The best of aug-sept-oct 2004 (123)
Raspunsuri - Pagina 8
herra spune:
quote:
Originally posted by LiliaToma
Herra, ce mai face Vladut cu ochisorul? sper ca nu a avut nici un rezultat urat ca s-a dat cu parfum.
o, sper ca nu, oricum nimic vizibil...asteptam primavara sa merg cu el la oftalmolog pt copii - pt ca imi era frica de viroze...
........................
dar intre timp a racit, nu mai scapam de muci si de tuse de o saptamana.
.........................
are si "prurigo strophulus" pe fond atopic - adica bubite pe corp, nu se stie de la ce.
trebuie in concluzie sa merg cu el la alergolog, dar mai urgent la dermatolog.
pt ca trei dintre bubite s-au marit, s-au schimbat la culoare...si o doctorita mi-a zis ca ar putea fi "urticarie pigmentara" sau "mastocitoza" - o boala rara despre care am cautat pe net si m-am ingrozit.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
pufymic spune:
Herra
....va tin pumnii sa nu fie asta diagnosticul.....
!
Timea am vazut pozele voastre: superbe fetite! Si ce bine seamana una cu alta!Sunteti o familie tare frumoasa!
Eu
herra spune:
multumesc, Ioana. ![]()
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
pufymic spune:
Herra
!Va fi bine!TREBUIE sa fie bine!
Avem poze www.pufymic.info/thumbnails.php?album=32" target="_blank">NOI
Eu
nature spune:
Herra, sanatate lui Vladut! Naty, voi cum mai sunteti? Timea, super dragute fetitele tale, si ce vacanta.....Bravo voua!Pufy, ai tai sunt mortali, ca deobicei!
Noi suntem OK, Ilinca a mai dat mici semne de febra dar le-am innabusit rapid, duminica am fost la Muzeul Antipa si a fost un mare succes, i-a placut mult, alerga dintr-un colt in altul, nu stia la ce sa se uite mai intai....A cazut lata dupa treaba cu muzeul! Aseara era in verva, imi tot povestea de iguane si pesti...
si de bucurie m-a pus sa-i fac tort, i-am aprins si o lumanare, i-am pus si artificii la tort, am cantat " Multi ani traiasca" fara sa avem motiv special 

ideea e ca tort fara " La multi ani" sau fara nunta nu se poate, si decat sa mai facem inca o data nunta mai bine mai cantam de nebuni " la multi ani " fara vreun motiv anume!!!!

. A vrut sa verse si o lacrima ca am uitat sa luam si sampanie de copii, dar i-a trecut repede
.
Va pup
Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si BB2 on his way ( DPN 09.09.2007)
http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums
Naty spune:
Salut!
Patrice merci de intrebare, suntem ceva mai bine. Dar eu am bolit tot weekendul si acum sunt super obosita si am de lucur muuuult
.
Deci a fost frumos la Antipa. Imi pare rau ca nu am fost si noi.
Herra tinem pumnii sa fie totul OK.
Ioana ti-am vazut puiutii scumpi.
Timea ce-mi place de fetele tale! Si ce vacanta super!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
lorena_andreianu spune:
Fetelor, multumim de ganduri. Fiu-meu a scapat de gripe si alte alea, am scapat si noi (ca ne-a transmis-o si noua) si acum el e iar bolnav... are otita... iar antibiotic...
L-am dus la gradi, cu toate ca eu sunt in vacanta; sa mai pot face si eu una-alta pe acasa.
Timea, am vazut pozele voastre din Cuba. Foarte frumos si domnisoarele asa mari... si ce seamana intre ele... 
Ioana, le-am vazut si pe ale voastre. M-a distrat Alesio cand il scria pe tati pe frunte. Deja imi faceam scenarii cu ce a urmat. Ne poti spune tu reactia lui tati?! Ce mare a crescut si Nicolas... iti vine sa-l mananci! are niste picioruse foarte dolofane, de-mi vine sa-l musc!
Si ce fericiti sunt ei amandoi...
