)

Deci...cred ca numai mie mi se putea intampla sa-mi iasa o ciudatenie..Pe "fostele" suvite (nu le mai am de mult timp, dar ele inca se duc primele la spalat)..am iesit ceva ce bate clar spre mov, restul..s-a "platinat" intr-adevar..Arata.."interesant" si are mov atat cat imi trebuie:)

Concluzia - practica e mama invataturii..10 picaturi la 1 litru a fost prea putin, asa ca am mai facut o "transa" cu 20 de picaturi/litru..cred ca 30 picaturi (cumulate) - inseamna cam mult (dar decent..:)..Cada (acrilica) e mov si plina de stropi mov, castronul galben(de pastic) e mov, ce s-a prelins pe mine si pe fata e mov, prosopul e si el mov...

Per ansamblu..e rezonabil...a se citi - pot sa ies din casa si sa ma consolez cu "se duce la spalat"..Doamne ..bine ca n-am pus si albastru ca aveam si din ala in casa, dar m-am oprit in ultimul moment..

PS - mi se pare mie sau sunt varfurile cam "sifonate" dupa operatiune..desi mi-am dat inainte cu balsam?!

Va pup,
mama_lui_Alex ( o mova:))..sau o blonda mov:)?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Hai ca si eu sunt blonda si facem club. Voiam sa spun Eau d'argent, da' mi-o luarti inainte.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

quote:
Originally posted by Criss75

Incearca cu incredere samponul gri reflex de la Kallos. O sa fii incantata de rezultat.
Dupa ce iti speli parul, iti pui putin sampon Kallos in palma, freci bine parul si stai asa cu spuma pe cap vreo 5 minute, dupa care clatesti. Nu e nevoie sa faci acest lucru la fiecare spalare, doar la a doua sau a treia spalare si ai sa vezi reflexele gri argintii pe care le obtii si la coafor.

io dupa ce il folosesc parul are nuante de MOV..
Unde gresesc?
Sa stau mai putin de 5 min.???

PERLUTZA sufletzelul meu!

V A
copilutz'-> Mama diminutivelor

Mergi la inceput

Cred ca-i vorba de "intensitatea" blondului..

Eu sunt un "blond aluna" cu niste "foste" suvite..Suvitele (care evident se "spala" mai repede) au prins spre mov..restul e usor "platinat" - adica ceea ce-mi doream..
Cu cat e mai deschis cu atat cred ca prinde mai tare movul..

PS - pana la urma, constat ca-i chiar satisfacator -spre bine rezultatul..asta dupa ce m-am tot dus la oglinda din 10 in 10 minute..cred ca m-am obisnuit deja..:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mama lu alex, chiar daca te-ai dat mai tare nu are nimik, data viitoare cand te speli se mai spala din el si si ramane!! eu am fac o data l 3-4 spalari.

copilutzu, eu cand foloseam samponul de la kallos nu il lasam deloc pe par....adik nu stateam cu el in cap si am spalam si apoi il clateam! intr-adevar samponul ala parca in unele locuri prindea mai tare in altele mai deloc....:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

cred ca prinde mov pe suvitzele de colorate....

PERLUTZA sufletzelul meu!

V A
copilutz'-> Mama diminutivelor

Mergi la inceput