Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (40)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

iuly,

am fost acum la mag ala; nu mai aveau, insa mi-au spus ca mai primesc next week. daca vrei sa mai astepti eu mai incerc sa ajung (nu e langa casa, insa vinerea o iau pe mandra si ne ducem). intre timp te poti da cu sania in frigider.....

zax,
1. care este cantitatea recomandata in ml/24 de ore?

din cate stiu eu, min 700ml, cand ai copil diversificat.

2. cu ce ati diversificat masa 4 (cea de la 17-18)?

eu ii dau asa:

dimineata lapte, la 8, 230ml;

la 11-12 (depinde cand se trezeste din somnul de dimineata) 200ml fructe de toate felurile, plus un bib de 230ml lapte, pe care il termina mai incolo;

la 14-15 (depinde de prima masa) 200ml legume, variate, cu carne sau cu tofu sau simple, plus un bib de 230ml lapte pe care il termina tot asa, in timp;

seara, la 8-8jumate, dupa baie, 200 ml fructe cu cereale, sau legume, in functie de stocul gatit disponibil, plus un bib de .... stiti deja refrenul.

evident tot acest festin zilnic e asezonat din plin cu iaurt.
scuze ca m-am intins ca o placinta, insa nu stiam de care masa sa iti spun...

3. care este distanta minima intre mese?

aici totul e relativ. 3-4 ore. dar daca nu-ti mananca bine la o masa si ii e foame peste doua ore ce-o sa faci, ii dai papa, nu?
te vei orienta singura, eu cred ca fiecare cipil isi face singur programul dupa ritmul lui (si imi cer scuze pe aceasta cale mamicilor ce au aberanta impresie ca ele ar fi facut programul.. wake up!)

Profit de aceasta inshirare pentru a va pune o intrebare IMPORTANTA! Copilul meu nu bea apa!! E normal???!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by gabi25

Mi-am adus aminte de discutiile legate de vitamina C. Cum nu am gasit fiole am luat tablete ca trebuia si pentru fixarea fierului si contra racelii....si i-am dat cate jumatate seara si jumatate dimineata si nu mi-a venit sa cred cat e de incantata si cum sta cu pastiluta in gurita pana se topeste si atata mai pleoscaie .
Ei nu ii mai dau mancare pasata de mult....ii place sa fie cu bucatele si roade mere, biscuiti....si urechile mele. Asta cu urechile ca apropo de ce spuneau cateva mamici ca le place bebeilor sa strige....dar ce spuneti de un duo??? tipa Rares ca sa o provoace si ea dupa el....si o tot tin asa................

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

He-he.. duo... eu zic ca sper sa am un duo acasa in a couple of years... Deci, eu iau model.... de la mamicile de 2...

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

la multi ani SERGHEI, DAVID, ROBERT si ERIK MARCUS

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Oana - multumesc;

Luana - multumesc; wow cat mananca Hora! daca am inteles bine: 4 biberoane de lapte si 3 mese solide; laptele il dai dupa mesele solide? si ce inseamna ca il termina mai incolo?

mi-am dat seama ca m-am exprimat gresit cand m-am referit la cantitatea pe zi nu ma gandeam doar la lichide ci la toata mancarea copilului pe 24 de ore, dar masurata in ml.

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

pai.. bea 50, 60,max 100 dupa papa, apoi mai bea peste juma de ora, iar peste o ora.. in vreo doua ore e gata biberonul
dar apa nu mai incape. ma gandeam, sa mai tai din lapte si sa ii dau apa? astept sfaturi!

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

pai ii dai laptele ca il cere ea ca nu se satura cu solidu'?
si deci practic tot biberonul de lapte il bea intre mese ma gandeam eu ca unde ar incapea 430 ml?

eu dupa masa ii dau apa

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Zax, uite cum facem noi:

1. care este cantitatea recomandata in ml/24 de ore?
In afara de lapte noua ni s-a recomandat ceai/apa maxim pana la 1 l. Elena bea cca 650 ml lapte si cca 600 - 800 ml ceai/apa in 24h.

2. cu ce ati diversificat masa 4 (cea de la 17-18)?
Noi avem 4 mese si 2 suplimente: masa 1 lapte, la 2 ore suc de fructe
masa 2 supa(100ml)+ piure de legume cu carnita/ficatel/branza/galbenus(80-100g), la 2 ore piure de fructe/iaurt cu biscuti
masa 3 lapte
masa 4 lapte

3. care este distanta minima intre mese?
intre mesele principale cel putin 4 ore(dar noi avem si suplimete)

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Luana, dar crezi ca Hora nu se satura de ii mai dai lapte dupa mesele cu solide? Poate ca ii e de fapt sete si si- o potoleste cu lapte. Incearca sa ii dai apa/ceai si vezi cat o tine pana o apuca iar foamea.

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

mai fetelor, pai al meu inseamna ca e super deshidratat si m-ati bagat la idei.
in total al meu papa : 3 biberoane in medie a 160 ml, 1 bibe cereale a 200 ml, suc vreo 40-50 ml, apa vreo 50 ml...si 2 mese solide in media a 125 ml ( zic eu )
Deci maxim 600 ml lichide ( lapte, apa, suc ), 200 ml cereale si 250 ml solide ( sau grame )
Si asta in zilele normale cand nu e mofturos...

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

pai cam asa ma gandeam si eu, cocutica, o sa incerc sa ii dau apa, sa vad ce zice..

io tot cresc

Mergi la inceput