The best of aug-sept-oct 2004 (123)
Raspunsuri - Pagina 9
lorena_andreianu spune:
si
la toate de la noi.
Danina, si mie mi-au placut pozele voastre. Fiecare oras are "charmul" sau si Roma nu se exclude. Din pacate, eu nu am fost inca sa-l vizitez... e totusi distanta ca de aici in Romania... Adevarul e ca si eu culpabilizez daca fac ceva fara fiu-meu... asa te inteleg perfect cand spui ca iti pare rau ca nu ati luat-o si pe Dienuta. 
quote:
Originally posted by Naty
Noi planuim sa mergem la vara o saptamana in vacanta doar noi doi, nu ne-am hotarat - Roma sau Paris. Dar acum dupa ce am vazut pozele Daninei parca as vrea mai tare la Roma.
Raluca, vrei si poze cu Parisul?
Ioana, pupici piticotilor tai!
O zi buna la toate!
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
ana_a spune:
Salut!
Ieri au sunat de la clinica sa mergem la vaccin....
Sa ne tineti pumnii!!
roandre, cum a trecut vaccinul?cum a reactionat Alexia???Eu sunt tare ingrijorata ca o sa se sperie si nu vom mai putea comunica la fel de usor cu doctorii...deocamdata Stefan e foarte comunicativ, sta cuminte la consultatie, chiar tuseste daca il pune dr sa tuseasca![]()
Eu i-am spus de ieri ca vom merge la d-na asistenta sa-i faca un vaccin ca sa-i scoata microbii din burtica
asta pentru ca mai baga in gurita fel de fel de porcarii...constient fiind ca ii papa microbii gatuletul si burtica....
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
nature spune:
Hello si de la noi! Danina, ce dor mi-ai facut...dor de duca
. Naty, pai si noi tot la o sapt in Paris ne gandeam, pentru la vara.
Ana, succes la vaccin. Pufy, sar'na de intrebare: eu ca o floare, Ilinca ma pupa pe burtica si ii canta lui BB Matei ( nu stim dc e baietel sau fetita, dar ea pare a fi convinsa ca e baietel), eu mor de somn si de lene...Toate bune pe aici, Slava Domnului.
Lorena, ati scapat de antibiotic sau nu inca?
Va pup
Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si BB2 on his way ( DPN 09.09.2007)
http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums
Naty spune:
Neata!
Ioana merci de intrebare, eu vad ca nu mai sfarsesc cu raceala, de abia imi trecuse si azi dimineata iar m-am trezit cu nasul curgator. Si-mi curge intr-una ...
Din fericire, Ioana e mai bine.
Lorena
pai tocmai asta e dilema, ca mie-mi place si Parisul mult ... Octavian nu a vazut nici unul din cele doua, deci ii e egal.
Patrice poate organizam ceva impreuna. ![]()
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
lorena_andreianu spune:
Pupici si de la noi.
Patrice, fiu-meu e pe antibiotic pana luni... 8 zile, deh... si asa ne chinuim ca nu vrea deloc sa ia "camentu" ca e "yack"... 
Va dau intalnire la toate la Paris, daca veniti in vara!
Noi ne-am decis sa venim acasa de Pasti; abia astept!
O zi buna la toate!
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
danina spune:
Lorena da cum sa nu eu sunt prima
. As vrea din suflet sa ajung anul asta si in Paris, eu am mai fost in Franta insa nu am reusit sa vad Parisul ci numai de la Lyon in jos.
Naty da intradevar sunt locuri cu multa istorie si ai ce vedea. Noi nu cunoastem pe nimeni in Paris asa ca daca va duceti si gasiti vreun hotel bun sa imi zici si mie. De fapt sunt cateva pers dar asa la a 3-a persoana si nu vream sa deranjam ![]()
Maine dimineata plecam in Poaiana Brasov pt weekend, avem ziua cumnatelului si suntem invitati insa sa vedem cu codul asta galben. Suntem asa obositi ca sunt in controale la firma si nu prea ne ardea de iesit dar cine stie poate ne si odihnim.
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDIUTZA
anielas spune:
Neatza dragelor!
Sper sama iertati ca am absentat atat... sa stiti ca v-am urmarit din umbra...si v-am vazut toate pozicile..absolut minunati sunt toti ingerashii nostri
Am vrut sai fac si eu Inei niste poz noi..dar se pare ca e cedat camera foto
.
Naty, Danina-vad ca deja va faceti planuri de vacantza...super frumos...eu as vrea la vara sa o iau si pe Ina cu noi..aveti idee cam care e procedura pentru ai face pasaport individual?
Despre noi acum: eu si Stefu am fost o saptamana la ski..a fost tare frumos..dar mi-a fost dor tare de Ina..si mai ales cand vedeam cate locuri frumoase erau si pt ea..chiar mi-a parut rau ca ea nu-i..dar era imposibil sa si skiem cu ea acolo...asta e..sa mai crestem putin.
Ina este bine...putem spuneca am reusit sa scapam e bibi, destul de usor zic eu...vorbeste mult..dar inca spune ff multe cuvinte pocite..si e o mica artista ..in fiecaresearavrea sa pictam, coloram sau sa decupam si lipim forme din hartie autocolanta...
Va pupic dulce..multa sanatate tuturor bolnaviorilor..
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

CRISMIR spune:

