Intrebare pt. blonde
Raspunsuri - Pagina 2

Inga spune:
Stiu ca la coafor ii spunea eau de arjent-apa de argint,nu sunt sigura ca am scris bine in franceza,si era o combinatie de violet de gentiana cu albastru de metil.Dar nicio coafeza nu a vrut sa imi spuna cate picaturi din fiecare si la ce cantitate de apa se pun.

mama_lui_alex spune:
Dragelor...
AM cumparat violetul...care-i proportia??? (de amestec apa-violet)?
La kallos n-am ajuns sa iau sampon nuantator si in supermarket nu am gasit..deci probez violetul azi...O lingurita la 1 litru de apa- ajunge?
Sotul meu se amuza si-mi spune "la cat esti de blonda putin mov n-o sa-ti strice":)
Eva...-mi-am adus aminte ca in liceu mi-am dat la un moment dat cu "albastru de metil"...eram verde..si la spalat devenea incet si sigur verde-galbui..(eram satena pe atunci)..
Azi "bagam putin mov"..deci ..care-i proportia...
Pupici,
Mama_lui_Alex

mama_lui_alex spune:
Gata...ne vedem peste juma de ora..ma duc sa prepar...
Pateaza unghiile, mainile..pun manusi?

mama_lui_alex spune:
Hai ca am comis-o..si nu a durat decat vreo 20 de minute..Mi-am pus repede uscatorul in cap sa vad ce a iesit (de regula nu-l usuc cu uscatorul..)
Deci...cred ca numai mie mi se putea intampla sa-mi iasa o ciudatenie..Pe "fostele" suvite (nu le mai am de mult timp, dar ele inca se duc primele la spalat)..am iesit ceva ce bate clar spre mov, restul..s-a "platinat" intr-adevar..Arata.."interesant" si are mov atat cat imi trebuie:)
Concluzia - practica e mama invataturii..10 picaturi la 1 litru a fost prea putin, asa ca am mai facut o "transa" cu 20 de picaturi/litru..cred ca 30 picaturi (cumulate) - inseamna cam mult (dar decent..:)..Cada (acrilica) e mov si plina de stropi mov, castronul galben(de pastic) e mov, ce s-a prelins pe mine si pe fata e mov, prosopul e si el mov...
Per ansamblu..e rezonabil...a se citi - pot sa ies din casa si sa ma consolez cu "se duce la spalat"..Doamne ..bine ca n-am pus si albastru ca aveam si din ala in casa, dar m-am oprit in ultimul moment..
PS - mi se pare mie sau sunt varfurile cam "sifonate" dupa operatiune..desi mi-am dat inainte cu balsam?!
Va pup,
mama_lui_Alex ( o mova:))..sau o blonda mov:)?!

ellej spune:
Hai ca si eu sunt blonda si facem club. Voiam sa spun Eau d'argent, da' mi-o luarti inainte.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

copilutzu spune:
quote:
Originally posted by Criss75
Incearca cu incredere samponul gri reflex de la Kallos. O sa fii incantata de rezultat.
Dupa ce iti speli parul, iti pui putin sampon Kallos in palma, freci bine parul si stai asa cu spuma pe cap vreo 5 minute, dupa care clatesti. Nu e nevoie sa faci acest lucru la fiecare spalare, doar la a doua sau a treia spalare si ai sa vezi reflexele gri argintii pe care le obtii si la coafor.

Unde gresesc?
Sa stau mai putin de 5 min.???
V A

copilutz'-> Mama diminutivelor

mama_lui_alex spune:
Cred ca-i vorba de "intensitatea" blondului..
Eu sunt un "blond aluna" cu niste "foste" suvite..Suvitele (care evident se "spala" mai repede) au prins spre mov..restul e usor "platinat" - adica ceea ce-mi doream..
Cu cat e mai deschis cu atat cred ca prinde mai tare movul..
PS - pana la urma, constat ca-i chiar satisfacator -spre bine rezultatul..asta dupa ce m-am tot dus la oglinda din 10 in 10 minute..cred ca m-am obisnuit deja..:)

bb_yasmi spune:
mama lu alex, chiar daca te-ai dat mai tare nu are nimik, data viitoare cand te speli se mai spala din el si si ramane!! eu am fac o data l 3-4 spalari.
copilutzu, eu cand foloseam samponul de la kallos nu il lasam deloc pe par....adik nu stateam cu el in cap si am spalam si apoi il clateam! intr-adevar samponul ala parca in unele locuri prindea mai tare in altele mai deloc....:)

copilutzu spune:
cred ca prinde mov pe suvitzele de colorate....
V A

copilutz'-> Mama diminutivelor