Nou stil de viata (125)
Raspunsuri - Pagina 23
nastad spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Fetelor eu sunt camsi nu mi-e clar: la ceaiul de musetel doar storci zeama de la o jumatate de lamaie sau o pui cu tot cu coaja? Raspundeti-mi si mie ca in seara asta vreau sa ma apuc de preparat. Multumesc!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Eu am pus 1/2 lamaie +1pliculetz ceai musetel si am turnat apa fierbinte peste ele.
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
andre_ea spune:
Deci pun cu totul. Multumesc!
Io am comis-o. A facut mama o musaca (mancarea mea preferata) si n-am rezistat si am mancat :(.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
mamica dulce spune:
buna fetele,cum merg dietele in weekend?
Cine mai tine pana la urma daneza si in ce zile sunteti?
Eu sunt in ziua 7-care mi se pare cea mai horror,mai ales ca e duminica si ma misc de pe o canapea pe alta.Azi e singura zi fara pranz,dar mi-am mancat deja cina
,adica miel.Am avut numai carne tocata peste care am pus sar si piper,am facut-o turtite si in tigaia gratar!Pentru cui ii place mielul-e delicios.Aveti insa grija ca se micsoreaza muuuult tare la foc,din 500 g de carne cruda am mancat vreo 6 turtite.Dar bune rau!!!
Poate diseara merg la piscina sa fac cateva lungimi,depinde de cat e de in forma juniorul,ca aseara n-a vrut sa adoarma pana la 1
si dimineata era drepti la 9
Va pup dragelor si tineti-va tare,maine e raportul.![]()
Portocalele,noi sper ca ne mentinem in top
Cu drag,Anca
ps.maine ma duc sa cumpar musetel si lamaie!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
puskin spune:
Buna seara fetele,
Cam slaba activitatea in weekend...ieri am alergat de nebuna cu sotul prin oras sa isi ia boxe si seara am fost la un party.
La party am papat conform Montignac si am baut 2 pahare de vin. Partea naspa e ca am mancat cam tarzior...
Astazi am facut curat prin casa ca era cam vraiste si am papat o friptura de vita care se topea in gura cu legume la gratar.
Am baut si 2 cafele si am mancat alune caju
...astea cred ca sunt abatere, tre sa studiez problema.
Diseara cred ca mananc ananas, ca tocmai am cumparat unul...si cam atat.
Sunt la menstruatie si ma cam dor ovarele si spatele, plus ca ma simt umflata cu pompa.
Mamica Dulce, normal ca ne mentinem in top
!
Pupici,
Ruxandra
Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce
Zuzilici spune:
Buan dimineata!
Puskin si eu am fost aseara la o petrecere si tot asa cam tarzior. Si eu tot la vin m-am dat chiar daca n-aveam voie. Am mancat carne cu legume si fructe cam dupa vreo 3 ore... de dans nebun.
Aseara cred ca dadeam jos cel putin 2 kile daca nu mancam si nu serveam decat apa cum imi propusesem de cand am plecat de-acasa. Dar sincera sa fiu n-am putut sa fac asta.
Eram pentru prima data in casa oamenilor si-as fi jicnit gazda daca nu serveam nimic, mai ales ca s-a straduit si-a gatit mancare chinezesca.
Dar nu m-am atins nici de orez si nici ce noodles. 
Ne-am intors pe la 3 noaptea, si-acum mi-e somn de pic. Azi am zi de relache!
Pana maine va
pe toate.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica
Indra spune:
A 4-a zi de Atkins se incheie cu succes si pt ca realmente as
pentru ceva dulce miine o dau pe crom forte!
I-am bagat gargaunele cu ceaiul lu' mama... sa vrdem ce o iesi.
Hai seara placuta!!!!
Dana & Anisia 
Zuzilici spune:
Asa, asa Indra ca tot ai pomenit de ceai, sa va zic si io ce-am patit cu el.
