Nu stiti cat de mult imi pasa?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza spune:

Cred ca tocmai pentru ca si-a sacrificat copilul ,DUMNEZEU eDUMNEZEUL NOSTRU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taisia spune:

Multumesc, Nairi, ca mi-ai adus aminte!

mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

E impresionanta povestirea ta ! eu nu cred ca as fi in stare de un asemenea sacrificiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaruth spune:

M-am infiorat, literalmente, facand schimb imaginar cu personajele din eseul tau... Am simtit moartea dandu-mi tarcoale si nu e deloc un simtamant placut. Si inca nu e decat o infima parte din durerea lui Dumnezeu pentru Fiul Lui... TREBUIE SA NE PESE!

Multumesc si eu, ca si Taisia, ca mi-ai amintit.

Dana si Iubirea ei, Oana-Ruth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

tulburator pana la lacrimi...daca asa ceva s,ar intampla vreodata cu adevarat,ar fi tragic...pentru intreaga omenire,spaima si moarte,e cumplit
si cand ma gandesc la parintii acelui copil..eu nu as putea face asa ceva,un asemenea sacrificiu...Doamne ma trec fiori de groaza..
Doamne ajuta si ne pazeste..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Te rog, spune-mi ca nu e adevarat, ca e doar o poveste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Impresionant cu-adevarat!! DAR privind din alt unghi -teatru tipic american si pregatirea evenimentelor ce vor urma.
Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

CRUNT!!! dar Doamne fereste de asa ceva....Delia si bb-ul Sebastian..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

eu nu am copii, dar sigur nu l-as sacrifica daca as avea un pui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Povestea a simbolica si te pune pe ginduri. Noi oamenii sigur ca nu am face asa ceva. Dintre oameni cred ca numai Avraam a fost in stare
sa-si duca fiul, pe Isaac, spre sacrificiu ca sa-si arate dragostea pentru Dumnezeu, insa Dumnezeu doar a vrut sa-i testeze dragostea si credinta.
Dar Dumnezeu a putut sa-L sacrifice pe unicul Lui Fiu Isus Cristos "pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica". Cit de mult ne iubeste Dumnezeu!
El nu mai vrea jertfe de la noi astazi, ci doar sa avem credinta in Fiul Lui, care s-a jertfit pentru pacatele noastre.

Ioana

Mergi la inceput