Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 6
carla2005 spune:
Multumesc de incurajari fetelor, am crezut ca imi ies din minti ieri, nici cand avea colici nu plangea bietul copil asa, am sunat pediatra ca sincer credeam ca a incurcat dozele sau s-a intamplat ceva mi-a zis ca toti copii care i-a avut la primul vaccin au avut reactia asta la 2-3 ore dupa vaccin si mi-a recomandat sa-i dau fenobarbital ( nici nu am vrut sa aud de varianta asta) si oricum asta se da numai pe reteta asa ca a doua varianta a fost ceaiul de tei! I-am facut un ceia de tei mai concentrat a baut 50ml si s-a linistit, apoi a stat o ora la san si a adormit ca un ingeras, mi-a dormit foarte bine azi noapte desi mai ofta si mai suspina in somn!
Ideea e ca de ieri de la vaccin fetita mea papa numai san ( eu ii dadeam si completare insa nu a mai vrut deloc) sta cu ora la san, e mai linistita asa mai apatica, la carusel doar gangureste asa trista nu mai tipa si nu se mai agita cum facea ea ...dar isi revine in 2-3 zile mi-a zis pediatra!
Rezultatul controlului la 2,5luni avem asa 6kg, 65cm, ne intoarcem pe burta singurica ( a facut o demonstratie acolo la cabinet)! Saracuta mi-a fost o mila de ea fiindca se bucura cand am inceput sa o dezbrac credea ca e reost de masaj de joaca ceva si cand s-a trezit intepata i-a pierit toata bucuria! Oricum ieri toata ziua cand incercam sa ii dau pantalonasii jos incepea sa planga si strangea din pumnisori!
Inca ceva trebuie sa schimb laptele praf, eu folosesc milumil1 si pediatra a zis ca e alergica ( are niste iritatii pe fata a zis ca de la lapte sunt) mi-a recomandat Nan hipoalergic! Foloseste cineva Nan, cum este? Eu as fi vrut topfer dar nu stiu daca au formula hipoalergica fiindca nanul am auzit ca constipa rau!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
poze bb
"Opreste trecerea. Stiu ca unde nu e moarte nu e nici iubire , si totusi te rog: opreste, Doamne, ceasornicul cu care ne masori destramarea."
doradora spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by Laura13
dandusa nu sunt mamica cu experienta dar eu stiu ca atata timp cat alaptezi nu trebuie sa ai CM. dar ..... daca tu ai inseamna ca o fi normal! ma bucur ca totul pare a fi in regula cu bebelina Crinuta! sa nbe tii la curent!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
Multumesc de raspuns.Ai fost simpatica...,poti sa-mi spui daca stii ca nu este normal...,ca asa am sa-mi sun si eu medicul.Eu chiar nu am haber de lucrul asta si de aceea intreb,deci dati-va cu parerea...,eu chiar ascult de voi,sa stiti
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa Mamici din C-ta
eu nu am menstruatie, dar fina mea a avut
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
lizzy spune:
carla,
eu ii dau nan1. nu pare sa fie constipat de la el, face 1 data pe zi, consistenta normala, culoare galben/usor verzui.
nan hipoalergenic i-am dat lui ianis de la 5 luni pana la 1 an pt ca ne-am luptat cu o dermatita atopica si facea bubite pe fata de la o multime de chestii. alergologul a recom.nan hipoalergenic si a fost ok, ianis facea kk de 2-3/zi fara probleme.
poate mai primesti si de la alte fete pareri...
Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
Ralumat spune:
Carla, eu am renuntat la Topfer pentru Nan. La Topfer era tot timpul constipat, iesea numai cu lactoza; la Nan face lejer 1-2 ori pe zi; la Topfer era foarte agitat si il durea burtica non-stop; la Nan e foarte calm, nu avem colici decat o data pe zi. Concluzia mea e ca noua ne prieste Nanul. Acum, trebuie sa incerci......stii teoria ca "fiecare copil e unic".
Si apropo de vaccin....tocmai am descoperit ca i s-a umflat piciorusul, acolo in jur. Nu-l doare; mi-a zis comprese reci si masaj cu Lioton. Ce parere aveti de Lioton?
Raluca lui David Calin (28 nov)
poze
lizzy spune:
sunt f.ingrijorata, marc a varsat jet si ieri si azi-noapte. nu regurgitarea normala, a varsat tot-tot! ieri a varsat la 5pm, imediat dupa ce a mancat, am zis ca a fost prea lacom, dar azi noapte a mancat la 4.30-5 si a varsat tot 30 min mai tarziu, chiar nu-mi explic. nu pare sa aiba alt disconfort decat colicii, toata dimineata s-a scremut si nici acum nu doarme linistit, de cca 2 ore doarme mai mult in brate decat in pat si se tot schimonoseste si se aduna.
mi-e si frica de ora mesei, daca varsa iar jet?!
mai aveti careva probleme cu varsatul?
Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
dia_bi spune:
buna fetelor,nu am intrat de 3 zile si cand am vazut cat ati scris...........
am fost sambata la o cununie iar peste noapte am lasat-o la maica-mea a baut lapte praf fara probleme iar apoi a acceptat sanul
acum doarme si fug sa fac ceva de mancare
DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)
carla2005 spune:
M-am documentat si am vazut ca exista si Milupa hopoalergic, i-as da tot milupa...nu stiu ce sa fac!
poze bb
"Opreste trecerea. Stiu ca unde nu e moarte nu e nici iubire , si totusi te rog: opreste, Doamne, ceasornicul cu care ne masori destramarea."
Raluca_u spune:
Dianarus nu te alarma inca se mai ntampla.
Adina a vomat si de 3 ori pe zi si nu a patit nimic. dupa ce voma nu ii dadeam sa manance imediat eventual dupa 30 de minute putin ceai - pentru hidratare si apoi dupa inca vreo ora, o ora si ceva ii dadeam sa manance - doctorita mi-a indicat sa fac asa pentru ca laptele e mai gras si imediat dupa ce vomita nu e indicat. nu te agita ca te va simti si se va agita si Marc.
fii atenta daca se mai intampla si cum arata ce vomita. poate are mucisori. Adina din cauza asta voma, ca inghitea mucisori si stomacul nu ii accepta.
daca ti se pare ca nu se simte bine la modul general - e apatic, etc suna-ti si medicul si vezi ce zice.
pupici si sa auzim de bine
Raluca cu Adina Andreea 12.11.2006
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Ralumat spune:
Probabil ca ar fi mai usor de schimbat si de acceptat tot Milupa.... Carla, sfatul meu este sa-ti urmezi instinctul! Eu de o luna o bateam la cap pe doctorita sa-i schimbam laptele si eaicea ca nu de la el face colici. Pana la urma mi-am luat inima-n dinti si l-am schimbat. Ei bine, de la ala facea crizele de colici!!!!! Tu esti cea mai in masura sa simti ce e bine pentru puiul tau ! (Doamne, parca sunt la cursuri motivationale- va rog nu radeti, dar eu asa consider)
Raluca lui David Calin (28 nov)
poze
carla2005 spune:
Ramulat ai dreptate sa sti ca si eu de doua saptamani parca ma apucase cu schimbatul laptelui praf toti ziceau ca de ce ca ii merge bine, a luat in greutate eu nimic si ieri sa imi zica pediatra sa il schimb...deci noi mamele avem un al 6-lea simt si de acum in colo fac asa cum simt!
poze bb