Mamici de iulie-august 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 15
Ioana75 spune:
Lorina
, poate o ajuti tu cu niste sfaturi pe brazuca, ca sinteti cam in aceeasi situatie, iar mie imi dai impresia ca ai reusit sa o pui la punct pe soacra
.
brazuca, imi pare rau, ignora soacra cu totul, stai in camera voastra si citeste sau uita-te la TV ca sa n-o mai vezi.
mioara, ce frumos ca verisorii vor fi asa apropiati ca virsta! Lasa ca va impacati voi, tu si sora ta
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
madabout2003 spune:
BRANZUCA te inteleg perfect
! Eu am stat 9 luni cu cumnata-mea si au fost cele mai negre luni din viata mea (printr altele erau primele luni de casatorie ar fi trebuit sa fie cele mai frumoase
)! Sper ca o sa se rezolve situatia si pentru tine asa cum s-a rezolvata pana la uram si pentru mine!! Pupicei!!
LUNA1, off-topic am vazut intr-un alt forum ca tu esti taur si sotul tau fecioara
! Mie imi cam trebuie nervi de otel sa ii suport calmul!!![]()
MADA
11+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mad_about2003/album?.dir=a0d5re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/mad_about2003/my_photos
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mad_about2003/album?.dir=af16re2
madabout2003 spune:
Am uitat sa spun ca si eu eunt tot taur si el fecioara!!![]()
MADA
11+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mad_about2003/album?.dir=a0d5re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/mad_about2003/my_photos
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mad_about2003/album?.dir=af16re2
Carmena spune:
Brazuca
pastreaza-ti nervii, vei avea nevoie de ei. Si incearca sa adoti tactica" Cainii latra, caravana trece", daca deocamdata nu ai solutie.(numara pana la 10 si respira adanc). Este intr-adevar cea mai delicata situatie sa locuiesti cu oricare din parinti, nu numai ai lui. De dicutii eu una ma tem ca nu conduc la nik bun, niciodata nu va vor da voua dreptate in casa lor, asta cu siguranta. Iar cumnata...da-o incolo. Ii spui raspicat ca esti insarcinata si nu suporti nici aerul pe care il respiri darmite fitzele ei, si gata! Nu te consuma inutil, serios ca nu are sens.
Vorbeati de pofte...he, he...Ma tem ca va readuc greturile daca va povestesc ce poftesc si mananc eu. In primul rand bulion cu paine(mmm, as manca intr-una, dar d-ala moldovenesc buuun). Apoi conserve de sardina sau sprot in sos tomat(am ceva cu tomatul
). Sau struguri cu cascaval...Asa ca sunteti blande de-a dreptu cu mere si pere. Si acu citind la voi parca as manca din nou pomelo...![]()
Depresii eu inca nu am. Sunt necajita de Stefi tuseste din nou dupa o luuubga serie de antibiotice drept pentru care azi l-am tinut acasa...In rest nu prea am timp sa cad in depresie ca au grija baietii sa ma aduca cu picioarele pe pamant. Desi e adevarat sunt mult mai sensibila la orice remarca, si reusesc sa ma enervez foarte usor...
Pupici si rabdare va doresc,
Carmen
12+ si Stefi 3ani 
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/
Luna1 spune:
Madabout la mine e combinatia perfecta, ca sunt mai impulsiva din fire iar el ma calmeaza, dar si daca isi iese din pepeni... (rar insa mi-e frica de momentele alea). Nu ca m-ar lovi sau mai stiu eu ce Doamne fereste, insa e nashpa.
In momentele aste mai ales e extraordinar de bine ca e calm ca eu ma cam ratzoi la el in ultimul timp, plus ca il pun sa faca multe prin casa, plus ca orice face e greshit
, nimic nu-mi convine, totul e cu aiurea. el saracu, tace, ma alinta, imi face masaj si imi zice cat ma iubeste. Asa sotz mai rar, nu?
Brazuca cauta si cu cineva in casa, poate undeva la curte cu intrare separata ca iti spun eu ca mai bine te intelegi cu strainii decat cu socrii.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
11 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
CarlaV spune:
Brazuca, te inteleg perfect, din pacate eu am avut aceleasi probleme cu mama, pana la 28 ani cand m-am mutat. A fost o tortura si jur ca nu exagerez, preferam sa stau pe strada sau pe la prieteni si sa merg acasa doar noaptea, dar nici asa nu scapam. Am facut marea gresala sa-i dau un calculator si sa-i pun Internet si mess, si acum inca ma innebuneste de cap continuu. E drept de o data la 5-6 luni mai face un gest dragut, insa stressul meu nu poate fi recompensat.
Stiu ca sunt mari chiriile, poate gasiti ceva chiar si intr-un apartament pe care sa-l impartiti cu niste prieteni, nu stiu ce sa zic, insa e clar ca trebuie sa plecati de acolo pentru binele vostru. Cel putin sotul te intelege?
