Bucurii de sept - oct 2006 ( 38 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Alexxia ce crezi ca am gasit azi in cutia postala? a ajuns DVD-ul Pup si mersi muult abia astept sa il pun...iti spun impresii dupa...

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Sotia unui tip naste o fetita - si spre mirarea lui fetita se naste negresa - ei fiind amandoi albi. Suparat ii cere sotiei explicatii: aceasta ii explica ca ea cand era mica era prin Africa si mama ei nemaiavand lapte sa-i dea san - a dat-o la o negresa sa suga - si de aceea a iesit acum copilul negru. Sotul fericit ca a lamurit misterul si totul este ok - pleaca in vizita la parintii lui. Acestia, nerabdatori sa vada copilul cand il vad au un soc - sotul insa fericit le explica si lor explicatiile sotiei - la care mama lui ii spune: Adevarul ca si eu cand ai fost tu mic nu am mai avut san si am completat cu lapte de vaca dar nu credeam ca o sa iesi asa bou!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Credeam ca m-ati lasat singura. Ca, atunci cand am timp sa scriu, nu sunteti voi, si cand nu scriu eu prin preajma, voi scrieti "la greu".
Am mai spicuit din ultimul capitol si am citit ca si Putzuruca s-a decis sa se retraga. Eu o astept sa posteze din nou.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Eu am plecat, ca mi s-a trezit puiutza.
Pupici
!

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Alina pina la urma nu am mai iesit...pt ca.....desteapta de mine i-am facut copilului brinzica de vaci ( in casa) si a facut intoxicatie sau alergie cum io zicede era fata mea toata numa pete mari si rosii. Am sunat pediatra si mi-a zis sa ii dau peritoldar m-am gindit intre timp ca ......clorocalcinul se da pt alergii si este de fapt calciu, si i-am dat calciu natural .....si am scapat.Dar m-am cam speriat si dr si ea ca cica poate se umfla tot capul si ajungem la spitalBine ca sintem bine acum.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by Monique_new

Alina pina la urma nu am mai iesit...pt ca.....desteapta de mine i-am facut copilului brinzica de vaci ( in casa) si a facut intoxicatie sau alergie cum io zicede era fata mea toata numa pete mari si rosii. Am sunat pediatra si mi-a zis sa ii dau peritoldar m-am gindit intre timp ca ......clorocalcinul se da pt alergii si este de fapt calciu, si i-am dat calciu natural .....si am scapat.Dar m-am cam speriat si dr si ea ca cica poate se umfla tot capul si ajungem la spitalBine ca sintem bine acum.

POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Ei naaa? nu am stiut ...ca nu am mai stat pe mess deloc si uite nici nu ne-am mai vazut afara...mititica...si acum i-au mai trecut de tot? offf ...dar cum ai facut branzica cu lamaie sau calciu?

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Eu i-am mai facut dar din lapte mai slab de 1,8 si acum nu stiu ce mi-a venit sa iau din ala mai gras de 3.5 de la oke...si iete ca nu a fost bineDa ii fac cu lamiie si iese bine.

Acum i-a trecut de tot.

POZE COSMINUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

M-am mai linistit si eu legat de picioruse reci si transpirate, insa eu ii dau si calciu 10 zile/luna.

Itzy deci revii la alaptat, f. bine, ma bucur. Dar cat i-ai dat lapte praf tot asa avea scaunul?

Gety noi am fost afara, l-am infofolit bine si am stat 2 ore, super, dupa 5 zile de stat in casa am capiat amandoi...

pufy super bancul, abia astept sa i-l spun sotului, noi avem concurs in fiecare zi, care zice cel mai fain banc, eu il bat de obicei ca stau pe net

gracie vazut cipic frumos.

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna la mamici si bebici!

Alexxia am vazut o papusica in rochita. Ce bine ii sta lui Thea cu rosu!
Gety bafta la gasit casuta asa cum va doriti voi.
Alessia felicitari pentru primul dintisor al lui Armand.
Lilina va dorim un vaccin fara dureri.
Adriana multa sanatate la bebic.
Gracie mersi pt poze. Am admirat-o pe Cipic si sa stii ca in cateva poze chiar seama putin cu Luca.

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput