Piticodromul de sept-oct 2005 (165)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu stiu ca ajuta oscillo, macar pentru imunitatea generala. Stiu si de la Alina ca il recomanda, sa se trezeasca odata ca uite cat doarme cand noi suntem o gasca de mamici psihopate . Eu am citit ieri de viroza pe DC si m-am ingrozit ca e total atipica dar nu va mai panichez si pe voi. Maine oricum merg cu el la doctor!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Asa Jadi mama incurajeaza-ma!

Acum nu stiu ce sa fac...dr mi-a zis sa-i dau o doza pe zi, dar am vazut pe net ca in primele zile se da la 6 ore...oare sa aplic schema asta?

clar sunt Toma Necredinciosul care face combinatii cu dilutii de 1 la tspe mii din ficat de rata

Dar totusi, sa-i dau la 6 ore?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Simo, in prima zi i-am dat o doza o data si apoi dupa 6 ore, care au coincis cu momentul dinaintea culcarii, inca o doza. Apoi i-am dat 1/2 doza dimineata si 1/2 doza seara timp de cateva zile, nu mai stiu cate.
Asa, Jadi, zi de formele atipice, sperie-ma la loc ca de-abia imi trecuse. Eu totusi zic ca daca nu face febra e ok.
Cred ca am terorizat-o pe bona cu telefoanele.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Eu as dat vina pe vantul de luni, ca desi am zis ca nu iese au stat o groaza afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Simo, si eu zic ca Oscilo ajuta.

Pe Victor l-am tratat homeopat de raceli cu remedii luate de la dr. homeopata cu scheme/chestii-trestii si se facea bine in 1 zi.

Acum daca astea erau apa de ploaie, bravo organismului lui ca reusea sa se vindece asa.
Oscilo e o combinatie de remedii homeopate.

Despre intervalul de administrare, o astept si eu pe Alina sa vedem ce afat iti da.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Asta ma gandesc si eu ca febra e un semn, imediat trebuie dus la doctor daca face febra si ca faza atipica cica nu se aude la stetoscop daca e ceva in neregula cu plamanii. Asta ca sa va linistiti dar clar daca ai ceva la plamani faci febra, nu are cum sa fie atat de atipica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Dr. Alina Wake up! si spune-mi please cum sa-i dau ficatul ala de rata agitat si diluat ca mai am putin si ma duc cu capul!

Ma potoleste si pe mine cineva, pretty, pretty please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

intru sa va panichez si eu un pic; tocmai am aflat ca lu fi-mea i-au aparut niste muci discreti; eu personal nu i-am vazut ca ieri nu-i avea; oricum sunt convinsa ca a luat ceva din atmosfera de luni cand a stat mult si bine afara pe vant;eu n-am facut scandal nimanui ca am sustinut ca fata e mare acuma si ar tb sa iasa afara indiferent de vant; oricum iesise inainte sa imi expun eu principiile;
asa ca azi o sa iasa un pic si sper sa-i cumpere matusa oscilo si sa-i dea; si sa vedem cum evolueaza; azi noapte a fost caraita, da eu cred ca mai degraba de la vreun rest de dinte; febra nu a avut deloc

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

Simo, stiu ca dr.Alina recomanda jumatate de doza dimineata jumatate seara; eu i-am dat de mai multe ori Mariei schema de pe ambalaj (cu o doza=un tub la 6 ore) si n-a parut sa pateasca ceva

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Eu sper sa fim noi mamici ipohondre si sa vedem aiurea cum copiii (se scrie cu trei de i?) nostrii ar avea aia si aia.

Mergi la inceput