Mie mi-a fost groaznic de rau aseara, totul a culminat cu o greata insuportabila ca am zis ca prefer sa nasc decat sa-mi mai fie greata. Am avut si niste arsuri cumplite, nu stiam ce sa fac, am plans vreo ora ca nu mai suportam cum imi era, apoi m-am deshidratat si nu puteam sa beau nimic fiindca totul imi facea greata, ce mai, m-a stors de puteri pentru inca o saptamana chestia asta. Se zice ca acum creste parul la bebe si d'aia apar arsurile, in cazul asta eu o sa fac o maimuta
Si cum sa nu-mi fie greata de orice daca imi creste atata par in burta ???
Luna, ti-am admirat si eu burtica si blugii, super misto. Cand afli daca ai gemeni sau nu?
Carla,
17+ 
Luna1 spune:
Carla duminica merg la doctor la echo.
Referitor la mame si eu am una cu care m-am inteles minunat pana acum un an. Acum totul s-a schimbat. Cel mai bine e sa fiti voi doi, sau trei, patru cu bebeii, singuri si cand va e dor sa-i vedeti pe parinti doar ca va e dor si sunteti pregatiti psihic. Eu pe socrii ii vad cam la 2-3 sapt iar pe mama acum o voi vedea mai rar insa am avut-o aproape un an cu mine aici si ma simteam ca la 15 ani, mai rau. Daca vreti sa va simtiti pe propriile picioare singuri e cel mai bine desi e poate de multe ori mai greu.
Alina
Anya20 spune:
, carla, parul lui bebe nu are legatura cu simptomele tale. Chiar si asa, pana sa-i apara parul ...mai e. Pe mine ma amuza tare toate miturile astea legate de sarcina. Acum, pe cinstite, cum ar putea sa influenteze parul lui bebe arsurile sau greturile mamicii?!
Parul la bebe apare spre sfarsitul sarcinii, atunci cand burta e f mare si uterul ajunge la stern, apasand pe stomac. De aceea unele gravide pot avea greata si pirozis ("arsuri") sau chiar varsaturi. Probabil s-a facut o asociere de genul asta, pentru ca altfel nu-mi explic de unde a aparut ideea.
Starea ta de acum are alt substrat, cel mai probabil modificarile date de hormoni.
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
CarlaV spune:
Luna, eu sunt balanta si sotul meu sagetator, si tot el ma calmeaza mereu, insa fereasca Sfantul sa-si iasa din fire ca e prapad. Ultima oara a fost anul trecut de 1 martie si inca imi aduc aminte, brrrr...
Nici eu nu mai pot suporta nimic acum, nu mai functioneaza principiul "cainii latra, caravana trece". Am fost ieri la posta sa iau un colet si cum am intrat in oficiu era un nene in fata unui ghiseu care fuma fara grija si statea de vorba cu tanti de la ghiseu. Mi s-au facut ochii cat cepele. Am intrat in incaperea cu colete si acolo din 4 oameni 3 fumau, iar la vreun minut dupa ce am intrat si-a aprins tigara si al patrulea
. Dupa vreo 10 minute de asteptat am fost indrumata catre un birou cu o tanti care culmea nu fuma!!! OK, numai ca abia am inceput sa povestesc ce am nevoie ca a venit o blonda in birou cu tigara aprinsa si au inceput sa discute. Tanti de la birou si-a aprins si ea tigara si eu am "savurat" beneficiile marcilor de tutun combinate... N-am vazut nici cea mai mica urma de jena sau fereala la nici unul din cei mentionati. Sotul vedea ca pe masura ce mi se face tot mai rau si sunt gata sa lesin imi pierd si controlul si mi se urca nervii la cap, asa incat statea plasat strategic intre mine si respectivele "doamne" ca nu cumva sa-mi ies din fire si sa le iau de par. Dupa 25 minute de asteptat am iesit afara si l-am lasat acolo pe sot sa se ocupe, eu am intrat numai sa semnez. Cand am ajuns acasa imi puteau toate hainele, parul, respiratia, de parca veneam direct din bar. Si toate astea se intampla in capitala unei Romanii care cica a intrat in UE si aplica prevederile europene despre fumatul in locuri publice. Sa traim bine...
In sfarsit mi-am adus aminte ce voiam sa va intreb de mai multe zile: mi s-a spus sa nu stau cu picioarele sub mine pe scaun si sa nu dorm in pozitie fetala, pentru ca se incolaceste cordonul ombilical de gatul copilului. E doar un mit al babelor sau e corect? Asta e valabil pe toata perioada sarcinii sau numai in ultimele luni?
Carla,
17+ 
Luna1 spune:
Sincer faza cu parul eu am citit-o chiar intr-o revista de specialitate cand eram gravida cu Cosmin insa nici eu nu cred ca are legatura. In primul rand ca parul ii creste mai tarziu si in al doilea rand eu am avut niste arsuri groaznice din luna a sasea pana la sfarsit (cand cica ii crestea parul) si fiu-miu s-a nascut doar cu un smoc.![]()
Alina