Am avut probleme cu netul,uffffffff!
LORENA
si sanatate la puiut!...noi suntem bine,Robert e super incantat cu gradinita,nu mi-a plans nici macar 5 minute...m-am bucurat mult,seamana cu mine
,macar atat
...am avut si noi probele cu virusul stomacal,dar acum suntem bine,toti din casa am vomat si diaree...a trecut insa.
Mei fetelor da voi faceti vaccine acum?!...aici nu se mai fac de la 2 la 4 ani...am scapat
Avem si noi poze de la Orlando,de la Disney la semnatura.
In rest nimic nou...am sa urez de pe acum LA MULTI ANI DANIELA!...sa fii fericita si sa ai parte de bucurii alaturi de cei dragi tie!

si multe
...nu stiu daca mai apuc sa intru pana pe 27.
la toata lumea si sanatate!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url
belle_vue spune:
Fete dragi, vreau sa va spun ca am nascut natural pe 19 feb, o fetita de 3750g si 56 cm, cu scor apgar 9. Nasterea a fost cu destule peripetii, dar s-a terminat cu bine. Ne-am intors acasa si ne straduim sa stabilim un ritm. Fata e bine, mananca bine, doarme (se cam freaca seara pana foarte tarziu, dar sper s-ai mai schimb apucaturile), eu am avut cateva zile cam rele fiindca am venit din spital cu o infectie urinara rea de tot si urcata in rinichi (pielonefrita) care imi dadea febra mare de tot. Intr-o noapte am facut 42 si am luat-o pe campii... Doctor de urgenta, consultatii, tratament cu antibiotice cu pumnul. Acum imi e mai bine.
Sunt insa foarte amarata din cauza lui Theodor care a venit de la gradi cu o conjunctivita crancena si tratamentul pare ca nu are nici un efect. El e topit dupa sora-sa si ar sta numai cu ea, ar mangaia-o si inveli-o si dezveli-o etc in permanenta si eu nu pot sa-l las din cauza ochilor... Plus ca n-am suficient timp pt el si sufera (nu de gelozie, ci pur si simplu fiindca are nevoie de mami).
danyce spune:
Belle_vue, felicitari pt d-ra mica! Sa-ti traiasca papusica si sa va faca fericiti mereu, alaturi de fratiorul ei drag! Sper sa-i treaca conjunctivita cat mai repede lui Theodor ca-mi inchipui cat de neplacut poate fi!.
Danina, superbe pozele! Chiar ca m-as duce si eu la Roma.
Cui ii este dor de Paris, voilá inspiratie
.Asta pt ca citesc cat de nehotarate sunteti. Eu as merge la Paris in fiecare an, dar sunt atatea alte locuri care ma intereseaza, asa ca anul asta cred ca... pauza Paris, desi nu chiar pauza Franta
, ca tot fac eu cumva sa ajung macar pt un weekend mai lung pe plaiuri frantuzesti...cam pe la vara cred.
Lorena, si eu merg de Pasti in Romanika, dar numai cu Alma si cu socrella ca sotul nu poate sa-si ia concediu atunci. Am o curiozitare, Lorena: tu mergi cu avionul sau cu masina??De fapt tu mergi la Bucuresti, e alta mancare de peste... Stii de ce intreb? Pt ca eu o sa zbor la Budapesta , iar la aeroport o sa ne astepte o masina, care o sa ne duca la Sighet, de unde sunt ai mei. Problema pe care mi-o pun e urmatoarea: cum fac eu sa o transport pe Alma in siguranta, adica neaparat in scaun de masina adaptat varstei ei??? E aproape exclus sa ii car ditamai scaunul ei de masina pe avion ca o sa am bagaje destule. Scaunul ei e demontabil si mai incolo as putea folosi doar partea de dedesubt a scaunului, care e usor de transportat....da, dar asta e valabila doar de la 15kg in sus sau de la 3 ani jumate cel putin.Vreau sa spun ca toata lumea din Ro ma crede paranoia cand insist asupra scaunului astuia de masina, ba mai mult...nu stiu nici macar la ce fel de scaun ma refer. Tare ma bate gandul sa pun pe careva din Ro sa cumpere un scaun, dar ma intreb de unde...sa-l puna in masina care ne va astepta la aeroport.Mai meditez![]()
Alma a fost bolnavioara, a avut febra 39.8, 3 zile nu a fost la cresa si a stat cu soacra, care soacra parca nu avuse copii mici la randul ei candva. A fost nevoie sa-i fac un grafic cu cresterea temperaturii, sa-i desenez pe grafic momentul cand se impunea administrarea de supozitor paracetamol, sa-i explic utilitatea siropului de tuse si a celui de nas, plus a picaturilor de eucalipt (ii pun astfel de picaturi pe pijama cand doarme ca sa-i ramana nasul desfundat, sa poata respira). Exact ca la copiii mici i-am explicat totul si am insistat sa-mi respecte indicatiile pt ca aici e o alta mentalitate (adica poate fi copilul super gripat, nu fac ei absolut nimik, ii pun in pat si gata...pauza totala: nu tu picaturi, nu tu paracetamoale, nada de nada). Nu mai spun ca la medic nu ai ce cauta daca nu a avut copilul cel putin 3 zile febra...In fiecare zi mi-am stresat soacra cu telefoane si am pus-o sa-mi faca raport, negru pe alb pe hartie
: adica temperatura d-rei din 2 in 2 ore, cand i-a dat paracetamol supozitor, cand a pus-o la nani, cate lichide i-a dat, etc...ca sa ma asigur ca imi respecta indicatiile.
Acum i-a trecut d-rei si zburda prin casa, e smechera ca intodeauna, insa mi-a pasat raceala mie. Asa ca eu ma lupt acum cu tusea, nasul infundat si febra (ieri nu am mai mers la servici din cauza ca aveam febra mare). Maine cica am prima tura de invitati in contul zilei mele, dar nu stiu cat de prezentabila voi fi
.
Mirela, merci mult!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei