Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (148)
Raspunsuri - Pagina 19
monica70 spune:
LA MULTI ANI DARIA!
MIE ASEARA MI-A PICAT rds-UL NIET NET,NIET TELEFON
BANUIESC CA NU MERG NICI ACUM
VA LAS CA AM DE LUCRUUUU ... ANGAJARI PESTE ANGAJARI, MAILURI, TELEFOANE, CONFIRMARI,CONTA ...CIUCIU ... O SA O FAC LA PASTELE CAILOR IN RITMUL ASTA
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
toanca spune:
Neata fetili
Dariuta....LA MULTI ANI!!!
E.....ca tot sunt eu cu retetele, sa va spun ca i-am facut ieri lui Mateias si i-a placut:
Sufle de spanac
Se fierba spanacul;
Dupa ce a fiert se ia dupa foc si se scurge...
Separat, se topeste o jumatate de lingura cu unt si cu jumatate de lingura de faina.
Dupa ce se ingalbeneste un pic faina, se adauga spanacul scurs....se adauga o lingura de smantana si se lasa un pic pe foc.
Dupa care se adauga un pic de branza (eu i-am pus telemea) si un ou si se baga la cuptor.
Daca se ingorasa prea tare, se adauga lapte.
Se lasa la cuptor cam 20 de minute.
Sincer, fetelor, iese o bunatate.
bumbita eu foarte rar il decalotez pe Mateias....atunci cand imi aduc aminte...
Am vazut ca vorbeati de baita...
Noi ii facem baie in fiecare seara pentru ca ii place tare mult in apa.
Si deja e un ritual...facem baie....ne pieptanam.....dupa care bem lapticul si mergem la nani.
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
anasebe spune:
Toanca Tot am vrut sa te intreb. Tu ii gatesti lui Matei si masa de pranz? Sau bona?
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
toanca spune:
Eu ii gatesc lui Matei masa de pranz in fiecare seara pentru a doua zi.
Bona doar ii incalzeste mancarica....
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
anasebe spune:
Da si eu cred ca voi face la fel.
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
silvi_2005 spune:
Buna dimineata tuturOr!!!
LA MULTI ANI NOREI MELE DARIA!!!! SA CREASCA MARE SI SANATOASA CA FRUMOASA ESTE!!!!
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
silvi_2005 spune:
Acum am terminat de citit si de vazut poze.
Am avut o noapte furtunoasa , cade obicei nu are rsot sa ma mai lungesc cu asta.Vreau doar sa va intreb mai face vreun copilas asa noaptea, ca eu ma intreb daca nu are Alain si alta problema desi sincer de curand am fost la doi medici care l-au consultat si au zis ca nu are nimic...
Maraki, scuze m-am exprimat precum si sunt.Vroiam sa zic ca sie u m-am gandint ca Ana de Franse e gravi dar nu e asa. Cum mai merge munca? Nu esti obo tare?
Giova am vazut pozele de la nunta, absolut superbe...ma si lovit nostalgia....noi la vara sarbatorim 5 ani de casnicie si chiar vreau o a doua luna de miere
Moni am vazut-o pe Dia, fetita cu rochita, tare dulcica e.
Fetelor am pus cele doau cantecele in contul comun, sa le puteti lua cele care le vreti.mai am in repertoriu...diverse cantecele, o sa mai pun cand am timp, am si capra cu trei iezi, ursul pacalit de vulpe, alba ca zapada...ma gandeam ca dupa ce mai creste bb( am incercat deja dar n-a mers) sa ii pun seara cantecelulsi apoi sa-i citesc povestea, sa fie asta programul de adormit al serii.....vise deocamdata dar eu tot adun cantecele.
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
silvi_2005 spune:
In alta ordine de idei, ieri i-amfacut lui Alain mancarica de pui si n-a vrut-o dar a mancat o cana de supa si tot am fost multumita.L-am mai prostit cu 150 ml de sana data cu biberonul...
Azi ii fac mancarica cu dovlecel si paste cu vitel, sa aleaga el ce vrea.Vin si ai mei dupa el asa ca trebuie sa fac si pt ei ceva...ma gandeam sa fac vitel si paste.
Dana tare dulcica Roxanica dimineata.
Nu stiu ce mai vroiam sa zic...a Bumbita e fenomenal Sebi cu franzela in gurita, i l-am aratat lui Alain.
Despre dcalotat eu va zic sincer ca nu-l mai decalotez la fiecare baita, cand era mai mititel o faceam dar acum mi se pare ok, il spal de cateva ori/zi dupa kk si seara ii mai faca asa..cam de doua ori/saptamana nu la fiecare baita.
Va pup pe toate, o zi buna tuturor.