Bucurii de sept-oct 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lili crezi c-o impresioneaza pe Vauva bruma noastra de zapada?
Ce linistit doarme Mathias in carucior... intre nametzi (daca se pot numi asa.)
Azi am iesit si noi o ora la plimbare. Frig nu era, puteam sta si mai mult.
Pun link cu poze pe prima pagina, numai trimiteti pe e-mailul comun fotografii cu titlu explicit. De ex, daca vreti sa facem albume pe luni , sa fie ceva de genul "X- bebelusul lui Y, la o luna". Daca doriti putem face cum am vazut la mamicile de ciresele(sau la piersicutze???) "Albumul degetelelor gustoase" "Primii dintisori"(asta pe masura ce apar) etc (orice idee vi se pare buna, albume "tematice" deci)

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Lili de acord cu parculetzul din spate de la Gulliver (fostul parc "Horia, Closca& Crishan")

puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Sigur n-o s-o impresioneze pe Vauva bruma noastra de zapada, dar macar am incercat sa ripostez.

Si mie mi-a placut mult modelul cireselelor, eu votez pro!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Am uitat sa va anuntam ca avem si noi poze pe care nu le-ati vazut, incepand cu asta

Eloise eu zic ca e mai buna a doua propunere a ta cea cu albume "tematice", dar sa vedem ce spun si celelalte fete.

MamiLili asa "nameti" (cum a spus Eloise) au fost si la noi azi, dar s-au topit

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Eloise da warp-ul e,eu ai zic viermele ca are 5 m.E super comd,l-a facut mama dintr-un mat elastic care nu l-a mai folosit ea la mirese.
Mirela asa e vb despre ce a spus Eloise mai demult.'
Ce invitatii se fac pe aici!

revin

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Am si io o intrebare off-topic: cine are aparat foto digital Kodak? Eu din asta am si face filmulete dar ies tare intunecate. Nu se vede aproape nik si nu mai stiu pe unde sa umblu prin meniu sa-l reglez. Ma gendesc ca poate mai are una dintre voi din asta si-mi spune si mie cum sa fac.
Va multumesc.

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Scumpik l-am vazut pe Luca cel dragut!
Din cate stiu cam toate aparatele fac filme intunecate daca nu asiguri luminozitate mai mare. Eu ti-as recomanda sa aprinzi mai multe becuri puternice cand vrei sa-l filmezi, sau filmeaza-l ziua cand e in camera vine lumina puternica de afara.

A sunat sotul la pediatra si i-a zis sa venim maine la 6... Intre timp Vladut a mai avut un scaun. Sotul n-a avut inspiratia sa intrebe ce facem cu copilul daca o tine toata ziua in acelasi ritm cu multe scaune. De mancat nu prea mananca. Am incercat sa-i dau ceai cu bibe si refuza. De altfel refuza absolut orice ii e servit cu bibe, chiar si laptele meu. Ce ma fac?

puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna fetelor,
nu am intrat de mult, am fost prinsa cu treaba,abia am mai citit nitel dar cred ca sunt cu 10 capitole in urma.
Vreau sa va pup si sa va zic ca suntem bine, papam un pic cu lingurita pana ne plictisim ca vrea sa ii curga mult in gura dar il las, nu il stresez ca e mic, are timp sa invete, nu avem dintisori inca, felicitari pt cele care au deja, am facut si de doua ori rosu in gat, am fost si in concediu la Bratislava, Viena, Frankfurt si i-a placut mult si uite asa....
O sa incerc sa recuperez capitolele necitite.....

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Avem si noi tzinuta office 1 si tzinuta office 2.

Iar aici ne puteti vedea si auzi cantand la pian.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Lili, frumos foc este baiatul tau.

Fug sa citesc din urma...

...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site...

Mergi la inceput