Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (148)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Fetelor
numai la copii va sta gandul...

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

La Multi Ani Daria!

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

La Multi Ani Daria Sofia
Petrecere frumoasa si cadouri cat mai multe si frumoase.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

puteti sa urati si aci toate cele bune Dariei...http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93499
I-a facut soacra un subiect, cuscra te sarut si iti doresc tot binele din lume, esti o femeie minunata si meriti tot ce e mai bun.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

PLACINTICA MICA!!!!
Sa cresti mare si mumoasa si numai bucurii sa culeaga mami si tati de pe urma ta!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

of ca l-am trimis si nu am mai apucat sa scriu.

Aseara fiu-mio a adormit la 22.30, cum spuneam. L-am pus la el in patut, si la 3 i inceput sa urle. eu am adormit doar de o ora.
L-am mulat cu noi in pat si a inceput ritualul lui: se cocota sub perna mea, sa stea pe tablia patului cu spatele ca e rece. Si eu dorm ca .
Asa ca m-am enervat, l-am dus in patut unde a , vreo 20 min., ce sa se potoleasca. Tat-su' nervos, l-a adus iar cu noi.
In dim. asta s-a trezit la 10, iar eu sunt zombie. Ma gandesc cum o fi Clau.

Merg sa-mi beau un espresso forte si revin .....

_
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Vezi daca l-ai invatat cu voi in patut.....
Incearca sa-l dezveti acum cat mai poti

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Eu nu am dormit niciodata cu Dani...(noaptea)
Cateodata parca stau si ma gandesc ca..parca s dormii dar mai astept sa mai creasca sa nu devina obisnuintza...
Mint...la 5-6 luni am dormit de 2 ori la amiaza cu el, dar a dormit maxim 1 ora si a adormit foarte greu ca se juca cu mine si ma tragea de toate...pt ca nu e invatzat. In patului lui dormea 1 ora si vroiam sa vad daca cu mine doarme mai mult, dar tot 1 ora a dormit.Si eu nu am dormit deloc...la gandul ca e cu mine in pat..nu mi-ar fi fost frica sa adorm ca patul e mare..dar nush..nu am putut dormii si am stat si m-am uitat la el.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

am scris un mesaj si nu stiu ce naiba am facut.
asa ca mi-am baut cafeaua sper sa fiu ok.
March, Maraki, Acina si Silvi mersic .
Dana te asteptam cu forte noi. sper sa monteze cat mai repede mobila.
Toanca mersi de retete. Stiu ca am gresit, dar are o daca si o personalitate, de nu stiu cand vom reusi sa-l dezvatam.
Silvi vezi ca ainceput sa pape Alain, supa cu canita, dar tot e ceva.
Cum a dormit azi-noapte? Cursurile cum merg?
Anasebe cum faci si tu la fel? iei bona nu-l mai duci la cresa?
Bianca eu am vrut sa mai doarma cu noi, sa-l simt lipit de mine.sau isi mai pune capul pe pieptul lui tat-su' si il ia in brate. dar...deja gata, ne-a ajuns.

_
nunta noastra

Mergi la inceput

A ca mi-am amintit....eu il decalotez pe Dani cam de 2-3 ori pe sapt.
I-am dat la Dani azi suc cu paiul ca parca Giova zicea de paie si mi-a dat si mie idei. la inceput nu stia sa bea dar in 2 minute s-a prins de smecherie si acum bea foarte frumos...
Acum i-am recoltat si lui kk ca vreau sa ii fac coproparazitologicul.
In rest nimic nou, eu tot la statistica afacerilor invatz si e o prostie de materie.
Va pe toate
Giova...eu nici cu el in pat nu am putut dormi, dar sa il mai simt si langa mine.... Eu nu pot sa dorm daca ma atinge cineva din pacate. Deaia mi-am luat "futodrom" in dormitor sa am loc, fiecare doarme pe partea lui, cu patura lui. Asta e, asha sunt eu
Si cand se baga Sandra intre noi tare rau dormeam. Mai ales ca ea se tot fatzaie si da din picioare..Cand sotul meu e la servici, dorm cu Sandra dar atata se fatzaie si de descopere noaptea de numa..
A Giova...m-am uitat la pozele de la nunta ta, foarte frumoase ...si nu stiam ca nu demult ai avut nunta ..eu am si uitat deja de nunta, ar trebui sa mi le scanez..Am avut nunta in 1995..hehe ce de timp a trecut de atunci...Si pozele cu Sandra mica toate imi sunt doar fotografii si nu le am pe calc. Deabia cand a facut Sandra 4 ani ne-am luat aparat digital. Tin minte ca toata lumea se mira cum putem sa facem poze daca nu ne uitam prin gaurica aia mica.Mi-am luat un Kodak adus de afara care si acum merge dar nu are zoom si cand s-a nascut Dani m-am enervat ca nu puteam sa ii fac poze de-aprope ca ieseau albe din cauza blitzului puternic, si anul trecut mi-am schimbat aparatul. Oricum Kodakul scoate niste poze super chiar daca e vechi. Il tin in casa pt Sandra, sau pt orice eventualitate.
No gata am fost offtopic...merg sa mai invatz ceva ca deja is

Craciun 2006

Mergi la inceput