Am baut azi dimineata si-i asa de acru
ca m-a trezit dupa boala, cum ar zice uni.
Dar pana la urma dupa ce trece faza de soc, e chiar baubil.
Mamicutzo tie cum ti s-a parut?
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica
an-k spune:
In sfarsit am reusit sa citesc cam tot.
Indra, bine ai venit, esti in listuta. Spor la slabit!!!
Delidana, nu am intales prea bine la partea cu podiumul, ca nu te-am gasit in el
, la Roxana am modificat.
Mamica dulcee, asteptam pozele. Sa stapanesti sanatoasa scanerul!
Doina, merci pt diete, inca nu le-am citit, o sa trec acum peste ele.
Tzunii, esti
, de coma, intreb si eu ca celelalte fete(poate am sarit din gresala raspunsul) cum arata tipul unde a intrat Lola in apartament?![]()
Vad ca sunteti tare motivate, si va felicit, eu stau mai prost la capitolul vointa, mi-e frica de raportul de maine
, dar asta e incepe o noua saptamana cu rezultate excelente va fi
.
Pup toate fetele
Crystina, An-k, Olim, Andre ea si Cookie
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
an-k spune:
Indra, sa-mi dai data ta de nastere si a Anesiei (Bineantales, daca vrei) ca sa te pot trece in listuta cu zilele de nastere)
Cine mai doreste la serifie sa spuna sa complectam listuta!
Acum sa zic si eu cate ceva despre mine. Sunt o mamica tanara, Bianca a venit cand aveam 22 de ani si jumatate, sunt casatorita de 3 ani cu un om extraordinar... care din pacate nu ma prea sustine in lupta mea impotriva kilogramelor, adica e de acord ca e nevoie, dar de exemplu in seara asta a fost si a luat mancare chinezeasca, si surprize d'astea imi face des
. Sunt contabila (cu liceul economic), si am lucrat asa in ro. Aici ma kinuie olandeza asta pe langa care germana mi se pare mic copil. Fac un curs seral de cosmetica- anul doi deja(deci daca aveti intrebari
), Nu v-am zis de minunea mea Bianca, de aproape doi anisori, si pentru mine bineantales e copilul perfect
. Ieri a facut pentru prima oara la olita si de vreo doua saptamani spune ca o cheama Bia. Si ma opresc aici.
La diploma promit sa fac maine sau in seara asta daca reusesc, ceva modificari, tinand cont de sugestii. As vrea sa pun si o silueta acolo dar nu prea stiu cum... vad eu
Roxana, ok. deci raportul lunea viitoare?
Crystina, An-k, Olim, Andre ea si Cookie
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
mamica dulce spune:
fetele,am intrat sa va spun noapte buna si sa va tin pumnii maine la marea cantareala![]()
Zuzilico,inca n-am baut ceai de musetel,am scris ca vreau sa cumpar maine...da'chiar e asa de acru?Eu ma gandeam ca e mai mult amar de la musetelul ala statut..
Cu pozele,n-am reusit inca,il astept pe consort sa binevoiasca sa monteze scanerul..sper ca maine.
An-k,daca tot intri si la lista cu zile de nastere,pune te rog si pe printzul meu, Leon Marc Stephan ,zis si Mitza,nascut pe 1 decembrie 2002.
Indra bine ai venit!
Ce fain,vad ca aproape toata gasca a fost la party sambata seara,si sigridutza la fel,dar n-a apucat inca sa va spuna.Sambata viitoare ma duc si eu,numa' ca iar se nimereste ziua 12 de daneza,care-i pune si capac cred
Asa a fost si anul trecut
Va pup,pe maine!
Anca
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

si nu mi-e clar: la ceaiul de musetel doar storci zeama de la o jumatate de lamaie sau o pui cu tot cu coaja? Raspundeti-mi si mie ca in seara asta vreau sa ma apuc de preparat. Multumesc!