Cristina, numai bine lui Vladut! 
Ana, am aflat si de manuta lui Stefanel. E mai bine acum, nu?!
Vorbeati de vaccine. Aici nu mai e nici un vaccin de facut la 2 ani jumate... am scapat. Poate inainte de a intra la camin o sa ne ceara... deocamdata nu avem nimic in tabel.
Lilia, felicitari Ameliei pentru mers.
Mirela, cum ii mai merge lui Robert la gradi?! Tu cum te simti?!
Mihaela, mult succes in continuare cu Alexia. Eu iti sugerez sa o dai la gradi. Face minuni colectivitatea. 
Belle vue, ai nascut?!
O saptamana buna la toate!
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
danina spune:
TIMEA am vazut si pozicile voastre din vacanta superbe parca e paradis. Cred ca piticele s-au simtit grozav acolo de fapt se si vede.
Am revenit si eu din vacanta, mai mult obosita decat fresh ca sa spun asa. Am avut multe de vizitat si e cam obositor sa le parcurgi pe toate. In rest a fost tare frumos chiar mi-a placut orasul se aseamana cu Bucurestiul ....
dar nu la curatenie. Pe strazi mandarine si lamai in voia cea buna nu cred ca la noi ar sta asa si inca ma mir ca acolo sunt ff multi romani. Spre surprinderea mea sa vedeti cat de mica e lumea asta, m-am intalnitin metrou in Roma cu o vecina din fata curtii lui maicamea de la tara, am inlemnit cand am vazut-o si ea la fel nu ne mai vazusem de cand am terminat eu liceul.
Toti au fost ff amabili, ma refer la italieni cei care au auzit ca venim, toti doreau sa ne cunoasca la un moment dat nu mai faceam fata la invitatii la masa si am mancat de am pus 3 kg +...
Insa am si o amintire trista, in viata mea nu mi s-a furat telefonul, insa il aveam pe cel cu roming de Romania si era nou de 2 sapt un SonyEricssson. Avem o multime de poze facute cu el si le-am pierdut, am plans de ciuda si banuiesc pe o fata care e romanca care dupa ce am plecat noi a anuntat ca tb cineva sa ii aduca un tel performant cu camera foto. Noi nu am spus tot asa ca sa descoper cine e faptasul, dar daca apare ma urc in avion si o strang de gat nu alta.
Pitica a fost cumintica, numai ca nu prea a vrut sa vb cu noi la tel ca sa ne simtim prost ca nu am luat-o cu noi si chiar mi-a parut rau.
Am si cateva poze din capitala Italiei POZE ROMA 2007
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDIUTZA
Naty spune:
Neata!
Danina ce bine de voi ca ati fost la Roma! Ti-am vazut pozele si asa un dor mi s-a facut sa merg si eu ... Mie una imi place Roma la nebunie, cred ca mi-a placut cel mai mult din toate orasele vazute.
Noi planuim sa mergem la vara o saptamana in vacanta doar noi doi, nu ne-am hotarat - Roma sau Paris. Dar acum dupa ce am vazut pozele Daninei parca as vrea mai tare la Roma.
scuze pentru off topic
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
pufymic spune:
Salutare fetelor!
Danina super pozele!Ma bucur ca v-ati simtit bine!
Nasoala faza cu telefonul.....
Lorena multa sanatate piticului....of ce nasol e cand sunt bolnaviori...
!
Reactia lui Ovi a fost ok(s-a distrat si el
) ca nu se supara pe Alesio mai defel, oricate prostii ar face
....
Raluca cum te mai simti?Ioana ce mai face?
Patricia cum te simti?Cum e burtica???Ilinca???
Restul fetelor?????
Noi suntem bine, sanatosi, iubareti nevoie mare(cum se vede si in poze), Alesio vorbeste aproape corect-corect.....dar mai are momente cand zice ca el e mic si se prosteste si poceste cuvintele.....dar in continuare nu-l pronunta pe R.
In rest distractie maxima
!
Eu