** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (23)
Raspunsuri - Pagina 3
andradap spune:
Eimotto, lista cu numere de telefon nu este gata... Deocamdata am reusit sa adun doar 20 de fete... pe care le-am trecut in lista cu numere de telefon...
Voi enumera aici cele 20 de fete care deja au trimis numarul de tel... Restul puteti s-o faceti pe adresa comuna: mai_iunie2007@yahoo.com
Asadar...sunt deja pe listutza:
Cristinamaria,Corap,dideip,Vali5,andradap,eimotto,Mica0307,Vas,Tamaraspt,Piticasigogosica,FlorentinaRoman,Mihamora,Poohy,Pauly,Ralucami,moko,Msemcu,Petit Ange,Kay,Sobi (suntem trecute in ordinea DPN-urilor)
POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 25+ cu Antonio
eimotto spune:
Fetele eu probabil o sa nasc prin aprilie, ca tre sa fac cezariana si tre sa o fac inainte de DPN. b Si apoi mai e si placenta asta a mea care nu se stie cat tine (io ma rog de ea sa reziste)... Da eu cu voi raman:d
Mamica de Iulia (06.02.2004) si 25+
mica0307 spune:
Pauly si mie mi-a modificat dr DPN ultima data cand am fost la eco. Adica in loc de 17 mai a devenit 13 mai. Da in listuta nu am schimbat pentru ca, probabil, de fiecare data cand mergem la eco o sa se mofidice in functie de cat e de dezvoltat bebe.
Mica 24+
Poze
pauly spune:
mica la mine ii asa de la 14 sapt...iar daca am vazut ca se mentine cu o sapt mai mare...mi-am facut bucuria de a-mi modifica DPN...ma bucura gandu ca sa putea naste un pic mai devreme..nu de alta ca sa-mi vad puiul.
sobi .
20+Riana Alessya
poze
andradap spune:
Eimotto... si la mine e posibil sa nasc mai devreme din cauza ca:
1.) Chiar sunt nerabdatoare si presimt ca il voi influenta si pe puiul meu cumva ;
2.) Si eu am placenta putin cam maturata... dar nu asta e suparare!!! Rezista ea, sunt sigura... Eu sunt cea care nu rezist de atata nerabdare!!!
POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 25+ cu Antonio
ancamari spune:
Am citit tot ce ati scris dar uite ca am fost iar la doctor si dupa aia am luat (singura, pe jos, inte 9 si 10 aseara) toate farmaciile de pe Magheru cautandu-mi antibioticele prescrise pt ureaplasma (care nu a trecut in urma celor doua ture de antibiotice luate pana acum). Toata familia mea si prietenii au apelat la toate cunostintele lor si am racolit tot Bucurestiul cautand amaratele de antibiotice. Nu am avut succes. Nasol e ca alt tratament nu-mi mai prescrie dr pt ca am epuizat medicamentele trecute in antibiograma. Asa ca sunt intr-o stare foarte proasta. Mi se pare penibil ca in lume (medicamentele sunt produse in Germania, respectiv Franta) sa existe tratament pt ureaplasma si in Romania sa nu fie disponibil. Si eu sa stau cu inima cat un purice ca mi se pot rupe membranele in orice moment (ceea ce duce la o tragedie). Si totusi trebuie sa ma mobilizez, sa par calma, sa ma duc la serviciu si sa fiu competenta, sa incerc sa nu ma stresez, etc.
Va rog sa mai intrebati in jur cine s-a mai confruntat cu ureaplasma rezistenta la azitrox si claritromicina (asta am luat deja) si sa ramana cu ea in organism pana la nastere.
Medicamentele pe care trebuie sa le iau si le caut sunt: WILPRAFEN (contine JOSAMICINA) sau PYOSTACIN (contine PRISTANIMICINA).
Poate aveti cunostinte prin farmacii si reusiti sa aflati ceva. Multumesc oricum.
Anca, 24+ Andrei Cristian
eimotto spune:
Anca. Baga si tu un concediu medical de cateva zile ca sa te linistesti. Apoi incearca sa dai sfoara in tara si sa postezi despre medicamente si la alte topicuri. Dar la farmaciile alea nu ai reusit sa vb cu vreun sef, ceva ca sa comande special? Sau pe dr. nu l-ai intrebat daca nu are cum sa te ajute? Sau vreun prieten in strainatate? Imi pare rau ca nu cunosc pe nimeni in domeniu dar poate maine apare de undeva medicamentul ala.
Mamica de Iulia (06.02.2004) si 25+
miniuta spune:
anca, imi pare tare rau pentru necazul asta. vorbeste cu doctorul si spune-i ca nu gasesti medicamentele, sa vezi ce solutie iti ofera. sper sa treci de criza asta fara ca sa iti pierzi capul si nervii.
eimotto, fiind vorba de antibiotice, nu stiu daca un prieten din strainatate ar putea-o ajuta, pentru ca aici astea nu se elibereaza decat cu reteta. ar putea-o ajuta daca prietenul ar fi doctor si i-ar scrie si reteta...eu de ex i-as cumpara medicamentele, dar stiu ca fara reteta ma duc degeaba la farmacie.
just free your mind, and the rest will follow
ancamari spune:
Multumesc dragele mele, asa este ca in strainatate nu-ti da nimic fara reteta, am verificat deja.
Iar doctorul nu are ce altceva sa-mi mai prescrie, am discutat deja aseara cu el. Ideea e ca daca nu gasesc medicamentele nu mai iau nimic si ma rog sa nu se intample ce e mai rau.
Pur si simplu e groaznic sa stii ca nu poti face nimic.
Am citit pe forum despre o fata care a fost cam in aceesi situatie (ureaplasma nu a cedat) si i s-a rupt apa la 35s dar a fost ok.
Am gasit si destule exemple de sarcini pierdute in diferite saptamani din cauza asta (ureaplasma).
Am intrebat dr ce sansa ar avea copilul daca se naste prematur si mi-a zis ca ar fi bine sa nu se intample sub 32s pt ca pana atunci in general sansele sunt minime, cam dupa 32s se poate face ceva astfel incat copilul sa reziste. Deloc incurajator, ce sa mai zic.
Anca, 24+ Andrei Cristian
corap spune:
ancamari, mai scrie pe la alte topice, mai ales la "discutii generale", de medicamentele pe care le cauti tu.
alt sfat nu stiu sa-ti dau :( - imi pare rau
c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07