Miresele anului 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 15
Giova spune:
Ralu bafta la examene.
Alynutza cum sa sarbatorim? pe post de baby-sitter. anul trecut cand a vemnit mama sa stea cu marco noi nu am facut rezervare si am alergat prin tot orasul si niciun loc liber.
acum zau ca nu stiu....
Kitzy nu te necaji, lasa ca mai incercati, doar nu au intrat zilele in sac. Si nu-ti mai fa ganduri negre ca cine stie de ce ti-a intarziat CM.
I-am facut lui bebu analize pt. gradi si ne-am intepat si noi sa vedem cum mai stam. Lasaram 2 mil. acolo, macar sper...sa fie bune analizele.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Alynutza spune:
kitzy ce sa fac daca ma trezesc prima si am timp sa pun de cafea. Si bine zice Krelia, lasa gandurile negre, ca nu fac bine.
Noi nu stiu daca sarbatorim in vreun fel. Una la mana ca nu prea tin eu la sarbatorile "de import" si doi la mana ca noi avem ceva mai special de sarbatorit in 15 . Mda, dar pentru asta tot nu m-am abtinut sa nu-i zic la iubi ca vreau bomboane in forma de inimioara. Oricum, ma simt in pana de inspiratie, si nu stiu ce ma fac, ca mai sunt inca 4 de 15 pana in iulie, cand trebuie "sa sparg gura targului" (ma rog, a dumnealui)...
kitzy spune:
N-avem bebe luna asta, mi-a venit CM, asta e, m-am linistit oarecum ca nu e mai rau, o sa mai incercam si de acuma incolo fara nici un calcul ca vad ca nu da bine
Nici noi nu suntem cu sarbatorile de import, doar avem Dragobetele noastre nu ne trebuie Valentinii lor, nu?
Dar oricum ceva ciocotatica parca ar merge
Daca nu sunt indiscreta Alynutza, ce sarbatoriti pe 15? Sa spunem si noi urarile de rigoare!
Ralu, bafta multa la examene, sa ne dai vesti bune!!
Giova, tinem pumnii sa iasa bine analizele daca tot ai dat o groaza de bani
Pupici la toate fetele
ooana spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
aveam de ales intre a face un bb si a avansa cumva in cariera.
asa ca bb facem mai incolo
stana regala
...si la mine s-a pus problema la fel...cariera(care include si banii de ce sa nu recunoastem) sau bebe ...si oricat de urat ar suna am ales prima varianta...nu dati cu rosii dar eu inca vreau sa mai sarbatorim in 2 ....ca imi vine vremea de sarbatorit si in 3 peste 1-2 ani!
...maine!!hmmm...eu sarbatoresc prin munca si Marius la fel...noi o sa sarbatorim in 16 cand merg eu acasa!
...cadoul de Vantin...ne-am hotarat sa fim mai practici anul asta...adica in 23 martie sarbatorim 6 ani de cand ne cunoastem si o sa ne luam un cadou 2 in 1 adica pentru ambele evenimente....acu niste cioco nu se pune, ca aia e un "must have" in 14....
...si sa nu uit sa zic merci pentru cafea...Aly vezi ca incepe sa devina responsabilitatea ta!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
kitzy, intr-o zi de 15 ne-am casatorit. Si am stabilit ca ne sarbatorim in fiecare 15 pana facem un an de casnicie. Nu stiu ce cadouri nu ne-am facut cu ocazia Valentine's-ului, nici la aniversari de genul asta, nu vreau sa alunecam in "material", doar chestii de genul tortuletz in forma de inimioara. Cat despre bebe, lasa ca abia ati inceput programarea. Plus nu cred ca "proiectarea" e un exercitiu chiar asa neplacut
Oana nu da nimeni cu rosii, eu te inteleg perfect.
Gio deja il dati la gradi? Asa repede?
krelia spune:
....de o mie de ori...
fratilor, ajutati-ma..ca simt ca o iau razna...ori sunt proasta ori nu vad....
am un text...care are o portiune selectata si "colorata" cu o banda verde...cum puii mei scot eu banda aia...ca de nu i-am dat la border and shadding.....si tot degeaba...
in afara de a sterge si a scrie din nou..voi mai stiti alta metoda? ...pliz...help..
se pare ca nu-s asa proasta ...gata, o rezolvai...scuze de intermezzo...da' ma descarcai si io ...despre ce vorbeam?
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
kateryna spune:
Asa Kreliuto mama, cand ma apucai si eu sa scriu rezolvarea ai rezolvat si tu. Cika m-am apucat de mesajul asta de juma de ora, dar m-a strigat fi-meo si am uitat sa dau send.
Trenurelule, bine ai revenit! Normal ca te primim. Doar esti a noastra.
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
krelia spune:
LOL ..nu-i bai..baga rezolvarea aci..ca poate pe viitor s-o mai gasi cine va in imaps..si facem trimitere la cap. 71 pag. 10 ..stii u, ca la legi
io o rezolvai cu notepadu'... copi peist si gata
fiu-tu ce face? ..pe unde va plimbareati, fato..acolo in pozili halia..cu carucioru'..printre craci?
quote:
Originally posted by kateryna
Asa Kreliuto mama, cand ma apucai si eu sa scriu rezolvarea ai rezolvat si tu. Cika m-am apucat de mesajul asta de juma de ora, dar m-a strigat fi-meo si am uitat sa dau send.
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Alynutza spune:
Krelia cred ca-ti era "highlighted" textul, functia aia de parca dai cu markerul peste text. Caz in care selectezi textul "subliniat" si apesi butonul de hightlight (care arata ca un creionash, in partea de sus stanga scrie 'ab' iar sub el e o dunga de culoarea in care ti-e subliniat textul (ca se poate sublinia cu mai multe culori. Daca mai vrei detalii, ataca-ma pe mess.
krelia spune:
hai k esti dashteapta ...
faza e ca io nu aveam scos din customize, optinea (butonul) asta..si d-aia n-l vedeam ... dar asa e, cum zici tu!
eh..lasa ca pe mess te atac io pt alte sobecte mai..personele ...mersi mult, hai ca am mai invatat ceva!
I pup iu all!
quote:
Originally posted by Alynutza
Krelia cred ca-ti era "highlighted" textul, functia aia de parca dai cu markerul peste text. Caz in care selectezi textul "subliniat" si apesi butonul de hightlight (care arata ca un creionash, in partea de sus stanga scrie 'ab' iar sub el e o dunga de culoarea in care ti-e subliniat textul (ca se poate sublinia cu mai multe culori. Daca mai vrei detalii, ataca-ma pe mess.Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect