Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (40) LMA

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Am facut injectiile de dimineata la 8,am plans tare de tot.O ustura,o doare si nu ma pot abtine,imi dau si mie lacrimile odata cu ea.In rest e vesela,nu a facut febra deloc.De o saptamana a tinuto in casa si in loc sa se faca mai bine,e mai rau.Avem o ona de siropele cu care ne luptam sa le inghita.

Multumesc tutroe pt sustinere si gandurile bune.

Amaya,nastere usoara,o sa treaca repede si saptamana asta.Pt durerile alea crunte de care pomenesti nu ti-a dat nimic doctorul?Eu am nascut mai devreme un pic ca aveam colul deschis 4 cm.Am stat 3 sapt cu colul deschis de 2 cm si as mai fi stat dar era pericol pt bebe.Eu zic ca e mai bine sa stea cat mai mult bebele in burtica,se dezvolta mai bine si dupa ce se naste nu va fi nevoie de incubator.

Kris,vroia sa-ti zic de matusa ta ca tensiunea pe care o are e foarte foarte mare.Are nevoie de repaus la pat,fara griji,stress,oboseala,medicatie adecvata,regim alimentar fara grasimi si mai ales fara sare.Si multa dragoste si ingrijire.Sanatate multa!

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ingerasu, ti-am dat Pm deja in legatura cu casa. Lego ferma si probabil si celelate, dar pe mine doar asta ma interesa fiindca el este innebunit dupa animale, i-am cumparat eu lui Tudor de la Cora. Daca mai poti astepta, la sf. lui aprilie, la Kidex sper ca va veni iarasi reprezentanta Lego, care la ultima participare, acum in iarna, a avut diverse discounturi. Aveau varianta mai mare a fermei pe care i-am luat-o eu lui Tudor cu 1 mil jumate, iar eu pe asta n-am vazut-o in magazine. De altfel poate participa si la Baby Expo, in martie si poate au si acolo promotii.
Imi pare rau de experienta trista prin care ai trecut in asteptarea lui bb2 dar sigur va fi bine data viitoare, atunci cand vei fi pregatita sa-l ai.
Kris,
Liviana, ce mai faci? Cum o sa-l cheme pe baietel? Te-ai obisnuit cu gandul?

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Kris la Bruxelles plecam.

Crinuta creditul punte te ajuta sa nu vinzi locuinta pe care o ai decat dupa ce ai achizitionata-o pe cea noua. E pe durata relativ scurta (1 an parca) si are o dobanda destul de mare. Asta asa din ce imi amintesc ca am auzit.

Lavinia ma bucur ca Natali e mai bine. Dar ea micuta era racita de vreo saptamana parca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Tomasa, Ingerasu, Ana Maria, va multumesc mult.

Lavinia, multumesc. Pentru dureri mi-a spus sa dau cu Diclofenac insa parca mai bine nu dau cu nimic. Oricum bebelina e maricica, la palpare medicul a evaluat-o la 3,100-3,200 si nu se pune problema incubatorului. Am aproape 39 de saptamani totusi. Idee este ca medicul meu este adeptul nasterii naturale insa daca nu se poate, cum e cazul meu, este adeptul cezarienei cat mai aproape de termen pentru a nu interveni in dezvoltarea naturala a bb-ului.

Oana 38+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu tot nu inteleg de ce mai asteapta medicul tau, mai ales ca esti mai mult decat la termen.
Eu stiu ca la a doua cezariana se face operatia la 38 de saptamani, si asta pentru siguranta mamei, dar ma rog.

Daca e batut in cuie pentru saptamana viitoare, atunci pe 9 sper sa ajung la tine.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Lavinia, nasol prin ce treci. Sanatate multa la sot si fetita!

Amaya, sa stii ca si eu citisem mai demult ca e bine sa stea copilul cat mai mult in burtica, nu trebuie scos mai repede! Legat de dureri, si eu am avut in timpul sarcinii, si m-am dat cu BOICIL, care e mai natural.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Ana-Maria,Natalia e bolnava de vreo 3 saptamani.Am luat Augmentin,apoi Sumamed si acum am ajuns la injectii.In loc sa se faca mai bine,la ea a avansat boala treptat.

Amaya,intr-adevar esti la termen,cat priveste greutatea bebelanului nu stiu ce sa zic,la echografie si mie mi-au zis ca e mare,ca are 4 kg si cand colo am nascut-o cu 3280gr.Ei calculeaza greutatea in functie de circumferinta capului,ceva cu diagonala stiam eu.

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Amaya ce incubator? N-a stat fi-miu la incubator nascut la 34 de saptamani. Iar la 39 chiar e la termen de vreio 2 saptamani. Eu ziceam doar sa se faca mai mare ca are forta sa suga mai bine.

Mergi la inceput

Ingerasule am vazut pozele tale si mi-u placut foarte mult!!! Mi-e dor sa ne mai intalnim.. Poate chiar si cu copiii! Imi amintesc de maternitate cnd astepta sotul tau plin de emotie sa nasti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, cum ziceam mai sus, medicul e adeptul nasterii cat mai aproape de termen, atata timp cat situatia o permite iar la mine totul se prezinta bina, col lung si inchis, operatia nu ma doare, nu sangerari, nu contractii...decat durerile astea. Atata timp cat el mi-a argumentat cu faptul ca piticei ii face bine sa stea cat mai mult la mami in burtica oare cum mai puteam eu sa-l contrazic!?! Asta e, mai astept o saptamana...si pe 9 te astept sa-mi vezi fata (ca pe 8 sigur nici n-o sa ma lase sa ma dau jos din pat si iar stau cu nodul in gat pana imi vad fetita).

Lavinia, dupa ce termina cu injectiile trebuie neaparat sa o treci pe un tratament de intarire a imunitatii (eu i-am dat lui Andrei Imunobaby, 6ml/3 ori pe zi, si in timpul tratamentului cu Augmentin fiindca nu interfereaza si ajuta la recuperare)...in timpul asta nu poti sa-i dai macar niste probiotice? Multa sanatate va doresc.
Cu greutatea el a apreciat-o asa doar la palpare si nu e foarte relevanta fiindca nu am facut ecografie. Oricum eu cred ca este chiar putin mai maricica, dar vom vedea. La Andrei mi-au spus 3,4 kg la eco si a avut 3,800 asa ca e inexact pana la proba contrarie

Coraly, nu as vrea sa dau cu nimic fiindca stiu ca oricum efectul ar fi doar temporar.

Ana Maria, Lavinia imi spunea mai sus de incubator insa nu vazuse ca am aproape 39 de saptamani.

Oana 38+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput