Nu stiti cat de mult imi pasa?
Raspunsuri - Pagina 3
chatonel spune:
Nu as vrea sa te supar, Ioana, dar nu e corect din partea ta sa incerci sa "racolezi" noi adepti ai lui Isus cu povestile tale. Fiecare e liber sa creada (sau nu) in ce vrea.
Eryka spune:
O poveste cu adevarat trista .
Charonel nu te-ai gandit ca oricand s-ar putea intampla asta cu adevarat??Nimik nu este imposibil in lumea asta mai ales la cate au inceput sa se intample.Eryka & sufletzelul din burtica ---„
Banti spune:
Draga Chatonel, daca la mine te referi, ar trebui sa observi ca eu nu incerc sa racolez pe nimeni, eu doar am tras niste concluzii la o poveste pe care n-am postat-o eu si pe care au placut-o si altii. Eu am spus ce am inteles eu din poveste, pentru ca e o paralela cu ceea ce a facut Dumnezeu pentru noi. Da, sint crestina, cred in Isus, ca si multi altii, si nu mi-e rusine sa afirm acest lucru. E un forum public si fiecare isi spune pararea, fara suparare. Si oricum fiecare intelege tot ce vrea el. Numai bine.
Ioana
angelina spune:
Povestea este ingrozitor de trista!Si eu sper ca nu este adevarata!!!
Nu stiu ce sa spun...ce fel de parinti sunt aceia care isi lasa copilasul sa moara.....?!?Chiar si pentru o cauza nobila?!?
Ce fel de parinti?Eu nu inteleg??
Sunt atatia oameni pe intreg globul!!!Multi dintre ei sunt nebuni si vor sa se sinucida!
Ar fi putut sa racoleze din cadrul celor care oricum vor sa moara sau sunt prea batrani sau orice altceva...
Sigur, o viata de om este o viata de om!Nimeni nu ar trebiu sa-si doreasca sa moara, nimeni nu ar trebui sa moara, DAR, oameni buni????
Propriul copil??
De ce mai vrei un copil daca vrei sa-l sacrifici pt o cauza nobila
Si daca tot vorbim despre Dumnezeu..numai el are dreptul sa ia viata ciuva, si nu decizia unor doctori disperati sau a unor parinti nebuni!!!
angie
Dalina spune:
Nu cred ca cineva vrea sa fie pus in situatia de a-si jertfi copilul. Situatia insa - asa cum este descrisa - este fara intoarcere: fara sacrificiul copilului toti vor muri chiar si copilul in cauza.
Sa ne pazeasca Dumnezeu de a ajunge vreodata in situatia asta!
Dalina, Daniel si "speram" fetita din burtica