Copiluti de mai-iunie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Eu nu am zis Nelia ca nu sunt virusi am zis ca-s mai putini ceea ce e absolut logic cred, nu. Adica una e o gradinita cu 50 de copii minimum si alta e cu 3 copii.
Dar sincer nu voiam ca restul fetelor sa inteleaga din ce ai spus tu ca e dezastru aici cu bonele. Niciodata nu mi-au placut generalizarile si am afirmat de multe ori ca fiecare face ce isi permite din punct de vedere financiar. De exemplu eu vreau al doilea copil(nu ca as vrea sa fiu numita mama eroina ) dar nu stiu daca ne vom permite asta. Adica e un calcul simplu la doi copii Day care-ul e 1600, nu? Sa nu mai pun hainutze, cursuri, scoli, etc. Oricum sotul clar nu vrea.

Deci fetele din Canada, am vorbit la telehealth si cica e epidemie de stomac flu. Pe care puteti s-o luati si de pe strada, si de pe un aliment, din magazin, etc. Si afecteaza adulti si copii deci astept personal sa incep si eu sa fiu in rand cu fiu-meu.

Pica insa tare fain sa trebuiasca s-mi iau zile libere la o saptamana de la inceperea serviciului, nu?Dar cine stie poate ca eu am adus acasa virusul doar ca sunt mai rezistenta. Cred asta cu atat mai mult cu cat ceilalti copii de la tanti nu sunt bolnavi.

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

OlgaT, ei, tocmai asta e, ca nu am generalizat, ba chiar am spus foarte clar ca e vorba de mine si de locul in care traiesc eu. Si chiar m-am referit la mine si la cercul meu de prieteni si cunostinte si strict pentru locul in care traiesc. Personal si teoretic, cred ca o bona ar fi mai benefica pentru un copil mic, dar tot personal si practic, am ajuns la solutia undei gradinite de stat din aceleasi motive pentru care tu ai ajuns la cea cu bona. Si cu asta eu cred ca putem incheia aceasta discutie, care zau ca nu-si are rostul, cind sint atitea alte probleme mult mai serioase si mai importante.

E ora 12 si eu sint deja epuizata, Tudora urla si plinge din orice si nu stiu ce sa-i fac, cum s-o ajut. Aveam si niste picaturi de pus in ureche, aduse din Romania, i-am pus cu forta, ca se tine cu miinile de urechi, i-am dat si un pic de Advil si tot nu s-a mai linistit. Nu stiu ce pot sa-i mai fac...

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

OlgaT, primele semne sunt de enterocolita:( Cand a avut Teodora, a vomitat toata noaptea si dimineata a dat in diaree. Vomitatul s-a oprit dar am tras cu kk moale ceva si tu stii celmai bine ca ai avut multa vreme problema cu puiul tau. Te pupam, sanatate multa!
Cornelia, fratele meu a avut de mic bronsita asmatiforma, bine ca voi sunteti la mare si puteti merge la aerosoli, mama facea cura cu el vara.

Snatate multa puilor!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

quote:
Originally posted by OlgaTarziu

Tony a vomat de 8 ori de la 4 la 7 dimineata. Nu stiu ce sa fac. E prima oara in vita lui cand vomita. Nu are alte simptome. Sa fie stomach flu? Daca a prins un virus ar trebui sa faca si febra sau diaree, nu?
Cine stie poate apar si alte simptome mai tarziu.

Olga

- Friedrich Nietzsche

Sorry fetelor, as avea atat de multe de spus si raspuns dar sunt intr-o mare criza de timp.

Olga, nu te alarma, la ultimul stomach flu care l-am avut acum vre-o 2 saptamani si eu si Patrick nici unul din noi n-a avut o alta simptoma decat vomitat (la inceput) caci apoi a douya zi a venit si diaree. Patrick vomita dar el era vesel altfel. tragea o tura de vomitat si una de joaca. El a vomitat o jumatate de zi buna dar a poi dupa ce si-a curatat stomacelul a doua zi a mai facut o ciaree de zile mari de a trebuit sa-l bag in vana si cu asta basta. La mine a fost mult mai nasol. Totusi amandoi am fost slabiti si a treia zi ne-am ales si cu simptome de gripa.
Ai mare grija sa bea lichide. Doctorul ne-a spus sa-i dam cu lingurita la fiecare 10 min. Sa nu-l lasam sa bea mult o data ci la fiecare 10 min o lingurita de apa. Asa nu o da afara si nu se dezhidrateaza.
Sanatate multa lui Tony.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

newmami si cloreta oare pot sa-i dau de diaree ceva? Sau nu am voie? Ca astia mi-au zis sa nu-i dau nimic dar ma tem de diaree ca de dracu. Plus ca vomitatul e teroare pt el. Nici nu stie ce se intampla, e speriat ca habar nu are ce e asta. El nu a vomitat niciodata in viata lui.

