Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (40) LMA

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Buna seara!

Eu nu stiu cat mai rezist,dupa cate mi se intampla.Acum 3 nopti m-0a sunat jupanul la 2.30 am ca e plin de sange si il doare capul ingrozitor si nu vede cu un ochi.Am avut un soc,a ajuns la spital cu ambulanta,avea tensiunea mare,am aflat abia la 6 am ca a era in bucatarie si a tusit si si-a pierdut cunostinta,a cazut drept in fatza,si-a spart osul de sub ochiul stang,e vanat tot,a lovit si masa cu frunea in cadere,s-a taiat si la genunghi intr-un coib de la cana de nesscaffe pe care o bea.In fine dupa socul asta,m-am zbatut sa pot ajunge de urgenta la el,nu am reusit,ma duc sambata noapte.Acum e acasa,isi revine incet incet,are dureri de cap severe si e foartte ametit.M-am simtit ca dracu ca nu am putut fi alaturi de el,mi-am facut o mie de ganduri negre pana am aflat diagnosticul.

Asrazi m-am dus cu Natalia iar la urgente,a vomat rau de tot si tot nu-mi placea haraiala din piept.Diagnostic:pneumonie interstitziara.Ampicilina si gentacimica injectii,claritol,ventolin sirop...am avut alt soc,am facut tensiune si m-a bufnit plansul!

Acum incerc sa-m revin si sper sa nu mai intampin nici o problema de genul asta.

Si mama e gripata si pe mine ma doare gatul.

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Vai Lavinia, prin cate probleme treci! Sanatate deplina tuturor! Natalia cum face fata diagnosticlui? D-zeu sa-ti dea putere sa depasesti si aceste incercari! Ai grija de tine! Toti din jurul tau au mare nevoie de tine! Fii tare!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

lavinia, sintem si noi cu gindul alaturi de tine si de sotz, sa dea Domnul sa se refaca repede...
crinuta, ce e acela credit punte?
pupici si we placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Vai Lavinia, ce se tot intampla? Sper sa treaca odata toata necazurile astea ca prea vin in lant.

Kris, am vrut sa iti raspund dar am uitat.
Eu nu cred in vaccinuri impotriva virozelor/gripelor. Matusa-mea le face anual si in fiecare an face viroza, asa ca..... nu sunt de acord cu acest vaccin, sorry.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna dimineata!

Lavinia, Dumnezeule prin cate va este dat sa treceti! Ma rog sa va linistiti si voi curand fiindca nu cred ca mai rezisti mult in stilul acesta.
Multa sanatate Nataliei! Saracuta de ea a mers din una in alta de o groaza de timp. Recuperare rapida sotului!

Kris, noi l-am vaccinat antigripal (nu stiu daca e acelasi lucru cu ceea ce intrebai tu) in noiembrie, la cresa, insa nu era obligatoriu.

Va multumesc pentru sustinere.
Patricia, nu din cauza nerabdarii vroiam sa nasc repede ci datorita durerilor de simfiza care sunt pe zi ce trece mai puternice si de cele mai multe ori ma paralizeaza si nici nu mai pot merge.

Oana 38+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Danielai, MihaT, Kris, Ubi, LA MULTI ANI!!!, sa va traisca fetitele si sa va aduca numai bucurii! Scuze de intarzierea cu care va aduc urarile, dar sunt din inima si asta conteaza cel mai mult.
Sper ca toate ati sarbatorit bine si ca veti pune poze curand.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Amaya, nastere usoara! Ma voi gandi la tine si-ti voi tine pumnii pe 8. Asta in caz ca iarasi nu mai apuc sa intru si sa scriu pana se intampla minunea.
Ingerasu, merci de raspuns. O sa-ti dau un PM cu intrebari relativ la constructie ca sa nu plictisim pe nimeni pe aici.

Cand hotaram cu iesirea la restaurant?

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Buna dimineata.

Crinuta, cafeaua azi nu ti-o bei? Sau nu te-ai trezit inca?

Kris, si eu sunt de acord cu Crinuta in ceea ce priveste vaccinurile. Oricum acest vaccin nu este obligatoriu, il faci doar daca vrei. Incearca sa-i sporesti imunitatea Biancai pe alte cai nu facandu-i vaccinuri.

Amaya iti doresc bafta multa si refacere cat mai rapida dupa nastere. Sa fiti amandoua sanatoase si linistite.

Tomasa, merci mult. Cand ai intrebari astept sa-mi scri.

Spuneti-mi si mie daca ati vazut prin magazinele din Bucuresti jucarii de la Lego gen ferma, casuta papusilor, palatul printesei sau gradina zoologica pentru ca am cautat si in Metro si in Carrefour si nu am mai vazut si nu stiu unde sa-i caut Biancai?

Gabriela, mama unui ingeras Bianca Maria (21.12.2004 ora 16:42)
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Lavinia iti tin pumnii sa se termine toate necazurile. Multa sanatate Nataliei si sotului!!!!

Kris multumim de urari. Didi e bine. i-au trecutt bubitele imediat. A fost doar o mica alergie... Cred ca medicul prietenei tale se referea la vaccinul antigripal. Am auzit la tv care ar fi indicat in peroada asta de suprainfectie..

Amaya si eu am avut in sarcina o displazie de simfiza pubiana si a fost oribil. Tin minte ca nici macara nu imi imaginam cum mas putea naste normal. Sunt niste dureri atroce. Dar pe de alta parte mai tine-l pe bebe acolo sa se faca si mai mare ca e mai bine. Iti tin pumnii sa rezisti usor urmatoarea saptamana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Crinuta, Amaya si Tomasa, va multumesc pt raspunsuri in ceea ce priveste vaccinarea!

Tomasa, iti multumesc pt urari!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput