Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (40)
Raspunsuri - Pagina 14
adriana spune:
Carmina, te asteptam sa ne zici cum e.
uff.. sper sa fie bine..
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
miti2004 spune:
Roxana si Oana dupa cum am spus, in aceeasi situatie sunt si eu cu intorsul si rasucitul, e ffff lenes. De vreo 2-3 zile se intoarce daca e cu fata in sus pe burta si atat, invers nu poate si pt ca nu ii place pe burta, sta ce sta si tipa sa-l intorc eu la loc
...
mikiion uite aici : nu e cu bucatele, ca nu aveam chef sa strang si bucatele de puzzle de prin casa
, e simplu http://new.photos.yahoo.com/magdalena_voinescu/album/576460762387725321/photo/294928804209882965/0
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by OanaRusuLa multi ani Alec-razacila si Ana-Miruna!
Sa cresteti mari si sanatosi
CamiM, va poftim la plimbare cu noi! Ca asa frumos ninge, ca-n povesti!
Oana Rusu - mamica dePaul-Victor, 21 iunie 2006
Multumim pentru urare

Raportam la 8 luni o greutate de 8850gr., adica un plus de 300gr. intr-o luna. Cei doi dintisori din fata incep sa se vada bine-bine.
Cu legumele tot nu ne impacam, prin urmare nici cu carnita. Este de-o sclifoseala iesita din comun. Mai am rabdare inca...
Cine spunea ca da Calma Baby la bebe? Alec este din cale-afara de nervos si m-a capiat. Ne-a stors de vlaga ca pe niste lamai pentru limonada, si pe mine si pe sot.
Altminteri in fiecare zi invata cate ceva nou, stie sa miste potentiometrul de la CD ca sa auda mai tare muzica lui preferata ( care acum e aia cu culorile, soriceii si fructele, de pe un CD achizitionat la ultimul EXPO BABY) arunca jucariile cu "efect", sa le vada de-a dura pe jos, isi scoate caciulita si multe, multe alte prostioare...
Simona, felicitari pentru sarcina!
Sa dea D-zeu sa fie bine
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
Steluta - am ajuns si eu super-chiauna. Catalin se trezeste cateodata si la 20 min si nu sred ca e de la papa. Azi am sunat pediatra si mi-a zis ca e sigur de la dintisori, desi nu se prea vede mare lucru la gingii. Mi-a zis sa-i dau cu Dentinox si o ling. de Nurofen seara. Preventiv (ca poate l-o durea burtica), m-am gandit eu sa-i fac laptele de seara cu ceai anti-colici sau sa-i dau Debridat. Imi amintesc ca inainte functiona si chestia asta
.
Alte remedii pentru trezitul des noaptea, mai are cineva??
Si altceva...Catalin nu vrea sa mearga nici macar de-a busilea. Sapt viitoare face 8 luni si ma gandesc ca aproape toate ciresele merg sau macar de-a busilea. Mai e cineva in situatia noastra??
Roxana siCatalin (5 iunie 2006)
Da, noi, noi!!! Ridicam toate degetele! Doar ne rasucim de pe o parte pe alta. Si topaim cand ne tine mami sau tati in picioare. Dar al meu nici nu prea mananca. Am un stres permanent din cauza asta
Alec al meu vrea doar topaiala si ar rupe-o la fuga daca l-ar tine picioarele. Si ar scrie la tastatura tot timpul...
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
Roxana Claudia spune:
Lacri - cu intarziere...LA MULTI ANI pentru Alec. Sunt tare ametita de ceva vreme
, noptile astea nedormite isi spun cuvantul. Nu ma bucur sa aflu ca si Alec e in aceeasi oala cu Catalin referitor la progrese. Oare ce au de gand baietii nostri??
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
26octombrie spune:
geliza, adelina, da mari cireshe avem noi aici, din alea pietroase!
roxana, hai sa ma bag si io unde n-am treaba, nu da cu parul: de ce premergator? tii mortis sau nu? daca tii mortis nu zic nimic, daca nu esti f convinsa eu as incerca sa te fac sa te razgandesti. oricum, daca il iei, sa stii ca iti trebuie o casa mare si aerisita, altfel e f periculos, se agata in tot soiul de chestii, colturi, praguri si se rastoarna. sa nu ma bati, da n-aveam liniste daca nu ziceam si io.. 
iuly, n-am zis ca nu sunt bune; eu ziceam ca nu merita sa dai atatia bani pe unul electronic, cele mecanice fiind foarte bune si mai fezabile. nu stiu ce sa zic, din 40 in 40 pare destul de ok, nu? sa-mi spui ce-ai decis. daca vad unul la 3,9 iti iau, oricum. si ne-om vedea noi cumva, candva..
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!
vivighe spune:
Hop si eu...
Camelia,Luana...merci de intrebare,suntem bine.M-am lamurit ca o banuiam pe biata femeie degeaba.Vineri si sambata a stat tot ea cu Ingrid si nu a mai dormit atat.De altfel si luni si marti si azi a dormit chiar destul de putzin dupa cum ii e obiceiul...
De copil super agitat ma plang si eu...maraiala la greu...cat e ziulica de lunga,iar eu nu mai stiu cum sa ma impart sa fac toate cele pe care le am de facut.Am muncit ca o roaba la cabinet sa-l pun la punct ca vreau sa incep,am mainile aspre si urate de atata frecat pe acolo...ma chinui sa ma duc si la facultate la cursuri...incerc sa mai citesc si pe acasa cate ceva sa-mi mai aduc aminte niste chestii...sa fac mancare(intr-o zi m-a apucat 1 noaptea la bucatarie...) si tot asa...Chiar sunt la pamant si simt ca nu ma mai tin curelele.Sunt un pachet de nervi.
Ingrid ma trezeste de 3-4 ori pe noapte cu maraiala ei si cu frichiniciu' ca se rasuceste in fel si chip si se dezveleste si eu tre' sa ma scol mereu sa o scot din coltzul patutzului si sa o invelesc...iar la 7 fix(azi chiar fara 10 ) e in picioare.Ziua nu mai reusesc deloc sa dorm...ce sa mai... sufar de lipsa cronica de somn,depresii de tot felul(ma macina mai ales gandul ca ma port urat cu copilul meu si ca nu sunt o mama buna...nu e zi in care sa nu ma apuce plansul...)asa ca am sa-mi iau o pauza de la forum...pur si simplu nu ma mai potrivesc in decor.Nu pot sa mai citesc cat de remarcabil se descurca alte mame chiar cu mai multi copii si servici au timp si de forum,cum fac unele 100 de lucruri si pe toate bine,cata putere de stapanire au altele si mie imi vine sa ma dau cu capul de toti peretzii si sa arunc cu toate cele in jurul meu...Ma face sa ma simt si mai incapabila decat ma simt deja.
Va doresc multa sanatate si voua si micutzilor si sper sa revin candva...
Roxana Claudia spune:
Luana - un sfat bine intentionat si formulat dragut (asa cum o faci tu!!) n-o sa ma supere niciodata. Imi doresc mortis sa aiba premergator
. Pediatra mi-a zis acelasi lucru: "tii mortis???". Nu mi-a zis nimic de contraindicatii si tare mi-ar fi drag de o noua jucarie, mai ales ca se supara rau cand dispar din camera. Si da...la noi e destul de aerisit si nu prea are de ce sa se agate. Doar firul de net..dar o sa-mi iau sist. wireless si termin cu problema. Insa colturile nu le pot darama...il supraveghez, vad eu. Si daca ma va enerva premergatorul si-mi chimb parerea, il pun rapid in cui ca doar la cate cheltuieli inutile am facut pana acum, una in plus chiar nu ma necajeste.![]()
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
26octombrie spune:
vivi,
nu plecaaa! ia-ti sotul la trei pazeste si pune-l pe el sa se duca noaptea la apeluri. la noi asa se procedeaza si, iti garantez, vei simti diferenta! cat despre noi.. lasa, ca nu e chiar asa roz. si in restul livezii sunt nervi si nopti nedormite si frichineala!
te pupam apasat si lasa ca depresia asta trece. vino si varsa aici, ajuta! 

Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!

. Catalin se trezeste cateodata si la 20 min si nu sred ca e de la papa. Azi am sunat pediatra si mi-a zis ca e sigur de la dintisori, desi nu se prea vede mare lucru la gingii. Mi-a zis sa-i dau cu Dentinox si o ling. de Nurofen seara. Preventiv (ca poate l-o durea burtica), m-am gandit eu sa-i fac laptele de seara cu ceai anti-colici sau sa-i dau Debridat. Imi amintesc ca inainte functiona si chestia asta