Mamici de ianuarie - februarie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TERBITZA spune:

Monikk, eu am luat o lingura cu ulei de ricin pe stomacul gol, la ora 23 iar dimineata la ora 3 au inceput contractiile, am pierdut dopul ,la ora 7.30 se rupsesera membranele si am pierdut apa.
Doctora imi recomandase tratamentul timp de 3 zile dar am reactionat dupa prima doza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Felicitari Cosmogirl!
Sa fiti sanatoase si tu si bebelina!

Monyk,va fi bine,stai linistita.Important e ca bb sa fie bine la monitorizare si nasterea se va produce...ori indusa,ori cezariana.Capul sus,ca o sa razi de perioada asta dupa ce vei fi cu bb in brate

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Noi ne pregatim de trezit si hranit. Nush daca nu cumva am uitat sa va zic, dar a luat deja 300 g in prina saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Monykk, suntem alaturi de tine! Nu te ingrijora, bebe n-o sa ramina acolo ;) Punem galeria la treaba? Pentru imbarbatareeeeee!!!

Mirandolina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

monykk sa stii ca si mie mi-a recomandat doctorul uleiul de ricin la prima nastere cand eram deja in saptamana a 42-a si au inceput contractiile. Nu a fost indeajuns dar a ajutat.

Hai sa-ti incepem galerie ca poate asa iese bebe mai repede!

Multa bafta!

Roxana, 37+

Mergi la inceput

Felicitari Cosmogirl!!!!!

Recuperare rapida si un bebe frumos si sanatos!

Roxana, 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Messa

cred ca e de bine...

Cam asa vad ca iau in greutate bebeii in prima luna: intre 3 si 4 sute de grame pe saptamana!

si noi am ajuns la peste 3.8 kg

Tot ce sper este ca si eu sa scad cel putin cu cat creste el in fiecare saptamana!!! Oricum burtica s-a tras, abia se mai zareste un pic...dar niste kg in plus tot mai sunt....asa ca luptam luptam - in curand ma gandesc sa incep abdomenele la domicil... ca pana la sala mai am vreo 2-3 sapt...

Hai Monykk curaj!! o sa fie bine!

Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Copila mea n-are somn, sta cu ochii maaaaaari si cauta cu privirea ce prinde si ea. Noroc ca nu plange si sta cuminte. Am zis sa va mai scriu ca de dormit n-are rost, ca peste 1/2 de ora trebuie sa pape iar asa ca ...

Felicitari Cosmogirl , sa-ti traiasca micuta Emma Sofia!!!

Messa - 300 de grame e super!!!! S-o tineti tot asa :-) E clar ca lapticul tau e bun.

Anca - regimul scris de tine e super, e bun si ca regim de viata. Si eu slabeam foarte bine exact cu regulile scrise de tine. Zic la trecut pt ca acum n-am incercat nimic, sa-mi fie rusine!!!!

Katy- scump foc bebe Anelin!!!! Sa creasca mare si voinic!!!!

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

salutare fetelor,
nici la noi in casa nu se face prezent mos Ene, bebe sta cu ochii larg deschisi, da din manute si din picioruse, iar eu citeam din urma cateva pagini pe care le-am avut de recuperat.

noi avem botezul pe 10 februarie, si vroiam sa va intreb pe voi daca stiti cumva: apa in care ii baga preotul pe bebelushi e calduta sau rece?, fiindca eu personal am o frica teribila ca o sa imi raceasca copilul daca il baga in apa rece; oricum una peste alta sper sa iasa bine totul...

va pup Mary si Erik (23 dec 2006)

Mergi la inceput

Marybell, stai linistita ca se incalzeste apa! Sigur o sa fie frumos! Petrecere frumoasa!

Vad ca deja unele mamici se pregatesc de botez, in timp ce altele... de abia asteapta sa-si vada bebelusii!

Bafta la toata lumea,
Roxana, 37+

Mergi la inceput