Miresele anului 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

O seara placuta va doresc si eu. Fug la calcat si facut papica la sotz, na, asa-mi trebuie daca mi-a trebuit maritish... Va astept dimineata la cafea!

Krelia, cu pla.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Am intrat sa va urez si eu o seara frumoasa...

plec si eu imediat de la servici...ca trebuie sa fug sa imi ridic ochelarii...asta am reusit in 6 luni de munca aici ...bine ca o parte din cheltuieli le suporta asigurarea!

...ma duc la tenis sa ma destind...Aly cum sta "proiectul" tau sportiv?

...sa va mai spun ceva!
Azi...asa e cand are omul putin timp liber ...am vrut sa iau o pauza dupa ce am lucrat de nebuna de dimineata si cum ma gandeam eu asa ce sa fac pentru 10 min...dar imi doream altceva decat legat de munca...
...am mers putin in urma pe forum cam acum 1 an
...si am citit o scurta parte in care Bravegirl ne zicea ca si-a luat verighete cu 1600 euro...chestie care a nascut polemici la acea vreme ...eu nu am comentat nimic atunci...dar acum cand am citit si mi-am adus aminte ca suma mi s-a parut atunci o avere...m-a busit rasul ...pentru ca numai la 3-4 luni distanta cine credeti ca platea 1,200

...hai va pup pe toate si ne auzim maine!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

revin la spartul targului...
Alynutza vreau sa-l duc la gradi, mai mult spus cresa ca sunt 15 copii pana in 2 ani, particulara.
Vreau sa ma desprind de el, desi cu greu, ca e musai sa incep si eu sa produc ceva bani.
Oana 1200 euro? pai ale noastre au fost 25 mil. nu foarte ieftine, e adevarat.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

din pacate imi amintesc acele polemici. eu le-am iscat cu comentariile mele. noi nu am dat asa de mult , doar printr-un noroc, dar totusi acum daca stau sa ma gandesc am dat pe alte chestii legate de nunta sume mari care poate altii nu le-ar fi dat. de exemplu ornamentul de tort de 1 mil parca. (nu imi mai amintesc cat am dat dar stiu ca si mie mi s-a parut mult)
am mai evoluat si imi pare rau ca am zis atunci ceea ce am zis.

sunt tare fericita ca mi s-a mai afisat un examen si l-am luat!!!

stana regala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

si eu...cu - ul de rigoare......

da'..acu'..chiar nu zoc nimic, si o trec la capitolul "stol de vraviute".....poate si altii zisera de mine la fel cu mister Deme', fie el si de afara luat......asa ca..that's it

verighetele noastre fura 1130 RON, cu tot cu gravura....de la MicriGold...deci, nu cine stie ce...oricum, si eu era sa dau vreo 30 de milioane pe altele...in genul carora pe care le cautam eu la inceput...dar, cand le-am vazut pe ale noastre...altceva nici ca mi-a mai trebuit!

gata, pupi , ne vdm maine!

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giova
Oana 1200 euro? pai ale noastre au fost 25 mil. nu foarte ieftine, e adevarat.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

ia uite...asa am reactionat si eu anul trecut (in sinea mea ca nu am mai zis nimic sa nu pun gaz pe foc!)

Ralu-le
in primul rand felicitari pentru examen...si referitor la ce ai zis acu un an eu as fi apreciat sinceritatea chiar daca respunsul nu era exact ce as fi gandit eu

Krelia
ai dreptate cu "stolul de porumbei" ...pentru ca mie nu imi plac bijuteriile mici...eu port un singur inel pe o mana da ala trebuie sa-mi rupa dejtu'... asa ca verigheta mea are 10 gr si o impletitura pe mijloc ...asa ca e si groasa si lata...si oricum eu cand am vazut-o am zis "Mi-ar fi placut mai lata" asta dupa ce femeia de la magazin, culmea!!!! incercase sa ma convinga ca e prea mare, chiar daca ea castiga mai mult cu cat verighetele erau mai mari!

E clar, nu te poti pune cu femeile care iubesc zburatoarele (a se citi porumbeii)!
Somn usor la toata lumea!

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Buna dimineata!
Poftiti la cafeluta de la Iasi!
Sa iubiti si sa fiti iubite (chiar daca e sarbatoare de import) pana in ultima clipa a vietii...
Pupi!

Poze 24.01.2007-IASI: http://good-times.webshots.com/album/557201329vRuARi
Filmulet 24.01.2007: http://community.webshots.com/album/557199438qPHHkY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ralnied mi-ai luat-o inainte cu cafeaua azi. Mersi, prinde tare bine. Mai ales ca aseara am stat tarziu sa-l astept pe sotz, care a avut un mega eveniment la scarbiciu si-a venit foarte tarziu.
Oana mai bine nu intreba. In ultimul timp sunt foarte lipsita de energie, abia am chef sa fac prin casa ce mai trebuie, nici gand de alte cele. Plus ca inca nu am luat banda de alergat, sa ma motivez c-am dat banii pe ea si sta sa se aseze praful pe ea.
Vad ca va amintiti de verighete... eu nu mai tin minte discutia de atunci, dar stiu ca eram innebunita ca nu gaseam nimic sa-mi placa, pentru ca eu am vrut ceva finutz, sa port si inelul de logodna langa ea, si toate cate le-am gasit erau late. Pana la urma am gasit si ce mi-a placut mie... Si-acum tin minte cand am mers dupa ele ce emotii aveam si ce frumoase mi s-au parut... si tanti care se tot minuna de verigheta mea cat e de mica... ah, ce vremuri....

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Azi cafeaua vine din Moldova
Va urez si eu o zi frumoasa si cu multa ciocolata

Aly...eu mai am langa verigheta si inelul de logodna ...asa ca ce sa mai zic, plus ca ma enerveaza ca nu gasesc decat foarteeee rar un inel pe marimea mea (port 10,5-11) si daca gasesc alea sunt foarte finute...iar pe degetele mele parca se pierd si nu le pot vedea deloc
...referitor la sport...stii eu am de vreo 5 ani acasa un aparat de vibromasaj(ala cu multe benzi)...si daca l-am folosit de 15 ori e mare lucru!
Cand am inceput sa imi caut antrenor de tenis...Marius mi-a zis "Cauta un antrenor cu paleta cu tot, ca tu nu o sa te duci decat la inceput si nu trebuie sa facem depozit de lucruri prin casa" ...si uite la inceput cu paleta antrenorului...acum cu a mea...cu investitii destul de maricele in tenis...dar nu as putea lipsi pentru nimic in lume, imi iau de lucru acasa daca e musai
Asa ca, eu zic ca trebuie sa incepi, inceputul e mai greu, si daca iti place o sa ajungi ca si mine...azi deja rezerv terenul pentru saptamana viitoare si ma gandesc ca de Craciun iuby primeste paleta...sa am partener cand ma intorc

Ralu-le tu oi fi inceput exact "proiectul" pe care l-am facut si eu???

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

astazi ofer eu

si pe mai tarziu.

_
nunta noastra

Mergi la inceput