Loreen, Mari, Monu, Mickyyy, Tdi,Gaby, Nelia, Cloreta, Newmami multumesc de idei si urari. I-am dat debridat dar l-a vomat instant....Acum ii dau cate o lingurita de apa sau ceai de menta la 5-10 minute. Nu a mai vomat, sa vad cum evolueaza.

Olga

- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

OlgaT-multa sanatate lui Tony. Nu am avut niciodata problema asta cu Maya, deci nu stiu ce sfat sa-ti dau. Imi pare rau.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Olga, pentru diaree nu i-au dat nimic lui Patrick.In schimb ne-au spus sa-i dam Electrolytes, ii gasesti sub forma lichida la Shoppers cu diverse arome (nu lua original ca are un gust groaznic). Tot asa da-i cu lingurita caci contin tot ce-i trebuie organismului. Scoate-i laptele din uz pentru cateva zile. Daca nu mananca nu-i asa bai, nu-l forta cu nimic. Important e sa ia lichide.
Asa voma si Patrick saracutul in jeturi si era tare uimit si neajutorat caci nu stia ce se intampla. Cand doarme de amiaza sa ai grija sa-l urmaresti sa nu vomite in somn. Daca totusi s-a potolit cu vomitatul inseamna ca si-a curatat cat de cat stomacelul si e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Olga imi pare atat de rau pentru viroza intestinala...am spus-o si in cazul Gustei si o repet...afara este un sistem medical de tot rahatul...aici ce-i drept cu o spaga mica sau de zile mari esti bagat in seama si tratat...de aceea iti spusesem ca la noi ai putea scapa de simptome repede...sa mor de vad unde-i smenu...dar ma rog...stiu cum este si pentru puiu mic si pentru parinte care trebuie sa suporte...eu aveam o galeata cu apa in permanenta langa pat... eram deja acrita eu de atata varsatura...
Cand mai vii in tara fa-ti provizii de medicamente...
Pana una alta sanatate maxima si sa scapati repede...

Tdi cand am vazut poza mi-am pus ochelarii sa te vad mai bine gandindu-ma la ceea ce-ai spus vis-a-vis de dimensiuni...am ajuns la concluzia ca noi am fost gravide...iar Flori,Monu,Andutzy si cele asemeni lor sunt cazuri ideale dupa care s-au scris carti...

Nelia in poza cu buta Tudorei parea mare din cauza unghiului de fotografiere...

Cornelia te-ai linistit acuma...nu-i dracu asa negru cu prednisolul ala...ca doar nu toti copii sunt atipici precum bestia mea si sa faca reactii...macar sa o lase tusea pe Maria...mama ta cum mai e?!

Simona cu furnicaraia imbunatatiri ceva?!

Gusta ai faci greva?! Care-i starea lui Marutu'?!

Denisa Cristian?!

Eu am dus la stramtat treningul din poza de gravida,ca-mi placea tare si nu vroiam sa renunt la el...nici acuma nu pot realiza cat am fost...eu nu saream la cantar de 52 de kg...82 cat am avut la nastere a fost o performanta pentru mine...
Azi nu-s in apele nimanui,nici macar in ale mele...ascult muzica de jale si inima albastra in speranta ca-mi va trece...slabe sanse ca din ce o aud cantand din aceea ma ia mai tare...ceva o sa fie

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Loreen, dar ce s-a intimplat? De ce esti in starea asta? Hai, ia de la mine o si inveseleste-ti jalea din suflet.

Da, in poza cu Tudora in burtica parea mai mare burta ca la Agata, desi am avut aceeasi circumferinta si aceleasi kilograme. Dar sa stii ca am avut burtile foarte mari si au crescut in ultimele doua luni mai mult. Si fetele au fost maricele (3,850, respectiv 3,875) si eu am retinut multa-multa apa... dar si mama a mincat ca Fulga.

Edit: Hi-hi-hi! Imi place, ca ne batem in burti acum...

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Nelia astea is momentele in care urasc ca mu pot bea nici macar alcool mentolat... efectiv nu pot pune gura pe alcool...asa ca aleluia bere...iar starea mea e ca urmare a visului de saptamana trecuta...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput